sendemi egemen düşünüyosun ...çok şaşırdım..
benım oğlumda egemen teyzesiii...yıllar önce konulmuş bi isimdi...:)
evet canım gördüm ama yazamadım işyerinde, çok güzel ya böyle heyecan daha yüksek olur tarih belli neticede:) kız var ya aramızda 1 ay falan olabilir :)) benim muhtemel doğum tarihi 2 temmuz görünüyor çünküSen duydun mu benim doğurcağım tarih belli oldu kız..4 haziranda 3.250 gr.doğuruyorum..Yani yaklaşık olarak...Heyecan yaptımm şimdiden 3 kişi olucaz diyee..Hazırlıkları hızlandırdık..Hatta dün kızıma duvarları boyasın diye boya aldımm, eşim attı....
Deli karı kızını da kendi gibi deli yapacak, sizle mi uğraşacam ben diyee..
Allah nasip eder de o günleri görürüz inşallah..Burda yazarız, emekliyo konuşuyo, büyüdü, oturuyo diye..
evet canım raporluydum bir hafta çok iyi geldi...unutmamışsın valla bravo..hamilelikte unutkanlık çok oluyor ..sıkıntısını çok çektim ben
sen nasılsın bebişin nasıl..herşey yolundamıı canım ?
Aaaa nasıl kuracaklar, odaları yeni baştan yapıyorlar Minikmucizem 1,5 ay sürüyor teslim etmeleriiii
ben de bulamadımmm
zor gerçekten kağan isityor baba bilemiyorum çocuğum isimsiz doğacak belki kağan mert olurbu ısımler bızımde hosumuza gıdıyordu ama zeynep ark kızının ısmı,defnede aklıma defne joy gelıo, ırmaga daha bısı bulamadık:)
eskıden derdık kı amannnn kız olsa ne kadar cok guzel kız ısmı var hıc sorun deıl dıe ama ole olmadı erkek olsaydu doruk yada demırdı ısmımız
canım bulursun ben de öyle diyordum ansızın karar verdik egemen yiğit olsun dedieşim benim de hoşuma gitti. meraketme bulursun. sende egemen koy.kızmıy dı?
zor gerçekten kağan isityor baba bilemiyorum çocuğum isimsiz doğacak belki kağan mert olur
:))) benim bi arkadaşım bebeiş doğduktan 10gün sonra koyabildi egemen bi akrabanın ismi olmaz şimdi ama güzel isim bizimki de erkek teyzesi türker alper yiğit mert eray hoşuma gidiyor ama babamıza beğendiremiyoruz
babası ne istiyor. ay yürüyüşe çıkcaktım kopamadım sohbetten
zor gerçekten kağan isityor baba bilemiyorum çocuğum isimsiz doğacak belki kağan mert olur
:))) benim bi arkadaşım bebeiş doğduktan 10gün sonra koyabildi egemen bi akrabanın ismi olmaz şimdi ama güzel isim bizimki de erkek teyzesi türker alper yiğit mert eray hoşuma gidiyor ama babamıza beğendiremiyoruz
kağan mert de güzel isim bence. bizimki mert istemiyor yoksa ben egemen mert olsun isterdim
zaten hep eşler bozuyor isim beğendiremiyoruzzzzzzzz
evet canım gördüm ama yazamadım işyerinde, çok güzel ya böyle heyecan daha yüksek olur tarih belli neticede:) kız var ya aramızda 1 ay falan olabilir :)) benim muhtemel doğum tarihi 2 temmuz görünüyor çünkü
geçmiş olsuntatlım, ben de grip oldum 3 haftadır iyileşemedim kurum doktorumuz antibiyotik alma dediği için almadım. rapor verdi bu 3 hafta arayla 2.raporum. 2 gün evdeyim ohh :))) ama hastayım işte, ıhlamur içiyorum bol limonla. meyveyle vs kendime gelmeye çalışıyorum canım..
fotoları ekledim http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...erine-aldiklari-cicileri-17.html#post17968281
sağol canım. valla içimde acayip bir alışveriş canavarı var. zor durduruyorum. bir de bebek mağazalarının kışlık bölümlerinde güzel indirimler var. bu ara aklım onlarda:)birce maşallah çok şekerler aldıkların oğluşun ii günlerde kullansın 1 yaşına kadar artık bişey almasan yeter
çok sağol canım, inşallah...Birce cicilerin çok güzel maaşallah oğluşun güzel günlerde giysin inşallah
kağan istiyor babsı önce ben önerdim sonra soğudum isimden kağanlar yaraamz olur dediler hep sana ii yürüyüşler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?