yazarım cnaım bir daha da şey sen neden diyettesin şeker mi çıktı yoksa
muhtemelen yarın için çağırır 100 lük yapılır sonrada inşallah iğneye falan gerek olmaz daha skı bir diyetle altından kalkarız
benim doktor da yarın çağırdı sabah gitcem 100 gr lık yapılacak bakalım..üff ya çok can sıkıcı durum cnaım..inaşalhh bunların sonuçları iyi çıkar..eşiminde canı çok sıkıldı bakalım doktorun dedikelerinden dışarı çıkmayacağız artık
sanırım sende de isteyecek 100 gr lık yükleme
yazarım cnaım bir daha da şey sen neden diyettesin şeker mi çıktı yoksa
ya selimi doğurmayacak mı en sonuncusu kız diye biliyorum ben
aman git hade
kuzumun cicilerinin fotolarını çekcem çok yazmayın hee
ayyy kuzuuuu çok heyecanlandım yaaa bi arkadaşımın oğlu var 21 haziranda doğdu geçen sene. şimdi diyorum seneye benim oğlum da bu kadar olacak inşallah :)) çok güzel bi şey diyo arkadaşım. 25ten sonra hep yaşlanıyomuşum gibi geliyordu ama bu sene gençleşmiş gibi hissettim kendimi diyor.vayy be dedim neymiş bu annelik :))
yanlış hatırlıyorumdur ozaman ama şimdiki mehmet erken ölecek mustafayı babaıs öldürtecek beyazıtla selim kalavcak selim padişah olacak aman karmançorman neyse
bebişim gece azcık oynadı gidip tatlı bişey yiyimde onu oynatıyım ben
dürt biraz orayı ovala başka yere gider. kov kızı ordanKızlaaar benim Miracık hep aynı yere vuruyor normaldir di mi :) taktı ama günlerdir aynı noktadan pıt pıtlıyor :)
ne varsa eski marabalarımda var.Küs bacım, topluca küselim...Hoşgeldin...
Burda kurallara uyduktan sonra herşey mübah..
Kurallar :
Kilo konuşulmayacak.
Yemekten bahsedilmeyecek...
amanda amannnnnn msn felan bizde konuşuyoz allah allah
Kız ne bakıyon sen onlaraa...
Biz de mesajlaşıyoz her gün, hiç onları görmüyo gözün...Kandırmışlar seni kandırmışlar..
Desene sen de biz kuzuyla msn.den konuşuyoz her gün diye..
çokkkkkk kötüsün sennnnnn sevmiycem artık snei. bana üzülmen lazım ama sen moral bozuyosun hıhhhhhhkız böyle diye diye uyuyamaz ettin beni nazarın değdi bak
benim evim temiz bacım senin gibi badana derdim yok rahatım
çarşıya gitcem oda takımı perde beğncem getirip kurcaklar işte bu kadar
ondan rahatım cicim
sen kendi derdine yan
daha badana felan ooooofffff çok işin var çoookkk
Beniii beniii...
Bihteriniii......
evet yaa damadına isim düşün bakalım dünürümanaaa buda gelın gıbı dmadımız da ısımsızmıs dahaaa:)
evettt kimi duyuduysam böyle ben doğruamam edemem diyen hepsi normal ve kolay doğum yaptıe diyorsun sen ben şimdi normal mi doğurıcam
muhtemelen yarın için çağırır 100 lük yapılır sonrada inşallah iğneye falan gerek olmaz daha skı bir diyetle altından kalkarız
Sen duydun mu benim doğurcağım tarih belli oldu kız..4 haziranda 3.250 gr.doğuruyorum..Yani yaklaşık olarak...Heyecan yaptımm şimdiden 3 kişi olucaz diyee..Hazırlıkları hızlandırdık..Hatta dün kızıma duvarları boyasın diye boya aldımm, eşim attı....
Deli karı kızını da kendi gibi deli yapacak, sizle mi uğraşacam ben diyee..
Allah nasip eder de o günleri görürüz inşallah..Burda yazarız, emekliyo konuşuyo, büyüdü, oturuyo diye..
ilahi dünür lepiska saçlı haaaaababa tarafına çekerse anlına kadr saç olur oğlanda heee
kızlar kimdi burda nil inmine ek arayan mart anneleride o konuda konuşuyo biri nil asya mı koysam diyo
Sen duydun mu benim doğurcağım tarih belli oldu kız..4 haziranda 3.250 gr.doğuruyorum..Yani yaklaşık olarak...Heyecan yaptımm şimdiden 3 kişi olucaz diyee..Hazırlıkları hızlandırdık..Hatta dün kızıma duvarları boyasın diye boya aldımm, eşim attı....
Allah nasip eder de o günleri görürüz inşallah..Burda yazarız, emekliyo konuşuyo, büyüdü, oturuyo diye..
[
dürt biraz orayı ovala başka yere gider. kov kızı ordan
benim kıss o
dr. mu söyledi canım tarihi? ben nette heaplayınca 3 haziran çıkıyo o mu yoksa
evet yaa damadına isim düşün bakalım dünürüm
evettt kimi duyuduysam böyle ben doğruamam edemem diyen hepsi normal ve kolay doğum yaptı
ipek, nazlı inşallah sonuçlarınız ii çıkar kurtulursunuz diyetisyene gitmekten
sınır 140 benim 150 çıkmış zatn hep korkuyodum şekerden hamileliğin başından beri diyet yapıyoduk demek yapmasak kimbilir ne olucaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?