Benimde 11 martta kontrol 28 haftalık oluyor bende dicem 15 güne bir geleyim sıkılıyorum diye
Çok teşekkürler :)
Güle güle kullan hayatım :)
çok iyi görünüyor özellikleri. fiyatı da uygunmuş. ben de yakından inceleyeyim bunu. sağol bilgilendirdiğin için.MERhABA KIZLAR ARABA ALICAK ARKADAŞLARA ÖZELLİKLE CHİCCO-KRAFT-PİERRE CARDİN-GRACO arasında modelleri çok beğenipte benim gibi kararsız kalanlara ve benim için hafif ve kullanışlı olsun diyenler için bi model önermek istedim.bu yazdığım modellerde arabalar 12-16 kg ağırlıkları arasında değişiyo.kısacası çok ağır.çoğu arkadaşım bunlardan alıp daha sonra baston modelelere tekrar para vermek zorunda kaldılar.bir de bazılarında çift yön özelliği varken bir diğerinde tam yatış yenidoğan özelliği olmuyo.vs.vs.ama ben travel sistemler arasında hem ucuz,hem hafif hemde tüm özelikleri içinde barındıran bi model buldum.dediğim gibi çok baktım mağazalarda.sizinle de paylaşmak istedimm)))bi bakın isterseniz )))bu arada fiyatlar çok değişken.ben civciv bebe de en uygun fiyatlısını aldım.ama tüm sitelerde var.l
Pierre Cardin PS 705A Travel Bebek Arabası Puset GittiGidiyor.com'da #36459253
ben 550 ye aldım.burda biraz daha pahalı.
550 miiiii
bacımm sen travel sistemlere baktın mı hiç 2 milyara kadar çıkıyo modeller.tabi ki bütçemiz önemli ama mutlaka almalıyım diyenler için bir fikirdi benim ki sadece))))
sen beğendin mi onu söyle hele)))
MERhABA KIZLAR ARABA ALICAK ARKADAŞLARA ÖZELLİKLE CHİCCO-KRAFT-PİERRE CARDİN-GRACO arasında modelleri çok beğenipte benim gibi kararsız kalanlara ve benim için hafif ve kullanışlı olsun diyenler için bi model önermek istedim.bu yazdığım modellerde arabalar 12-16 kg ağırlıkları arasında değişiyo.kısacası çok ağır.çoğu arkadaşım bunlardan alıp daha sonra baston modelelere tekrar para vermek zorunda kaldılar.bir de bazılarında çift yön özelliği varken bir diğerinde tam yatış yenidoğan özelliği olmuyo.vs.vs.ama ben travel sistemler arasında hem ucuz,hem hafif hemde tüm özelikleri içinde barındıran bi model buldum.dediğim gibi çok baktım mağazalarda.sizinle de paylaşmak istedimm)))bi bakın isterseniz )))bu arada fiyatlar çok değişken.ben civciv bebe de en uygun fiyatlısını aldım.ama tüm sitelerde var.l
bende öle demiştim 1 ay çok uzun oluyo demiştim oda istediğin zaman gel o zman demişti ama ben o kalabalıgı o pis kokuyu çekmek daha zoruma gidiyoD:
çok iyi görünüyor özellikleri. fiyatı da uygunmuş. ben de yakından inceleyeyim bunu. sağol bilgilendirdiğin için.
sağol canım,bakalım şeker yüklemesi p.tesi gününe kaldı.. şuan için yaramaz bi durum yok... Fatmayla boyunu da hesapladık 30cm çıktıhoşgeldin merve hadi gözün aydın çok şükür bişey çıkmamış şimdiden doğum stresine girme zaman gösteriri normal veya sezaryan yapacağını..hem doktora bırak
ben kan uyuşmazlığı aşısı yaptırdım, tetanozgibi değil korkma. ağrı yapmıyor.
mervecim, gözünaydın oğluş iyiymiş. tansiyonuna da sevindim..
hosgeldldın cnmmm.
sen tetanoz asısı oldunmu???
bacımm sen travel sistemlere baktın mı hiç 2 milyara kadar çıkıyo modeller.tabi ki bütçemiz önemli ama mutlaka almalıyım diyenler için bir fikirdi benim ki sadece))))
sen beğendin mi onu söyle hele)))
Yok canım ben olmıycam.
Doktoruma sordum eskiden kadınlar doktora hiç gitmezlerdi, gebelikte bir kez muayeneye giderlerdi onda da hazır yakalamışken zorunlu olduğu için tetanoz aşılarını yapardık dedi.. Yani gebelikte tetanoz aşısı olmak burdan geliyormuş. İster ol ister olma dedi. Ben de istemiyorum mikrop almak şu an durup dururken zorunluluk yoksa
Yok canım ben olmıycam.
Doktoruma sordum eskiden kadınlar doktora hiç gitmezlerdi, gebelikte bir kez muayeneye giderlerdi onda da hazır yakalamışken zorunlu olduğu için tetanoz aşılarını yapardık dedi.. Yani gebelikte tetanoz aşısı olmak burdan geliyormuş. İster ol ister olma dedi. Ben de istemiyorum mikrop almak şu an durup dururken zorunluluk yoksa
Ben geldim yine...
sağol canım,bakalım şeker yüklemesi p.tesi gününe kaldı.. şuan için yaramaz bi durum yok... Fatmayla boyunu da hesapladık 30cm çıktı
sağol teyzesi, gri bi yelek var ya o kadar güzel ki içi penye dışı da polar gibi ama daha yumuşak, 5 tlye aldım sadece :) şaka gibi :) ulusta bi yerde indirim vardı, ben herşeyi oralardan alıcam, sadece güzel indirimler olurda unnadodan alırım internetten o kadar..Blue cicilerin çok güzel oğluşun iyi günlerde kullansın inşaallah
canım eşim geldi yemeğe de ondan yoktum noldu ki:)bluebottle ses ver canımm ordaysan....
görüntü var, ses yok.
1
2
..
1
2
MERhABA KIZLAR ARABA ALICAK ARKADAŞLARA ÖZELLİKLE CHİCCO-KRAFT-PİERRE CARDİN-GRACO arasında modelleri çok beğenipte benim gibi kararsız kalanlara ve benim için hafif ve kullanışlı olsun diyenler için bi model önermek istedim.bu yazdığım modellerde arabalar 12-16 kg ağırlıkları arasında değişiyo.kısacası çok ağır.çoğu arkadaşım bunlardan alıp daha sonra baston modelelere tekrar para vermek zorunda kaldılar.bir de bazılarında çift yön özelliği varken bir diğerinde tam yatış yenidoğan özelliği olmuyo.vs.vs.ama ben travel sistemler arasında hem ucuz,hem hafif hemde tüm özelikleri içinde barındıran bi model buldum.dediğim gibi çok baktım mağazalarda.sizinle de paylaşmak istedimm)))bi bakın isterseniz )))bu arada fiyatlar çok değişken.ben civciv bebe de en uygun fiyatlısını aldım.ama tüm sitelerde var.l
Ben geldim yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?