2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oyyy benim kuzumaa hava serin herhalde kazak giymişiizzzz kolyeye bak yaa ıssırırım kız göbüküüüüü

Bugün soğuk yaa..Bi de taşınıyoruz ya, sürekli camlar falan açık toz moz etkilenmeyelim diyee..
Isırma kız göbükümüüü, kızım da seni ısırır bak olmayan dişleriyle...

anamm maşallah kızına göbişle beraber memişlerde büyümüş benim gibi

Merve o memişler var ya, 75 bedenin içinde karpuz kabuğunun içine girmiş kayısı gibi duruyordu..Acayip büyüdüler...

merhaba kızlar
sizlere bir şeyler yazmak istedim.lütfen hamileliğiniz sırasında sabah en ğeç 7 de kalkıp kahvaltınızı yapın.sonraisterseniz yatın.siz bir yemedikçe bebeğinizde aç kalıyor.ama en önemlisi sabah kahvaltıda mutlaka 2 adet ceviz.siz kırıp yiyeceksiniz.kabuklu alın.6 adet fındık.1 kaşık pekmez,ve 1 adet yumurta mutlaka bunları kahvaltıda yeyin. ve her ğün öğle yemeğinde bulğur pilavı olması lazım

not:CEVİZ VE BULĞUR PİLAVI BEYİN ĞELİŞİMİ SAĞLIYOR.BEBEĞİNİZİN ZEKİ OLMASI İÇİN MUTLAKA.ŞART.

SÜTÜNÜZÜDE ĞECE YATARKEN İÇECEKSİNİZ.HEM MİDE YANMASINI ALIR HEMDE KEMİK ERİMESİ YANİ OSTEROPOZ ZA YAKALANMA RİSKİNİZİ DÜŞÜRÜR.

cılek valla ben 1 saatte gıdıp geldım artık bole yuruycem hem hemde gezıcem :) herseyı bırarada bulabılıosun gecen ıccamasırı aldım 3 mılyona copk guzelmıss bgn yıne aldımmm

En mantıklısı.. Ben de öğlen yakın diye İstinye parka gidiyorum ama almıyorum bişey bakıp fikir edinip çıkıyorum, çıldırmadım ordan alacak kadar :) yürüyüş oluyor bana da

Blueee diğer topiğe de yazdım, bayıldım bu arada aldıklarınaaaa

gule gule kullan canım...ya ben hep suruyorum normal ojeee okada zararlımıkıne

bilgileriniz için çok tşk edderim dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen olmuyo bulgur pilavını hamilelikten tiksindim yiyemiyorum

mervecim gözün aydın hayırlı olsun güzel haberlerin bizi mutlu etti. Tansiyonda düzelmiş..

mahmutbeye inen bi yokuş var kapalı çarşıdan çıkınca solda ilk şahinler yazan yerden aldım. Geceliği at çöpe niye olsun yıkarsın çıkıyor. Pijama gecelik 55 aldım ben. 60-80 arasında hep. Bide krem rengi çok güzel görünüyor ama içini gösteriyor biz aldık kuzene sonradan değiştirmek durumunda kaldık. Ince ayrıntıları unutmayın.

arkadaşlar herkese merhaba. Gün içinde bazen halsizlik yaşayan var mı?akşamları veya günün herhangi bir zamanında.
olmazmı canım normal bunlar. Heele çalışan bayanlar için günn her saati offffffff çekiyoruz.

cnmmmm masallahhh gnde gobısın cok gozukmuyo kuzuuuu aceb dıyet ısemı yaradı ne 2 gunde:):):):)

kuuzu varya senın esın ve oyku cok sanslı olucak heeee masallah

Yaramadı kız, açlıktan geberiyommm...Göbek de büyüyo hala...
Niye şanslı oluyolar kız, anlamadım....Eşim şanslı onu biliyom da, kızım yazık şanslı mı artık, ben gibi delinin eline düştüğü için şanssız mı onu bilemicem..

olmazmı canım normal bunlar. Heele çalışan bayanlar için günn her saati offffffff çekiyoruz.[/QUOTE]

haklısın ege. işe gelmek yoruyor bazen.

Canım hergün bulgur yenir mi?? Olacak iş değil, et sebze ne olacak? bence hamilelikte tek tip beslenme yerine mevsiminde ve herşeyden yemek çok daha mantıklı..
Teşekkürler bilgiler için, doktorlarımız da sağolsunlar bilgilendiriyorlar :)

bu baston arabaları yatırabiliyormuyuz

bi de o yaz mevsimi için uygun değil mi onlar :26:

evet canım baston arabalar fazla kullanışlı değil.eğer başka bir bebk düşünüyorsanız mutlaka yatabilen ve özelliklede sapının arka ve öne ğeçbileni seçmelisiniz.çünkü yürüken rüzgarın yönüne ğöre ayarlıyorsun bebğini.zaten siz anca sonbahara doğru binderebilirisniz bebkleri arabaya.

çok sveindim bulgur hastasıyım ben birde süt yapıyor bulgur.. Teşekkürler...

bu baston arabaları yatırabiliyormuyuz

bi de o yaz mevsimi için uygun değil mi onlar :26:

baston çok rahat bişey ama ben kullanmadığım için bilemiycem ilerki zamanlarda gayet rahat bişey arkadaşlarım kullandı. Ama bebek küçükken içinde büzüşüyor.
Ben ilkten tavsiye etmem

nebılım kız kan lekesı felan zor cıkıyorya kuruyunca ondan dedımmm. yarında oraya bakım barııı.
bu arada bana satıcı bayan dedıkı mantıklıda geldı pijama mutlaka alın pansuman felan yaparken gecelıgı bayagı bı acmak gerekır ama pıjamada rahat edersınız dedı

Bluueee, birceeee bayıldım yaaa..
aldıklarınız harika...Birce kız, sen çeyiz düzmüşsün maşallah..
Bu arada eklemeden geçemiycem blue ile zevklerimiz aynı demek, aynı hastane çıkışını almışız...

Blueee diğer topiğe de yazdım, bayıldım bu arada aldıklarınaaaa
sağol tatlım gördüm cevap yazdım :)
gule gule kullan canım...ya ben hep suruyorum normal ojeee okada zararlımıkıne

hani kokusu oluyor ya ondan olabilir demişlerdi. benim asıl derdim aseton :) bu ojeyi soyup çıkarabiliyorsun kenarından :) ben ojeyi çok sviyorum ama ço krahatsız oluyorum tırnaklarımda bi ağırlık hissi oluyor bu ojede olmuyormuş. bakayım beğenirsem tavsiye ederim size :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…