2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım bu çantanın içi göz göz mü yoksa düz mü

hani biberon koyma bez koyma gözleri var mı ayrı ayrı

Bak benim doktor da aynı şeyi söylüyor..Emzik zararlı değil ama en fazla 9 ay emecek diyor..Doğunca vereceksin falan diyor da, ben de beni emmezse diye tereddüt ediyorum..

canım benim onu ayarlamak senin elinde.ben bebğimi emziriyorum karnın tok olduğunu biliyorum ama huzursuzlanınca uyumuyorsa o zaman veriyorum.tabi bazı anneler var.bebek açıkınca susun diye emziği veriyor.çoçukta zavallı ona alışıyor.memeyi yadırğıyor.sonra emmiyor.bebek emmeyince annenin sütü gelmiyor.süt olmayonca hadi mamaya başlayalım oluyor.sonra bebek mamadan başke yemiyor.o zararlı.sen ayarlayacaksın emziği ne zaman vermen ğerektiğini.ben 1 ay sonra bıraktıracam.emziği.zaten şimdide pek almıyor.

orda renk seçenekleri var ya orda diğerini seçince bu çanta çıkıyo dene bi 19,90 olana

işinize yararsa ne mutlu bana)böyle paylaşalım burda ya bişeyler buldukça aldıkça...fikrimiz oluyo hem.

İnşallah 100lük için gidenlerin değerleri iyi çıkar o zamann...

Kızım adama sabah nasıl bağırdıysan artık sağır olmuş garibim...
Kaymak gibi kaygan kaygan yalnız, tarif de süper..

Sürekli konuşarak sağır ettim galiba adamı....
Ben normalde çok konuşmam , suskunumdur biraz, ona gelince hiiç durmadan konuşuyorum. Diyor ki Didem nooolur arada başkalarıyla da konuş, biraz dağıt şu konuşma isteğini :)

geçti zaten şimdi daha iyiyim

aksama da sarma yaptım ya ınsan hıc yemek yıcem dıe sevınırmı ben hıc bole olmamıstım :81::81:

benim babamda var şeker

amannn şeker çıksa nolur diyet verir demi doktor yani bebişime bişey olmaz demi

:44:

Kocişle konuşmucan da kimle konuşcan kız...
Biz her pazartesi - bi engel yoksa işte falan değilsek- tv. seyretmeyiz..Oturur muhabbet ederiz..İyi gelir bana..Ben de hiç susmamm, ama eşime karşı değil herkese karşı...Çenemin kapandığı pek görülmüş bi olay değildir..

Bebek Çanta ve kangruları > bebek bakım Çantası > Avvio Bebek Çantası KAMPANYA !!!! benim aldıgım bu canım renk kodu bölümünde 1002 yazan ...

Bebek Çanta ve kangruları > bebek bakım Çantası > Avvio Bebek Bakım Çantası A-1205 buda 29.90 olan .....

gerçi ben daha once Chicco Bakım Çantasını almıştım kırmızı olan saplı olannı farklı farklı
avivonun uygun olunca hemen alim dedim 19 tl sonucda

kızlar civciv bebe ye bi bakın avivo çantalar 19-29-49 .ben bugün aldım birini.alt açmalı biberonlu kirli torbalı 29.90 a.

cok uygun demi bende şaşırdım valla hemencik aldim bitane

Son düzenleme:
Ben çıkıyorum, yarın falan gelmezsem merak etmeyin..ofisi taşıyacağız...iş çok..
Biraz eşya yerleştireyim de ptronumun gözüne batmayayım...
Öpüyorum hepinizi..Kızım da öpüyor..
Allaha emanet olun..

Son düzenleme:

civciv bebe çanta kısmında indirimmmmm varrr.

benim babamda var şeker

allah korusun düşünme böyle ..diyet veriyolar bazı durumlarda insülin iğnesi veriyolar bebeler
sağlıkla doğuyo bir arkadaşım iğne oluyodu gebelik şekeri yüzünden oğlu gayet sağlıklı bir yaşında oldu
inşallah bizlerde hiç birine gerek kalmaz

benim babamda var şeker

şeker çıkmasının zararı bebeğiniz içerde çok hızlı kilo alımına başlamış demek oluyor. oda annenin ve bebğin hayatını tehlikeye attıyor.evet şekerin yüksek çıkarsa sana doktor diyet veriyor.2 hafta yapıp tekrar ğidiyorsun bu kezde tokluk kan şekerine bakıyorlar.benim bir arkadaşımın bebğini 5 hafta önce almışlardı sezeryala şekeri yüksek çıkmıştı.allah sizleri korusun.

benim babamda var şeker

benım hem anne hem baba tarafı sırf seker bende cıkmadı sukur yuklemede oyle seylere kafa takmayın bence bıse olmaz allahımın ıznıyle ...

yok bu konuyu kafama takmicam durduk yere kendimi huzursuz etmeye gerek yok

allahın dediği olur her zaman

inşallah sağlıkla alıcaz bebişlerimizi kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…