2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benimde öyle oldu hatta uçlarının içi sanki sarı sarı oldu elleme ama biraz acıycak ama ne yapalım

aynen egecim yaa, uçlarının içi sarımsı bişiler oldu, doktora gidince haftaya ,göğsüm için krem yazdırayım diyorum evde bulunsun her ihtimale karşı, benım şimdiden böyle oluyosaaa....(

kızlar hepinizi öptümmm çoookkkkk...yemek vaktım geldii..

cnm sende gelınıne bız babamıza ısım begendıremıyoruz sonunda ıgrenc bı ısım koyucaz gıtcekkk:)

valla aynı sorun bizde de var bir isim söylüyorum o isimde bir arkadaşı oluyor kötü huyları olan olmaz diyor valla kız isimleri ne olabilir gökçe zeynep defne ırmak irem valla düşününce insan çocuğuğuna bir ömür seslenilecek ismi bulmakta zorlanıyor gerçekten almina duymuştum birinden

kayıtlı mail adresimle yaşandı da sıkıntı,mail adresime girmeyince 3 a kapanmış,mail adres kapanınca burya girişimde iptal oldu :)

bu aralar o kadar işlerim yoğunduki buraya bile giremedim..patronum da hep ofisteydi..izne ayırlmadna işlerimi bitirmeye çalışıyorum bir an evvel..kış sezonu da yoğun bi taraftan işler geliyor derken..kendimi yormadan yoğun tempoda .çalışıyorum..sen naıslsın cnaımm..nasıl gidiyor bebiş de iyi snaırım.şekerin felan iyi çıakr sonuçların inaşallhh ..cicişlerin de harikaa ya bayıldımmm...allah giydirmeyi nasip etsin hepimizeee

Bırce hepsi çok güzelll maşallahh...ne kadar çok, bunların hepsini sen mi aldın? şimdiden hediyeler gelmeye başladımı yoksa...
sağol canım. izmire gidince dayanamadım:)) yarısını anneannesi ve teyzesi aldı gerçi:)
ben de gördüm cicilerigüzel günlerde kullanmayı nasip etsin arkadaşım:79:
teşekkür ederim. hoşgeldin bu arada:))

lansinoh diye bir krem var sanırım tamamen doğal emzirirkende kulllanılabiliyor onu al istersen ama yazılışı tam aklımda değil ezcacıya söyleyince anlar ama

amin canım, inşallah üstlerinde de görürüz bebişlerimizin. işlerini de bir an önce yoluna koyarsın inşallah... biz de iyiyiz. büyük ihtimalle cmt yaptıracağım şekeri inşallah iyi çıkar. onun korkusu sardı ne zamandır

lansinoh diye bir krem var sanırım tamamen doğal emzirirkende kulllanılabiliyor onu al istersen ama yazılışı tam aklımda değil ezcacıya söyleyince anlar ama

tamam canım..saol , yazıyorum kremın adını şimdi..çarşıya inince alıcam..
bu son yazımdı..kaçtım ..çünkü açım

birce maşallah çok şekerler aldıkların oğluşun ii günlerde kullansın 1 yaşına kadar artık bişey almasan yeter

bu ısımler bızımde hosumuza gıdıyordu ama zeynep ark kızının ısmı,defnede aklıma defne joy gelıo, ırmaga daha bısı bulamadık:)
eskıden derdık kı amannnn kız olsa ne kadar cok guzel kız ısmı var hıc sorun deıl dıe ama ole olmadı erkek olsaydu doruk yada demırdı ısmımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…