2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım gördüm ama yazamadım işyerinde, çok güzel ya böyle heyecan daha yüksek olur tarih belli neticede:) kız var ya aramızda 1 ay falan olabilir :)) benim muhtemel doğum tarihi 2 temmuz görünüyor çünkü

geçmiş olsuntatlım, ben de grip oldum 3 haftadır iyileşemedim kurum doktorumuz antibiyotik alma dediği için almadım. rapor verdi bu 3 hafta arayla 2.raporum. 2 gün evdeyim ohh :))) ama hastayım işte, ıhlamur içiyorum bol limonla. meyveyle vs kendime gelmeye çalışıyorum canım..
fotoları ekledim http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...erine-aldiklari-cicileri-17.html#post17968281

ayyyy çeneniz düşmüş yine bi telefonla konuşmaya kalktım yahu bu ne hız

Aaaa nasıl kuracaklar, odaları yeni baştan yapıyorlar Minikmucizem 1,5 ay sürüyor teslim etmeleriiii

tamam işte güzelim benim yapacağım bişey yok adamlar yapıp getirip kuracaklar
ben uyumaya devam edebilirim yani

zor gerçekten kağan isityor baba bilemiyorum çocuğum isimsiz doğacak belki kağan mert olur
canım bulursun ben de öyle diyordum ansızın karar verdik egemen yiğit olsun dedieşim benim de hoşuma gitti. meraketme bulursun. sende egemen koy. kızmıy dı?

:))) benim bi arkadaşım bebeiş doğduktan 10gün sonra koyabildi egemen bi akrabanın ismi olmaz şimdi ama güzel isim bizimki de erkek teyzesi türker alper yiğit mert eray hoşuma gidiyor ama babamıza beğendiremiyoruz

babası ne istiyor. ay yürüyüşe çıkcaktım kopamadım sohbetten

kaan cok guzel bır ısım bencee damadıma yakısırrr:::):):)

bende ilk hamile olduğumu öğrendiğimde içime erkek doğmuştu imini bile bulmuştum EYMEN EFE koyacaktık
kız olursa da ECRİN ECE koyacaktık bi kız bi erkek olursa uyumlu olsun diye

ama ECRİN ECE ismi hoşuma gitmedi sonra sonra

kağan mert de güzel isim bence. bizimki mert istemiyor yoksa ben egemen mert olsun isterdim

zaten hep eşler bozuyor isim beğendiremiyoruzzzzzzzz

dimi ya çocuğa isim koyma %90 bizim hakkımız bizim karnımızda büyüyor bebişlerimiz onlar karışmasalar ne güzel olur mümkün değilll aman Allahtan babamın adı falan demedi

Blue cicilerin çok güzel oğluşun iyi günlerde kullansın inşaallah

ben de isim bulamadım ya halaaaaa:84::84: kociş e bulduğum tüm isimler saçma geliyo, o bilinen simlerden istiyo lüzumsuz...

birce maşallah çok şekerler aldıkların oğluşun ii günlerde kullansın 1 yaşına kadar artık bişey almasan yeter
sağol canım. valla içimde acayip bir alışveriş canavarı var. zor durduruyorum. bir de bebek mağazalarının kışlık bölümlerinde güzel indirimler var. bu ara aklım onlarda:)
Birce cicilerin çok güzel maaşallah oğluşun güzel günlerde giysin inşallah
çok sağol canım, inşallah...
kağan istiyor babsı önce ben önerdim sonra soğudum isimden kağanlar yaraamz olur dediler hep sana ii yürüyüşler

bizim tanıdık var kaan, çok akıllı bir çocuk. ğ yok gerçi onda fark eder mi ki?

kızlar son ana kadar isim bulsanızda kimseye söylemeyin insanın moralini bozuyorlar. biz ADA dedik herkesede söyledik aileler beğendi ama sülaleden neler söylediler sinir oldum insanın hevesini kırıyorlar. dEĞİŞTİR O İSMİ NE BİÇİM İSİM FİLAN DİYOLAR BİRDE BİGÜN BİRİNİN KALBİNİ FENA KIRCAM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…