Hoşgeldin canımmmm
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kuzucum kızz bi göbüşünü çeksene bakıyım özledim
sağol teyzesi, gri bi yelek var ya o kadar güzel ki içi penye dışı da polar gibi ama daha yumuşak, 5 tlye aldım sadece :) şaka gibi :) ulusta bi yerde indirim vardı, ben herşeyi oralardan alıcam, sadece güzel indirimler olurda unnadodan alırım internetten o kadar..
canım eşim geldi yemeğe de ondan yoktum noldu ki:)
canım fiyatı arkadaşlar pahalı demiş ama bence de çok iyi, genelde 1 milyar civarında ayırmak gerekiyo diye düşünüyordum. pierre cardin iyi bi marka hem. ben de not aldım modelin adını. kesinlikle bakıcam çok sağol bilgilendirdiğin için..
Kuzuma yaa, kocaman olmuş maşallah..
Benimki de 33 cm.olmuş..Cetvel boyu...
Hemen çekiyorum kız, bekle 2 dakika..
sağol teyzesi, gri bi yelek var ya o kadar güzel ki içi penye dışı da polar gibi ama daha yumuşak, 5 tlye aldım sadece :) şaka gibi :) ulusta bi yerde indirim vardı, ben herşeyi oralardan alıcam, sadece güzel indirimler olurda unnadodan alırım internetten o kadar..
canım eşim geldi yemeğe de ondan yoktum noldu ki:)
canım fiyatı arkadaşlar pahalı demiş ama bence de çok iyi, genelde 1 milyar civarında ayırmak gerekiyo diye düşünüyordum. pierre cardin iyi bi marka hem. ben de not aldım modelin adını. kesinlikle bakıcam çok sağol bilgilendirdiğin için..
bende doktora sordum bana sen evdemi doğurmak istiyon eve falan gelemem dedi espirisine hastanede doğuracan gerek yok dedi bende olmadım
yaaaaa kızlar hiç benim soruma cvp vermiyorsunuzzzz
ya ben sormayı unuttum daha sonrası hocaya dıomkı yaa sıze bısı sorcaktımm yıne unuttum sonra aklıma geldııı. valla ben de olmucam zaten 24e gırdım napım yaaa offf ınsallah bısı olmazz...
az once havuzlu hana yurudumm ayyy cok guzel seyler vardı bı hastane cıkısı begendımmm ama takımı kalmamıss 15 gun sonra alcamm ayyy cok heyecanlandımmmm
Ben geldim yine...
Hoşbulduk fıstık, ben yokken neler kaynattınız, çok şey kaçırdım mı ?
Ben geldim yine...
hoşgeldin kuzucummm... kocaman yaa 772gr.olmuş tosunum 24+4 deyiz :)))
bkliyoruz yakışıklı oglumla bn
Aynen benimki de aynı şeyleri söylüyor..
Ne sordun canım kaçırmışım ben
Yaaaa ben çok gitmek istiyorum orayaaa
Hoşgeldinnnnnn
Hoşgeldinnnnnn
Yok canım bişey kaynatmadık zaten ben kaynatamıyom çok kalabalıklaşınca başım dönüyo aman diyom sırtüztü yatıp tavanı seyrediyom ...zaten sen olmayıncada kaynamıyor kazan
hosgeldınnn kuzu ve oykucukk
arkadaşlar herkese merhaba. gün içinde bazen halsizlik yaşayan var mı?akşamları veya günün herhangi bir zamanında.
Müsait olursan sen de çek kız..
evet birceyle ben bebişlerimizin cicilerini ekledikHoşbulduk fıstık, ben yokken neler kaynattınız, çok şey kaçırdım mı ?
canım anafartalar çarşısı var ya hani, onun bulvara bakan kapısı var. normal caddedeki girişinden (kilerin karşısındaki) giriyosun dümdüz ilerliyosun, en sondaki solda kalan dükkan. aynı yelek karşısındaki dükkanda 11 tlydi. ben ordan 5e aldım. hastane çıkışını battaniyesini de oradan aldım ikisini 55 e aldım 15 tl indirim yaptırıp :) bence oralar güzel.o yeri banada söyle ben gidemesem bile eşim gidip alır
banada fıyatı normal geldı valla 1 mılyarlardan sonra:):)ya unnodadan aldınmı bısı ben hıcbısı bulamadım ordan dahaaa?? bazen lımongo kıds te oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?