2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Neeeeeee..............
Öptürmeyiz bacımmm...Bi tadına varırsa, kertik mertik anlamaz haa benim kıza sulanırrr...
Ben kızımı çikolarla besledim bu zamana kadar, çiko gibi olacak..
off kız senin fındıkda ne tatlı olur hee yedin o kadr çiko muz muz kokulu çiko kız

burda tanışmadım buraya gelmeden evvel tanışıktım sevgiliydik zati 2007 senesinde benim memleketimde görev yaparken tanıştık bende özeldeydim ozman

selam kızlar herkes nasıl okuldan geldim açım yemek yapmadan size bi bakim dedim hem yapim hem çene çalim acık

yaaa oykum gelmedı halaaaaaaaaaaaa....
valla ben oykumla bulurum nasılsa yakınnnnnn cılek kıs sende gelırsın sole ızınlerde bısıler ıcerız sut felan:))::)

Ancak gelir belki yaa..O şeker yüklemesinde saat bekliyon, bi daha oluyo falann...Doktora sonuç gösterecek...Ben 100 mg. olmadığım halde öğleden sonraya kalmıştı sonuçlarım..

herkese yeniden selam ...merve mşallah bebişine ve sana iyi olmanıza sevindim ...bebekpoyraz
senin bebek nasıl geçen gün korkutmuştu seni umarım iyidir ...öyküm ne yaptı acaba inşallah şeker yükleme sonucu kötü değildir

herkese yeniden selam ...merve mşallah bebişine ve sana iyi olmanıza sevindim ...bebekpoyraz
senin bebek nasıl geçen gün korkutmuştu seni umarım iyidir ...öyküm ne yaptı acaba inşallah şeker yükleme sonucu kötü değildir

ayyy kuzu yaaa çok tatlısınnn çok güldüm haa

Bak berrin cevap aşağıda..Görüyon mu, ben ilk 3 ay muz ve çiko ile beslendim..Başka hiçbirşey yiyemedim..Serum falan takıyorlardı...

off kız senin fındıkda ne tatlı olur hee yedin o kadr çiko muz muz kokulu çiko kız

bu kadar iltifata bi kerecik öptürüveririz artık..

Ancak gelir belki yaa..O şeker yüklemesinde saat bekliyon, bi daha oluyo falann...Doktora sonuç gösterecek...Ben 100 mg. olmadığım halde öğleden sonraya kalmıştı sonuçlarım..

100 lük üç saat sürüyomuş doktor biraz önce söyledi pazartesi banada yapılıcak
öyküm belkide bugün hiç gelmez aç karnına 3 saat hastanede yorulur

Bak berrin cevap aşağıda..Görüyon mu, ben ilk 3 ay muz ve çiko ile beslendim..Başka hiçbirşey yiyemedim..Serum falan takıyorlardı...

bu kadar iltifata bi kerecik öptürüveririz artık..

tabi yaa nolucak bi kere öpüversin hem benim oğlanda mandilana kokar heee ne yemiştim

fıstıklar ben biraz uyuyayım da iyileşeyim.
öpüyorum sizi, kendinize iyi bakın...

kzlar bu arada aklıma ğeldi. eğer bebğiniz emzik kullansın istiyorsanız doğduktan 1 hafta yada 10 ğün sonra vermeye başlamanız gerekiyor.sonra bebekler 1 veya 2 aylık olduktan sonra emzik almıyor.

bana emzik vermek iyi değil ğibi kötü annelerin işi ğibi ğeliyordu.garipsiyordum.ama bebekler kendilerini emerken daha rahat hissediyorlarmış.benimkide sürekli emmek istedi ve ğöğüslerimde süt kamamıştı.gecede hep yanımda yatmak istedi.doktorumuza sorduk.8,9 aylık olana kadar verebileceğimizi bir zararının olmayacağını aksine annenin ve bebğin birazda olsa rahatlayacağını söyledi.ama 8,9 aylıktan sonra özellikle diş çıktıktan sonra emziği vermemek lazım.bu konuyu doktorunuzla yada başka bilğisiolan kişilerle konuşup tartışın ki.oana göre şimdiden karar verin.sonra emzik almıyor bebkler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…