Sen böyle diye diye gramına kadar aynı doğurursun çocuğu, azimli kuzu :)
demek doğum tarihiniz belli oldu allah sağlıklı doğum nasip etsin canım
evet yaa damadına isim düşün bakalım dünürüm
evettt kimi duyuduysam böyle ben doğruamam edemem diyen hepsi normal ve kolay doğum yaptı
ipek, nazlı inşallah sonuçlarınız ii çıkar kurtulursunuz diyetisyene gitmekten
Nil koy güzel isim. Ama sen iki isim olsun mu diye düşünüyordun di mi?
Ben sezeryan olucam..Normal doğum tarihi 11 haziran..Doktorum 39. haftanın bittiği gün 4 haziranda alıcak...Normal doğurabileceğime inanmıyo..Direk gün verdi adam...Ama 39. haftanın sonuna kadar bebeği içerde tutabilmek için hep gününde gitmesi lazımmış, 38 haftalık 1 hafta önden giden bebek doğurtmaktansa 39. haftalık gününde bebek doğurtacaz diyo..Bilmiyorum bakalım, hayırlısı...
cnm ya çok kötü değil benimde 140 çıkmış aman takma bişey olmaz 100 lük yaparlar.
kızlar çok hızlısınız 25 kişi online. noluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
başım ağrıdı beeeeeeeee sakin günleri özledim
canım hoşgeldin forum çok kalabalık ondan görmemişim mesajı, sen de hastaydın dimi geçtimi tamamen iyileştinmi ?ay bu grip çok beter Allah tüm hamileleri ve anneleri korusun...
..
Beniii beniii...
Bihteriniii......
Şeker çıktı da, az çıktı bacım az...
muhtemelen yarın için çağırır 100 lük yapılır sonrada inşallah iğneye falan gerek olmaz daha skı bir diyetle altından kalkarız
mail aktivasyonu bekleniyor yazıyorsu isminde, dikkatimi çekmişti. ben de merak etmiştim seni noldu diye. iyi halletmişsin.kisme özlememeiş beni..hatta unutmuşş...kimse cvp bile yazmamışş
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
iyiyim canım, cumartesi göreceğim büyük ihtimalle oğlumu. şekere de bakılacak, çok korkuyorum, dilim damağım kuruyor süreklisağol canım ....sen aslsın oğluşun nasıl
ben ufak tefek başladım
benimdde 50 grlık biraz yüksek çıktı daha doktorla görüşmedim aramasını bekliyorum
geçen gün öyküme moral vermeye çalışıyodum ama şimdi kendime veremiyorum
inşallah canım, sağol...canım güle güle giydir sağlıkla büyüsün eskitsin cicilerini inşallah :)
sağol canım benim...birceeeeeeeeee damadımın cicileri harikaaaaaaaaaaaa iyi günlerde kullansın..
kızlar bu arada bugn bu azimle 5000 .sayfaya geliriz maşallahhhhhhhhh
mail aktivasyonu bekleniyor yazıyorsu isminde, dikkatimi çekmişti. ben de merak etmiştim seni noldu diye. iyi halletmişsin.
iyiyim canım, cumartesi göreceğim büyük ihtimalle oğlumu. şekere de bakılacak, çok korkuyorum, dilim damağım kuruyor sürekli(
inşallah canım, sağol...
sağol canım benim...
evet yaa damadına isim düşün bakalım dünürüm
evettt kimi duyuduysam böyle ben doğruamam edemem diyen hepsi normal ve kolay doğum yaptı
ipek, nazlı inşallah sonuçlarınız ii çıkar kurtulursunuz diyetisyene gitmekten
hahahaha tecrübe kıızmBen kaçar yemek yiyip gelicemmmmm :)
Egeeeeeeeeee öteki taraftan vurmaya başladı, helal sanaaa
yapma cnm ya geçer o sonra meraklanma değerin uçuk değil ki üzülme tadını çıkar hamişliğinbekelediğim bi şeydi aslında bu kadar üzülmem sanıyodum halimi bir görsen çok üzüldüm
nereye beeeeeeee oooooooooooooBenim yemek saatim geldi kızlar..Yemeğimi yiyeyim yürüyüşümü yapayım..sonra biraz daha eşya toplarım, sonra da çöreklenirim bilgisayarın başına yoruldum diyee.....
çalışıyor anneler yemek saatimiz geliyor o yüzden..acıkan çıkıyor.
benimde öyle oldu hatta uçlarının içi sanki sarı sarı oldu elleme ama biraz acıycak ama ne yapalımbluebottle canım istediğin bilgiyi kopyaladım ama sayfa çok kaydı ona göre..incelersin....
kızlar benım sağ göğsümün ucu çatlamıştı dün..acıyoo ya ....emzirmeye başlayınca Allah bilir nolcak yaaaa....niye oldu ki şimdi bu:18::18:
BIRCECIMMMM gule gule kullanın cıcılerınızı hepsı cok sekerlerrr de ne kadar cokkk yaaaa masallah 1 yasına kadar ıdare eder heralde:)
kızlar yavaşşşşşşşşşşş ne bu hız
yetişemiyorum yazdıklarınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?