2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben bebeğimi istemiştim. aslında senin yaptığın gibi başka adrese de onu istemek mantıklı.
evet gayet iyi bi fikirditavsiye ederim

Sana da geçmiş olsun canım.. inşallah çıkmaz canım, çıkarsa da sorun değil napalım yaaaa... bu kadar uğraştık artık.. ona da katlancaz..
saol canım, inş. çıkmaz şeker,çıkarsa dane yapalımm...Allah büyük...

o aya kadar baya uğraşıp olmayınca üzerine pco oldugumu öğrenince ben baya umutsuzluğa düşmüştüm aslında 1 senedir olmadı zaten pcoda varmış olmıycak galiba demeye başladım doktora aşılamayı filan sormuştum klomen verdi o ay, netten baya araştırmış aşılama yüzdesininde büyük olmadıgını öğrenince bi süre daha bekleyip tüp bebeğe bile niyetlenmiştim ovülasyon mikroskobu sipariş ettim hatta acaba yumurtlama günlerimi mi bilmiyorum diye siparişin ertesi günü test yaptım pozitif çıktı ama çok silikti inanmadım eşime de umutlanma istersen çizgi çok silik hiç belirtide yok test bozuk dedim oda teste bakıp bu test bozuk ya hiçbişy belli değil yine olmadı dedi 3 gün gecikince nolur nolmaz kan testi yaptırim dedim sonuç pozitif çıkınca şok olmuştum telefonda söyleyince eşimde inanamadı şaka yapmıyosun dimi filan dedi baya sonra kese görünmeyince ben yine düşük yaşıycam bunuda kaybedecez paranoyalarına başladım çok şükür 6 aylık olduk bile

kızlar istanbul içine kaç günde gelir bu annelik akademisi kitabı ?????

bence bikaç gün içinde gelir, çünkü ben yozgat merkeze istedim birini,5 günde geldi, diğerini yozgatın ilçesine istedim 10 günde geldi... istanbul dan geliyo zaten kargo

sen de epey stres yaşamışsın yakamoz... ben klomen ve aşılama aşamalarını yaşadım. tüp bebeğe geçecektik kasımda, izmirde bir yerle anlaşmıştık. ekimde hamile olduğumu öğrendim. ben de bir sürü test yaptım, hem idrar hem kan inanamadım bir türlü:))

ayy gl valla afiyet olsun, fatmagülü seyrdiyorum şimdi ama özet , özet değil tekrar mübarek
bende bende, dediğin gibi özet değil tekrarı sanki bitmiyor bi türlü

ay evet ya olacagına inanmamaya başlamıştım Allahtan bi sene sürdü bekleyiş fazla sürse iyice karamsar olurdum heralde:)) sende direkten dönmüşsün benim gibi aynen bende her ay test stoklayıp bitiriyodum çok şükür doğacaklar bile yakında

kızlar ne düşünüyorum biliyor musunz? bi gün avatarlara resimlerimizi koysakta kiminle konuştuğumuzu görsek birbirimizi görsek yaa güzel olmaz mııı?????

canım değerlerin kaç çıktıki insülüne gerek gördüler.birtek sen değilsin bende varım üzülme bebeklerimiz içi,n herşeye katlanıcaz sonu hayır olsun napalım..

canım üzüldüm yaaa ama doğmdan sonra kullanmayacaksan insülini idare edersin artık biraz
geçmiş olsun

oykum üzüldüm canım yaa iğne falan uğraşmak zor ama bebiş için katlanıyor insan herşeye merak ettim ilk çocukta çıkmışmıydı senin ? benim hep sınırda çıkmıştı sadece diyet vermişlerdi..

iyi akşamlar ben geldim nasılsınız göbüşümü ekledim göbüşlereeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…