2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

muhtemelen yarın için çağırır 100 lük yapılır sonrada inşallah iğneye falan gerek olmaz daha skı bir diyetle altından kalkarız

ya selimi doğurmayacak mı en sonuncusu kız diye biliyorum ben

aman git hade

yanlış hatırlıyorumdur ozaman ama şimdiki mehmet erken ölecek mustafayı babaıs öldürtecek beyazıtla selim kalavcak selim padişah olacak aman karmançorman neyse
bebişim gece azcık oynadı gidip tatlı bişey yiyimde onu oynatıyım ben

Sen duydun mu benim doğurcağım tarih belli oldu kız..4 haziranda 3.250 gr.doğuruyorum..Yani yaklaşık olarak...Heyecan yaptımm şimdiden 3 kişi olucaz diyee..Hazırlıkları hızlandırdık..Hatta dün kızıma duvarları boyasın diye boya aldımm , eşim attı....
Deli karı kızını da kendi gibi deli yapacak, sizle mi uğraşacam ben diyee..
Allah nasip eder de o günleri görürüz inşallah..Burda yazarız, emekliyo konuşuyo, büyüdü, oturuyo diye..

o zaman ben de tatlıyı kesiyim. içerde takla atıyor benimki heralde

[
Kızlaaar benim Miracık hep aynı yere vuruyor normaldir di mi :) taktı ama günlerdir aynı noktadan pıt pıtlıyor :)
dürt biraz orayı ovala başka yere gider. kov kızı ordan

Küs bacım, topluca küselim...Hoşgeldin...
Burda kurallara uyduktan sonra herşey mübah..
Kurallar :
Kilo konuşulmayacak.
Yemekten bahsedilmeyecek...
ne varsa eski marabalarımda var.

Kız ne bakıyon sen onlaraa...
Biz de mesajlaşıyoz her gün, hiç onları görmüyo gözün...Kandırmışlar seni kandırmışlar..
Desene sen de biz kuzuyla msn.den konuşuyoz her gün diye..
amanda amannnnnn msn felan bizde konuşuyoz allah allah

çokkkkkk kötüsün sennnnnn sevmiycem artık snei. bana üzülmen lazım ama sen moral bozuyosun hıhhhhhh

Beniii beniii...
Bihteriniii......

sevmem miiiiiii.. seni behlül sevsin
bende seviyorum hepiciğiniziiiiiiii

anaaa buda gelın gıbı dmadımız da ısımsızmıs dahaaa:)
evet yaa damadına isim düşün bakalım dünürüm
e diyorsun sen ben şimdi normal mi doğurıcam
evettt kimi duyuduysam böyle ben doğruamam edemem diyen hepsi normal ve kolay doğum yaptı
muhtemelen yarın için çağırır 100 lük yapılır sonrada inşallah iğneye falan gerek olmaz daha skı bir diyetle altından kalkarız

ipek, nazlı inşallah sonuçlarınız ii çıkar kurtulursunuz diyetisyene gitmekten

dr. mu söyledi canım tarihi? ben nette heaplayınca 3 haziran çıkıyo o mu yoksa

Sen böyle diye diye gramına kadar aynı doğurursun çocuğu, azimli kuzu :)

demek doğum tarihiniz belli oldu allah sağlıklı doğum nasip etsin canım

dr. mu söyledi canım tarihi? ben nette heaplayınca 3 haziran çıkıyo o mu yoksa

Ben sezeryan olucam..Normal doğum tarihi 11 haziran..Doktorum 39. haftanın bittiği gün 4 haziranda alıcak...Normal doğurabileceğime inanmıyo..Direk gün verdi adam...Ama 39. haftanın sonuna kadar bebeği içerde tutabilmek için hep gününde gitmesi lazımmış, 38 haftalık 1 hafta önden giden bebek doğurtmaktansa 39. haftalık gününde bebek doğurtacaz diyo..Bilmiyorum bakalım, hayırlısı...

inşallah dediğin gibi olur doğumum canım sevndirik oldum şimdi

sınır 140 benim 150 çıkmış zatn hep korkuyodum şekerden hamileliğin başından beri diyet yapıyoduk demek yapmasak kimbilir ne olucaktı

cnm ya çok kötü değil benimde 140 çıkmış aman takma bişey olmaz 100 lük yaparlar.

kızlar çok hızlısınız 25 kişi online. noluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
başım ağrıdı beeeeeeeee sakin günleri özledim

birceeeeeeeeee damadımın cicileri harikaaaaaaaaaaaa iyi günlerde kullansın..

kızlar bu arada bugn bu azimle 5000 .sayfaya geliriz maşallahhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…