2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sen böyle diye diye gramına kadar aynı doğurursun çocuğu, azimli kuzu :)

Civan ne derse o bacım...Erken doğurcam die korkuyordum, korkma doğurmucan dedi..Sanki o deyince olacakmış gibi korkmuyorum artık...Herkese ilan ettim 4 haziranda doğuruyom ona göre ayarlayın işlerinizi kızımla tanışacaksınız diye...Gr.ı biraz büyük olsa 3.500 falan fena olmaz aslında ama, civan böyle dedi ne bileyim..

demek doğum tarihiniz belli oldu allah sağlıklı doğum nasip etsin canım

Amin canım hepimize de inşallah..

cnm sende gelınıne bız babamıza ısım begendıremıyoruz sonunda ıgrenc bı ısım koyucaz gıtcekkk:)

öyle mi benimki daha şimdiden 1 hafta önde gidiyor kerata. biraz aç bırakıyım da normale dönsün

bekelediğim bi şeydi aslında bu kadar üzülmem sanıyodum halimi bir görsen çok üzüldüm

Benim yemek saatim geldi kızlar..Yemeğimi yiyeyim yürüyüşümü yapayım..sonra biraz daha eşya toplarım, sonra da çöreklenirim bilgisayarın başına yoruldum diyee.....

canım hoşgeldin forum çok kalabalık ondan görmemişim mesajı, sen de hastaydın dimi geçtimi tamamen iyileştinmi ?ay bu grip çok beter Allah tüm hamileleri ve anneleri korusun...

..

evet canım raporluydum bir hafta çok iyi geldi...unutmamışsın valla bravo..hamilelikte unutkanlık çok oluyor ..sıkıntısını çok çektim ben

sen nasılsın bebişin nasıl..herşey yolundamıı canım ?

Beniii beniii...
Bihteriniii......

canım ya yine güldürdün benii :)) hep böyle neşelii olurr olurmuu...formun cansuyu :))

Şeker çıktı da, az çıktı bacım az...

az çıktığına çok sevindim canım..sadece diyet mi verdi doktorun canım ?...bakalım bende sınırı geçti yarın 100 gr lık yapılcak..

muhtemelen yarın için çağırır 100 lük yapılır sonrada inşallah iğneye falan gerek olmaz daha skı bir diyetle altından kalkarız

aminnn canımm..inaşalhhh..valla çok sterse girdim..doktorcumun sözünden çıkmayacağım dedğin gibi sıkı bi diyetle altından kalkarız inşalhhh

kisme özlememeiş beni..hatta unutmuşş...kimse cvp bile yazmamışş

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
mail aktivasyonu bekleniyor yazıyorsu isminde, dikkatimi çekmişti. ben de merak etmiştim seni noldu diye. iyi halletmişsin.
iyiyim canım, cumartesi göreceğim büyük ihtimalle oğlumu. şekere de bakılacak, çok korkuyorum, dilim damağım kuruyor sürekli(
canım güle güle giydir sağlıkla büyüsün eskitsin cicilerini inşallah :)
inşallah canım, sağol...
birceeeeeeeeee damadımın cicileri harikaaaaaaaaaaaa iyi günlerde kullansın..

kızlar bu arada bugn bu azimle 5000 .sayfaya geliriz maşallahhhhhhhhh
sağol canım benim...

bluebottle canım istediğin bilgiyi kopyaladım ama sayfa çok kaydı ona göre..incelersin....

kızlar benım sağ göğsümün ucu çatlamıştı dün..acıyoo ya ....emzirmeye başlayınca Allah bilir nolcak yaaaa....niye oldu ki şimdi bu:18::18:

inşallah sorun çıkmaz canım

aminnn canımm inaşalhhh dediğin gibi olur...

Ben kaçar yemek yiyip gelicemmmmm :)

Egeeeeeeeeee öteki taraftan vurmaya başladı, helal sanaaa
hahahaha tecrübe kıızm
afyet olsunn
mira ya löp löp et olsun

bekelediğim bi şeydi aslında bu kadar üzülmem sanıyodum halimi bir görsen çok üzüldüm
yapma cnm ya geçer o sonra meraklanma değerin uçuk değil ki üzülme tadını çıkar hamişliğin

Benim yemek saatim geldi kızlar..Yemeğimi yiyeyim yürüyüşümü yapayım..sonra biraz daha eşya toplarım, sonra da çöreklenirim bilgisayarın başına yoruldum diyee.....
nereye beeeeeeee ooooooooooooo

acıkan çıkıyor.
çalışıyor anneler yemek saatimiz geliyor o yüzden..
bende çıkıcam birazdan

benimde öyle oldu hatta uçlarının içi sanki sarı sarı oldu elleme ama biraz acıycak ama ne yapalım

Bırce hepsi çok güzelll maşallahh...ne kadar çok, bunların hepsini sen mi aldın? şimdiden hediyeler gelmeye başladımı yoksa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…