off kız senin fındıkda ne tatlı olur hee yedin o kadr çiko muz muz kokulu çiko kızNeeeeeee..............
Öptürmeyiz bacımmm...Bi tadına varırsa, kertik mertik anlamaz haa benim kıza sulanırrr...
Ben kızımı çikolarla besledim bu zamana kadar, çiko gibi olacak..
ben pilav makarna nerdeyse hiiç yemiyorum sanırım ondan kilo almıyorum çok. arada canım hamurlu bişeyler çekiyor ama mesela pilav hiç yani.. ekmek de az yerim ben çok sevmem...
eşinle ardahanda mı tanıştın kız fatma? osmaniyeden nerden buldun:))
yaaa oykum gelmedı halaaaaaaaaaaaa....
valla ben oykumla bulurum nasılsa yakınnnnnn cılek kıs sende gelırsın sole ızınlerde bısıler ıcerız sut felan:))::)
ayyy kuzu yaaa çok tatlısınnn çok güldüm haa
off kız senin fındıkda ne tatlı olur hee yedin o kadr çiko muz muz kokulu çiko kız
burda tanışmadım buraya gelmeden evvel tanışıktım sevgiliydik zati 2007 senesinde benim memleketimde görev yaparken tanıştık bende özeldeydim ozman
selam kızlar herkes nasıl okuldan geldim açımyemek yapmadan size bi bakim dedim hem yapim hem çene çalim acık
selam kızlar herkes nasıl okuldan geldim açımyemek yapmadan size bi bakim dedim hem yapim hem çene çalim acık
Ancak gelir belki yaa..O şeker yüklemesinde saat bekliyon, bi daha oluyo falann...Doktora sonuç gösterecek...Ben 100 mg. olmadığım halde öğleden sonraya kalmıştı sonuçlarım..
herkese yeniden selam ...merve mşallah bebişine ve sana iyi olmanıza sevindim ...bebekpoyraz
senin bebek nasıl geçen gün korkutmuştu seni umarım iyidir ...öyküm ne yaptı acaba inşallah şeker yükleme sonucu kötü değildir
Bak berrin cevap aşağıda..Görüyon mu, ben ilk 3 ay muz ve çiko ile beslendim..Başka hiçbirşey yiyemedim..Serum falan takıyorlardı...
bu kadar iltifata bi kerecik öptürüveririz artık..
bebek çanta ve kangruları > bebek bakım çantası > avvio bebek bakım çantası a-1205 kızlar civcivbebe de çanta kampanyası var, bu çanta yeni kampanyadan, bakın bi
100 lük üç saat sürüyomuş doktor biraz önce söyledi pazartesi banada yapılıcak
öyküm belkide bugün hiç gelmez aç karnına 3 saat hastanede yorulur
az once sipariş verdim normalde 80 tl felan cantalar avivonun gelsinde bi bakalım nasıl ben daha once görmüştüm bu cantayı bi bebek cantasında ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?