2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde 11 martta kontrol 28 haftalık oluyor bende dicem 15 güne bir geleyim sıkılıyorum diye

bende öle demiştim 1 ay çok uzun oluyo demiştim oda istediğin zaman gel o zman demişti ama ben o kalabalıgı o pis kokuyu çekmek daha zoruma gidiyoD:

çok iyi görünüyor özellikleri. fiyatı da uygunmuş. ben de yakından inceleyeyim bunu. sağol bilgilendirdiğin için.

bacımm sen travel sistemlere baktın mı hiç 2 milyara kadar çıkıyo modeller.tabi ki bütçemiz önemli ama mutlaka almalıyım diyenler için bir fikirdi benim ki sadece))))

sen beğendin mi onu söyle hele)))

ne biliyim yaaa veremem ki ki ben 550 falan çok gibi

anammmm valla çok pahalıymışş:97:

çok iyi görünüyor özellikleri. fiyatı da uygunmuş. ben de yakından inceleyeyim bunu. sağol bilgilendirdiğin için.

evet özellikler gerçekten iyi.umarım işime yarar pişman olmam)))tabi en önemlisi içinde kusacak,ağlayacak,gülecek, çişini yapıcak oğlumun olması ))))allah hepimize sağlıklı bebikler nasip etsin))

hoşgeldin merve hadi gözün aydın çok şükür bişey çıkmamış şimdiden doğum stresine girme zaman gösteriri normal veya sezaryan yapacağını..hem doktora bırak
sağol canım,bakalım şeker yüklemesi p.tesi gününe kaldı.. şuan için yaramaz bi durum yok... Fatmayla boyunu da hesapladık 30cm çıktı
ben kan uyuşmazlığı aşısı yaptırdım, tetanozgibi değil korkma. ağrı yapmıyor.

mervecim, gözünaydın oğluş iyiymiş. tansiyonuna da sevindim..

sağol canım :)

hosgeldldın cnmmm.
sen tetanoz asısı oldunmu???

Yok canım ben olmıycam.
Doktoruma sordum eskiden kadınlar doktora hiç gitmezlerdi, gebelikte bir kez muayeneye giderlerdi onda da hazır yakalamışken zorunlu olduğu için tetanoz aşılarını yapardık dedi.. Yani gebelikte tetanoz aşısı olmak burdan geliyormuş. İster ol ister olma dedi. Ben de istemiyorum mikrop almak şu an durup dururken zorunluluk yoksa

bacımm sen travel sistemlere baktın mı hiç 2 milyara kadar çıkıyo modeller.tabi ki bütçemiz önemli ama mutlaka almalıyım diyenler için bir fikirdi benim ki sadece))))

sen beğendin mi onu söyle hele)))

begendim begendim de işde ....

bende doktora sordum bana sen evdemi doğurmak istiyon eve falan gelemem dedi espirisine hastanede doğuracan gerek yok dedi bende olmadım

ya ben sormayı unuttum daha sonrası hocaya dıomkı yaa sıze bısı sorcaktımm yıne unuttum sonra aklıma geldııı. valla ben de olmucam zaten 24e gırdım napım yaaa offf ınsallah bısı olmazz...

az once havuzlu hana yurudumm ayyy cok guzel seyler vardı bı hastane cıkısı begendımmm ama takımı kalmamıss 15 gun sonra alcamm ayyy cok heyecanlandımmmm

egeeeeeeeeeeeeeee ya bişi sorcamm sımdı ben hastanede bı kac arkadasımı gordum hepsı ılk kalkısında heryerlerı fdersın kandı. yanı o gecelıgı at copeee mı???
ben havuzlu hana baktım hep 60-70 sen nerden buldun ucuza

Blue cicilerin çok güzel oğluşun iyi günlerde kullansın inşaallah
sağol teyzesi, gri bi yelek var ya o kadar güzel ki içi penye dışı da polar gibi ama daha yumuşak, 5 tlye aldım sadece :) şaka gibi :) ulusta bi yerde indirim vardı, ben herşeyi oralardan alıcam, sadece güzel indirimler olurda unnadodan alırım internetten o kadar..

bluebottle ses ver canımm ordaysan....
görüntü var, ses yok.
1
2
..
1
2
canım eşim geldi yemeğe de ondan yoktum noldu ki:)

canım fiyatı arkadaşlar pahalı demiş ama bence de çok iyi, genelde 1 milyar civarında ayırmak gerekiyo diye düşünüyordum. pierre cardin iyi bi marka hem. ben de not aldım modelin adını. kesinlikle bakıcam çok sağol bilgilendirdiğin için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…