2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende hazırlamadım hala hiç bişey bu ayıda atlatalım nisanda alışveriş badana beşik felan yapmaya başlıycam. mayısta da izine çıkıcam ancak toparlarım hayırlısıyla. badana olmadanbişey yapamıyorum..
dolap için yapman iyi olmuş bende yapıcam offffffff martı atlatalımda. allah kerim

bade ceren ? son numara kaldı açıkta:)

sude naz zeynep doğa olabilir. ne biliyim kızım ben duru baştan beri istiyordu. neydi düşündüğün isim bidhaa de bakem belki hoşuma gider.

sevibadeinatçı kızın inşallah gösterir yüzünü de güzel haberlerle gelirsin inşallah...

bade'nin de doğum günü kutlu olsun. sağlıklı, mutlu güzel bir ömrü olsun inşallah...

hepsini bi araya getirme bence altından kalkamazsın,
dolaba daha yapıcam bişiler anca başladım,
sende burda olsan gelir sanada yapardım,
benimde 2 odam kaldı boyanacak

bade ceren ? son numara kaldı açıkta:)

sude naz zeynep doğa olabilir. ne biliyim kızım ben duru baştan beri istiyordu. neydi düşündüğün isim bidhaa de bakem belki hoşuma gider.

ohhaaa desem ayıp kaçmaz demi,
sanki 10 tane doğurmuşum da 11.ci açıkta kalmış gibi söyledin ege
aman sana soranda suç demem bi daha banane
kızım açda araştır sude nin anlamı sürünen eziyet çeken demek,
zeynep eski isim istemem, doğa moğa uyduruk isimler hoşuma gitse zaten çokdannn karar vermiştim...
neyse behlül kaçar daha çok işim var, karnımı doyurcam, duş alcam vs.
hepinizi öptümmm kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

benimde 8 martta kontrolüm var .. umarım o tarihten sonra hep 2 haftada bir çağrır doktorum..
herşey kontrollü gitsin istiyorum.. 1 ay çok uzun bi süre oluo

Kızlarr biz geldik hastanedennn kontrolümüzü olduk tansiyonumuzu ölçtürdük, doğum hakkında bilgi aldık geldik bebeğimle 24+4 gündeyiz ve 772gramız onun haricinde tatlıydı oğlum ,hiç sevmiyor ultrasonu hep tekmeliyor alet karnıma değdiği anda kurban olsunn annesiiii onaaaaaaaaa

tansiyonum da 12 ye 8 çıktı. doktor gayet normal dedi yediklerime dikkat ettiğimde çok iyi olyrm... tuz mahvediyor beni

seker yüklemem bi dahaki haftaya olucakmış,p.tesi yine gidicem hem şekerime bakılcak hem aşı olucam 2.dozumu...

epidural normal doğumu sordum, pek tavsiye etmiyorum dedi doktor, ben eşime bile uygulatmadım dedi... zaten 5 cm.e kadar sancıyı çekiyorsun o sancı biraz daha sıklaşıcak normal olsun riski var dedi...kendini normal doğuma hazırlarsan çok rahat doğum yaparsın ama sağdan soldan duyumlarla korkarsan kasarsan başarılı olamazsın dedi... bilmiyorum kızlar kararsız kaldım korktum açıkcası, normal doğumu hep epiduralle hayal etmiştm ben... şimdi saf duru bi şekilde o sancıyı çekemem :18:

oyyy benim maşallah kuzum yaa sanaaa da gözün aydın hadiiii

kızlar benimde pazartesi şeker yüklemem var bir de kan uyuşmazlığı için aşı yapılacak :18:

inşallah tetenoz aşısı gibi değildir ondan çok çektim daha yeni yeni geçti sancısı kolumun

ama 15 gün sonra tekrar yapılacak tetenoz aşım offffffff

benimde 8 martta kontrolüm var .. umarım o tarihten sonra hep 2 haftada bir çağrır doktorum..

1 ay gerçekten çok uzunn.. şimdi Allah'tan hareket ediyorlar da iyi olduklarını biliyoruz şükür. İlk zamanlar daha zor geçerdi ya :)

MERhABA KIZLAR ARABA ALICAK ARKADAŞLARA ÖZELLİKLE CHİCCO-KRAFT-PİERRE CARDİN-GRACO arasında modelleri çok beğenipte benim gibi kararsız kalanlara ve benim için hafif ve kullanışlı olsun diyenler için bi model önermek istedim.bu yazdığım modellerde arabalar 12-16 kg ağırlıkları arasında değişiyo.kısacası çok ağır.çoğu arkadaşım bunlardan alıp daha sonra baston modelelere tekrar para vermek zorunda kaldılar.bir de bazılarında çift yön özelliği varken bir diğerinde tam yatış yenidoğan özelliği olmuyo.vs.vs.ama ben travel sistemler arasında hem ucuz,hem hafif hemde tüm özelikleri içinde barındıran bi model buldum.dediğim gibi çok baktım mağazalarda.sizinle de paylaşmak istedimm)))bi bakın isterseniz)))bu arada fiyatlar çok değişken.ben civciv bebe de en uygun fiyatlısını aldım.ama tüm sitelerde var.l

Pierre Cardin PS 705A Travel Bebek Arabası Puset GittiGidiyor.com'da #36459253

ben 550 ye aldım.burda biraz daha pahalı.

550 miiiii

Benimde 11 martta kontrol 28 haftalık oluyor bende dicem 15 güne bir geleyim sıkılıyorum diye

kızlar baston modelleri yatıramıyormuyuz :26:

bi de onlar yazlık araba yaa kışın pek kullanamayız demi baston modelleri :44:

hoşgeldin merve hadi gözün aydın çok şükür bişey çıkmamış şimdiden doğum stresine girme zaman gösteriri normal veya sezaryan yapacağını..hem doktora bırak

ben kan uyuşmazlığı aşısı yaptırdım, tetanozgibi değil korkma. ağrı yapmıyor.

mervecim, gözünaydın oğluş iyiymiş. tansiyonuna da sevindim..

Hoşgeldin canım afiyet olsun yarasın

Çok teşekkürler :)

Güle güle kullan hayatım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…