Müsait olursan sen de çek kız..
oyyy benim kuzumaa hava serin herhalde kazak giymişiizzzz kolyeye bak yaa ıssırırım kız göbüküüüüü
anamm maşallah kızınagöbişle beraber memişlerde büyümüş benim gibi
Maşallah, maşallah...
Allah nazardan saklasın..
cılek valla ben 1 saatte gıdıp geldım artık bole yuruycem hem hemde gezıcem :) herseyı bırarada bulabılıosun gecen ıccamasırı aldım 3 mılyona copk guzelmıss bgn yıne aldımmm
Blueee diğer topiğe de yazdım, bayıldım bu arada aldıklarınaaaaevet birceyle ben bebişlerimizin cicilerini ekledik
canım anafartalar çarşısı var ya hani, onun bulvara bakan değil de arkada kalan kapısı var. normal caddedeki girişinden (kilerin karşısındaki) giriyosun dümdüz ilerliyosun, en sondaki solda kalan dükkan. aynı yelek karşısındaki dükkanda 11 tlydi. ben ordan 5e aldım. hastane çıkışını battaniyesini de oradan aldım ikisini 55 e aldım 15 tl indirim yaptırıp :) bence oralar güzel.
unnadodan indirim çeklerim var canım şehirfırsatından almıştım. 20 tllik alışverişi 10 tlye yapabiliyorum :) toplamda 80 tllik alışveriş hakkım var şuanda.. oje aldım, hamilelikte kimyasallığı olmayan hem de asetonsuz silinebilen nail trick ojeler 32den 20ye düşmüştü ben çekimle 10 tlye almış oldum:)
evet birceyle ben bebişlerimizin cicilerini ekledik
canım anafartalar çarşısı var ya hani, onun bulvara bakan değil de arkada kalan kapısı var. normal caddedeki girişinden (kilerin karşısındaki) giriyosun dümdüz ilerliyosun, en sondaki solda kalan dükkan. aynı yelek karşısındaki dükkanda 11 tlydi. ben ordan 5e aldım. hastane çıkışını battaniyesini de oradan aldım ikisini 55 e aldım 15 tl indirim yaptırıp :) bence oralar güzel.
unnadodan indirim çeklerim var canım şehirfırsatından almıştım. 20 tllik alışverişi 10 tlye yapabiliyorum :) toplamda 80 tllik alışveriş hakkım var şuanda.. oje aldım, hamilelikte kimyasallığı olmayan hem de asetonsuz silinebilen nail trick ojeler 32den 20ye düşmüştü ben çekimle 10 tlye almış oldum:)
merhaba kızlar
sizlere bir şeyler yazmak istedim.lütfen hamileliğiniz sırasında sabah en ğeç 7 de kalkıp kahvaltınızı yapın.sonraisterseniz yatın.siz bir yemedikçe bebeğinizde aç kalıyor.ama en önemlisi sabah kahvaltıda mutlaka 2 adet ceviz.siz kırıp yiyeceksiniz.kabuklu alın.6 adet fındık.1 kaşık pekmez,ve 1 adet yumurta mutlaka bunları kahvaltıda yeyin. ve her ğün öğle yemeğinde bulğur pilavı olması lazım
not:CEVİZ VE BULĞUR PİLAVI BEYİN ĞELİŞİMİ SAĞLIYOR.BEBEĞİNİZİN ZEKİ OLMASI İÇİN MUTLAKA.ŞART.
SÜTÜNÜZÜDE ĞECE YATARKEN İÇECEKSİNİZ.HEM MİDE YANMASINI ALIR HEMDE KEMİK ERİMESİ YANİ OSTEROPOZ ZA YAKALANMA RİSKİNİZİ DÜŞÜRÜR.
mervecim gözün aydın hayırlı olsun güzel haberlerin bizi mutlu etti. Tansiyonda düzelmiş..[ı]kızlarr biz geldik hastanedennnKontrolümüzü olduk tansiyonumuzu ölçtürdük, doğum hakkında bilgi aldık geldik Bebeğimle 24+4 gündeyiz ve 772gramız Onun haricinde tatlıydı oğlum ,hiç sevmiyor ultrasonu hep tekmeliyor alet karnıma değdiği anda Kurban olsunn annesiiii onaaaaaaaaa
Tansiyonum da 12 ye 8 çıktı. Doktor gayet normal dedi yediklerime dikkat ettiğimde çok iyi olyrm... Tuz mahvediyor beni
Seker yüklemem bi dahaki haftaya olucakmış,p.tesi yine gidicem hem şekerime bakılcak hem aşı olucam 2.dozumu...
