2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben çok severim çayı çok arıyorum şuan
içtiğimde afadersin kirpi sidiği gibi
hiçbişey anlamıyom içtiğimden

Kızlar naber ben ancak geldim, dinlendim...size yazayım istedim... Bir hamilelikte yaşanabilecek bütün olumsuzlukları yaşamam gerektiği için midir nedir... Bugün şaker yüklemesi yaptırdım, ve çok yüksek çıktı.. İnsülin + diyet verdi doktor.. Yarın doktora gidip diyetimi falan alcam.. aynı zamanda insülinle ilgili eğitim vercekler..Offffffffff çok sinir oldum.. Zaten her tarafım delik deşik oldu iğnelerden, birde bu çıktı.. İğne olmam gerekiyor yine......Sizden naber..

geçmiş olsun öykümcüm. bebeklerimiz için katlanacağız bir süre. peki doğumdan sonra geçiyor muymuş şeker? sonra devam etmeyeceksin değil mi insüline? ben de bekliyorum kendimden şeker, yaptırsam da rahatlasam, stres oldum iyice.

burda benden başka kimsede çıkmadı canım, belli olmaz o, ben yatkınım zaten annemde şeker hastası.. O da insülin kullanıyor.. Doğumdan sonra gerek kalmıyor, normale dönüyor diye biliyorum.. Ya ben kan sulandırıcı yapıyordum ya göbekten, şimdi de bu çıktı.. E artık karnım büyüdü, kola geççektim, koldan birde insülin yapıcam ...oooooof oooooof sıkıldım iğnelerden... insanın kendi kendine iğne yapması çok feci... Tabi ne gerekirse yapçaz artık ama napalım... Hayırlısıyla sağlıkla gelsin kızımda ...

çok geçmiş olsun canım benim annemde şeker hastası, bende haftaya yaptırcam şeker yüklememi ,bakalım bende de çıkacak mı, gerçi evde cihazla şeker ölçüyorum çıkmıyo, inş. çıkmaz. neyse ki az bi zamanımız kaldı, idare edicez ne yapalım bende bugün öğleden sonra ikinci doz tetanozu vurundum geldim, vuran hemşire bu bi öncekine göre daha hafif olabilir dedi, cidden öyle oldu, 1 ay öncekinde kolumu kaldıramıyodum, bunu vurundum geldim, balkon tuvalet yıkadım,tık yok

çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten.. Bütün gün senden haber bekledik.. Zor bi durum ama çaresi var allahtan bunada şükür ne diyim.. Dikkat et kendine..

ipeğinki de biraz yüksek çıkmış. bende de polikisti over var. şeker potansiyeli var yani. bir de dilim damağım çok kuruyor bu aralar. bakalım artk göreceğiz.. iğne de cidden sıkıcı bir iş. aşılama tedavisinde ben de göbekten vuruluyordum, eşim yapıyordu benimkileri. az çektirmedi bu veletler bize:))

Son düzenleme:

Sana da geçmiş olsun canım.. inşallah çıkmaz canım, çıkarsa da sorun değil napalım yaaaa... bu kadar uğraştık artık.. ona da katlancaz..

çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten.. Bütün gün senden haber bekledik.. Zor bi durum ama çaresi var allahtan bunada şükür ne diyim.. Dikkat et kendine..

Çok teşekkür ederim canım, yarın yine doktora gitçem bunalıma girdim artık yaaaaa... Allah a şükür bebeğim iyii...

annelik akademisinden bedava kitabım geldi bu akşam biraz inceledim güzel bir kitaba benziyor...

Hayırlı olsun canım bende istemiştim daha gelmedi.. Hadi iyi akşamlar kızlar.. byeeeeeee

ay bendede var poliskistik over bende çok susuyorum korktum şimdi, çıkmaz inşallah ya sırf turstığımdan tetenozu vurulmadım hala bide bu çıkarsa ne halt ederim bilmem :26:

ay bendede var poliskistik over bende çok susuyorum korktum şimdi, çıkmaz inşallah ya sırf turstığımdan tetenozu vurulmadım hala bide bu çıkarsa ne halt ederim bilmem :26:

çıkmaz inşallah canım. bilmiyordum sende pco olduğunu... tetanozu da vurul bence, şırnaktasın garantiye al kendini:)))

çıkmaz inşallah canım. bilmiyordum sende pco olduğunu... tetanozu da vurul bence, şırnaktasın garantiye al kendini:)))

haklısın pek hijyenik ortamlarda bulunmuyoruz burdaki yorumları okuyunca korktum vurulmaya vallahi :)) kolumu kaldıramadım filan yazmış bi çok arkadaş okulda o kola fazlasıyla ihtiyacım oluyo çocuklar koşuşturuyo oynarken çarparlar falan bi ara cesaretimi toplayıp gideyim bari pco oldugumu öğrendikten sonraki ay hamile kaldım canım tuhaf oldu biraz benimki

ben daha önce öğrencilerle de vuruldum tetanozu, birkaç hafta önce de vuruldum. aşılı kolun biraz sızlıyor ama dayanılmayacak bir şey değil. yani benimkiler öyle olmuştu. olmazsa cuma vurul, pazartesiye kadar düzelir. tedavisiz hamile kalman da süper valla. erken öğrensen stres yapacaktın belki, iyi olmuş geç öğrenmen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…