6 tane sıgara boregı yedım ya yuh bana yuhhhhhhhhhhhhhhh ama sabah bıse yememıstım
Bak benim doktor da aynı şeyi söylüyor..Emzik zararlı değil ama en fazla 9 ay emecek diyor..Doğunca vereceksin falan diyor da, ben de beni emmezse diye tereddüt ediyorum..
canım senin koyduğun fotodakinden farklı birazcık 19 olan. önündeki yazı yeri siyah mesela. bi tane daha var bu maviye benzeyen, o da 29. yalnız
bir de aynı fotoyu gösteren bi başka çanta 69, niye bu kadar fark var ki acaba?
sağol teyzesi, gri bi yelek var ya o kadar güzel ki içi penye dışı da polar gibi ama daha yumuşak, 5 tlye aldım sadece :) şaka gibi :) ulusta bi yerde indirim vardı, ben herşeyi oralardan alıcam, sadece güzel indirimler olurda unnadodan alırım internetten o kadar..
canım eşim geldi yemeğe de ondan yoktum noldu ki:)
canım fiyatı arkadaşlar pahalı demiş ama bence de çok iyi, genelde 1 milyar civarında ayırmak gerekiyo diye düşünüyordum. pierre cardin iyi bi marka hem. ben de not aldım modelin adını. kesinlikle bakıcam çok sağol bilgilendirdiğin için..
kızlar dün bahsetmiştim 100 lük şeker yüklemesi 3 saat sürüyor.ve çok ağır oluyor.mutlaka yanınızda biri olsun.ve limon ve bıçak ğötürmeyi unutmayın.bardak ve suyuda.birde kızlar 100 şeker yüklemesi ğenelde iyi çıkyor.diyet verseler bile 2 yada 3 hafta yapıyorsun .benim önce 50 lik oldu fazla çıktı 100 de değerler normal çıktı 2 hafta diyet yaptım sonra kendi beslenmeme ğeçtim.
Kızım adama sabah nasıl bağırdıysan artık sağır olmuş garibim...
Kaymak gibi kaygan kaygan yalnız, tarif de süper..
Aaaa, sakın öyle şeyler düşünme..Hisseder bak bebişin...
Çatır çatır günümüz geldiğinde sağlıklı sıhhatli bebeler doğuracaz biz...Etkilemez, bi sende olan bişey değil ki, bak benim de düşük çıktı...Ama hiç bebişime bişey olucak diye düşünmedim...Sen de düşünme lütfen öyle şeyler..
hiç öyle düşünme belli olmaz ben hamile kaldığımdan beri tatlı hamurişi fazla tuzlu aburcubur
hepsi yasaktı bende yemiyodum benimde çıktı biraz bünye meselesi ben yatkındım şekere ailemdede var inşallah senin sonuç temiz çıkar bir çok arkadaşımız tatlı yediği halde sonuçları gayet güzel çıktı
Sürekli konuşarak sağır ettim galiba adamı....
Ben normalde çok konuşmam , suskunumdur biraz, ona gelince hiiç durmadan konuşuyorum. Diyor ki Didem nooolur arada başkalarıyla da konuş, biraz dağıt şu konuşma isteğini :)
Güle güle kullan canım..Çok güzelmiş..
canım senin koyduğun fotodakinden farklı birazcık 19 olan. önündeki yazı yeri siyah mesela. bi tane daha var bu maviye benzeyen, o da 29. yalnız
kızlar civciv bebe ye bi bakın avivo çantalar 19-29-49 .ben bugün aldım birini.alt açmalı biberonlu kirli torbalı 29.90 a.
canım senin koyduğun fotodakinden farklı birazcık 19 olan. önündeki yazı yeri siyah mesela. Bi tane daha var bu maviye benzeyen, o da 29. Yalnız
benim babamda var şeker
amannn şeker çıksa nolur diyet verir demi doktor yani bebişime bişey olmaz demi
:44:
benim babamda var şeker
Ben çıkıyorum, yarın falan gelmezsem merak etmeyin..Yarın ofisi taşıyacağız...
Biraz eşya yerleştireyim de ptronumun gözüne batmayayım...
Öpüyorum hepinizi..Kızım da öpüyor..
Allaha emanet olun..
benim babamda var şeker
Ben çıkıyorum, yarın falan gelmezsem merak etmeyin..ofisi taşıyacağız...iş çok..
Biraz eşya yerleştireyim de ptronumun gözüne batmayayım...
Öpüyorum hepinizi..Kızım da öpüyor..
Allaha emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?