Epidural normal doğumu sordum, pek tavsiye etmiyorum dedi doktor, ben eşime bile uygulatmadım dedi... Zaten 5 cm.e kadar sancıyı çekiyorsun o sancı biraz daha sıklaşıcak normal olsun riski var dedi...kendini normal doğuma hazırlarsan çok rahat doğum yaparsın ama sağdan soldan duyumlarla korkarsan kasarsan başarılı olamazsın dedi... Bilmiyorum kızlar kararsız kaldım korktum açıkcası, normal doğumu hep epiduralle hayal etmiştm ben... şimdi saf duru bi şekilde o sancıyı çekemem :18:[/ı]
mahmutbeye inen bi yokuş var kapalı çarşıdan çıkınca solda ilk şahinler yazan yerden aldım. Geceliği at çöpe niye olsun yıkarsın çıkıyor. Pijama gecelik 55 aldım ben. 60-80 arasında hep. Bide krem rengi çok güzel görünüyor ama içini gösteriyor biz aldık kuzene sonradan değiştirmek durumunda kaldık. Ince ayrıntıları unutmayın.egeeeeeeeeeeeeeee ya bişi sorcamm sımdı ben hastanede bı kac arkadasımı gordum hepsı ılk kalkısında heryerlerı fdersın kandı. Yanı o gecelıgı at copeee mı???
Ben havuzlu hana baktım hep 60-70 sen nerden buldun ucuza
olmazmı canım normal bunlar. Heele çalışan bayanlar için günn her saati offffffff çekiyoruz.arkadaşlar herkese merhaba. Gün içinde bazen halsizlik yaşayan var mı?akşamları veya günün herhangi bir zamanında.
evet birceyle ben bebişlerimizin cicilerini ekledik
cnmmmm masallahhh gnde gobısın cok gozukmuyo kuzuuuu aceb dıyet ısemı yaradı ne 2 gunde:):):):)
kuuzu varya senın esın ve oyku cok sanslı olucak heeee masallah
merhaba kızlar
sizlere bir şeyler yazmak istedim.lütfen hamileliğiniz sırasında sabah en ğeç 7 de kalkıp kahvaltınızı yapın.sonraisterseniz yatın.siz bir yemedikçe bebeğinizde aç kalıyor.ama en önemlisi sabah kahvaltıda mutlaka 2 adet ceviz.siz kırıp yiyeceksiniz.kabuklu alın.6 adet fındık.1 kaşık pekmez,ve 1 adet yumurta mutlaka bunları kahvaltıda yeyin. ve her ğün öğle yemeğinde bulğur pilavı olması lazım
not:CEVİZ VE BULĞUR PİLAVI BEYİN ĞELİŞİMİ SAĞLIYOR.BEBEĞİNİZİN ZEKİ OLMASI İÇİN MUTLAKA.ŞART.
SÜTÜNÜZÜDE ĞECE YATARKEN İÇECEKSİNİZ.HEM MİDE YANMASINI ALIR HEMDE KEMİK ERİMESİ YANİ OSTEROPOZ ZA YAKALANMA RİSKİNİZİ DÜŞÜRÜR.
bu baston arabaları yatırabiliyormuyuz
bi de o yaz mevsimi için uygun değil mi onlar :26:
çok sveindim bulgur hastasıyım ben birde süt yapıyor bulgur.. Teşekkürler...merhaba kızlar
sizlere bir şeyler yazmak istedim.lütfen hamileliğiniz sırasında sabah en ğeç 7 de kalkıp kahvaltınızı yapın.sonraisterseniz yatın.siz bir yemedikçe bebeğinizde aç kalıyor.ama en önemlisi sabah kahvaltıda mutlaka 2 adet ceviz.siz kırıp yiyeceksiniz.kabuklu alın.6 adet fındık.1 kaşık pekmez,ve 1 adet yumurta mutlaka bunları kahvaltıda yeyin. Ve her ğün öğle yemeğinde bulğur pilavı olması lazım
not:ceviz ve bulğur pilavı beyin ğelişimi sağlıyor.bebeğinizin zeki olması için mutlaka.şart.
Sütünüzüde ğece yatarken içeceksiniz.hem mide yanmasını alır hemde kemik erimesi yani osteropoz za yakalanma riskinizi düşürür.
bu baston arabaları yatırabiliyormuyuz
bi de o yaz mevsimi için uygun değil mi onlar :26:
mervecim gözün aydın hayırlı olsun güzel haberlerin bizi mutlu etti. Tansiyonda düzelmiş..
mahmutbeye inen bi yokuş var kapalı çarşıdan çıkınca solda ilk şahinler yazan yerden aldım. Geceliği at çöpe niye olsun yıkarsın çıkıyor. Pijama gecelik 55 aldım ben. 60-80 arasında hep. Bide krem rengi çok güzel görünüyor ama içini gösteriyor biz aldık kuzene sonradan değiştirmek durumunda kaldık. Ince ayrıntıları unutmayın.
olmazmı canım normal bunlar. Heele çalışan bayanlar için günn her saati offffffff çekiyoruz.
sağol tatlım gördüm cevap yazdım :)Blueee diğer topiğe de yazdım, bayıldım bu arada aldıklarınaaaa
gule gule kullan canım...ya ben hep suruyorum normal ojeee okada zararlımıkıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?