2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

offf bende bi atlataydım şu şeker yüklemesini

ya tatlı yemezdim ben normalde sevmem

ama hamile kaldıktan sonra nerde tatlı bişey var onu yiyesim geliyor

acaba gebelik şekeri mi var dersiniz :26:

offf gelsin şu kara pazartesi

Bak benim doktor da aynı şeyi söylüyor..Emzik zararlı değil ama en fazla 9 ay emecek diyor..Doğunca vereceksin falan diyor da, ben de beni emmezse diye tereddüt ediyorum..

canım o şekerin senin şeker yemenle alakası yokki sadece insülin hormnuyla alakalı

fıstıklar ben biraz uyuyayım da iyileşeyim.
öpüyorum sizi, kendinize iyi bakın...

İyi dinlennn arkadaşımmm..

Kızlar bu arada kocamı aradım akşama tavukla yoğurt çorbası yapiyim mi diyorum,
Neeeeeeeee prontolu çorba mı diyor bana :) Heee dedim prontolu çorba, hamilelikte çok yararlıymış, çocuk kaymak gibi kaygan kaygan çıkarmış
iyice sağır oldu benim ki yaa, feci uyduruyor duymadıklarını :)))

100 lük üç saat sürüyomuş doktor biraz önce söyledi pazartesi banada yapılıcak
öyküm belkide bugün hiç gelmez aç karnına 3 saat hastanede yorulur

Büyük ihtimal diyet verecek sonra daa...Biz diyetle doğurcaz bebeleri yaa...

kızlar dün bahsetmiştim 100 lük şeker yüklemesi 3 saat sürüyor.ve çok ağır oluyor.mutlaka yanınızda biri olsun.ve limon ve bıçak ğötürmeyi unutmayın.bardak ve suyuda.birde kızlar 100 şeker yüklemesi ğenelde iyi çıkyor.diyet verseler bile 2 yada 3 hafta yapıyorsun .benim önce 50 lik oldu fazla çıktı 100 de değerler normal çıktı 2 hafta diyet yaptım sonra kendi beslenmeme ğeçtim.

ben diyete alıştım canım o hiç zor gelmiyo bu durum bebişimin sağlığını etkilemesin yeter
sabah çok moralim bozuldu birden içime kaybetme korkusu geldi şimdi daha iyiyim

Aaaa, sakın öyle şeyler düşünme..Hisseder bak bebişin...
Çatır çatır günümüz geldiğinde sağlıklı sıhhatli bebeler doğuracaz biz...Etkilemez, bi sende olan bişey değil ki, bak benim de düşük çıktı...Ama hiç bebişime bişey olucak diye düşünmedim...Sen de düşünme lütfen öyle şeyler..

bunu aldım canım 19.90 tl canım

hepsiburadada 85 tl idi

canım senin koyduğun fotodakinden farklı birazcık 19 olan. önündeki yazı yeri siyah mesela. bi tane daha var bu maviye benzeyen, o da 29. yalnız

bir de aynı fotoyu gösteren bi başka çanta 69, niye bu kadar fark var ki acaba?

Kızım adama sabah nasıl bağırdıysan artık sağır olmuş garibim...
Kaymak gibi kaygan kaygan yalnız, tarif de süper..

hiç öyle düşünme belli olmaz ben hamile kaldığımdan beri tatlı hamurişi fazla tuzlu aburcubur
hepsi yasaktı bende yemiyodum benimde çıktı biraz bünye meselesi ben yatkındım şekere ailemdede var inşallah senin sonuç temiz çıkar bir çok arkadaşımız tatlı yediği halde sonuçları gayet güzel çıktı

Benimki düşük çıktı şekerim..100 lük yapılmayacak..Ama zaten içince 10 dakika kaldırtmıyorlar yerinden, başın dönebilir diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…