evet gayet iyi bi fikirdiben bebeğimi istemiştim. aslında senin yaptığın gibi başka adrese de onu istemek mantıklı.
saol canım, inş. çıkmaz şeker,çıkarsa dane yapalımm...Allah büyük...Sana da geçmiş olsun canım.. inşallah çıkmaz canım, çıkarsa da sorun değil napalım yaaaa... bu kadar uğraştık artık.. ona da katlancaz..
ben daha önce öğrencilerle de vuruldum tetanozu, birkaç hafta önce de vuruldum. aşılı kolun biraz sızlıyor ama dayanılmayacak bir şey değil. yani benimkiler öyle olmuştu. olmazsa cuma vurul, pazartesiye kadar düzelir. tedavisiz hamile kalman da süper valla. erken öğrensen stres yapacaktın belki, iyi olmuş geç öğrenmen:)
kızlar istanbul içine kaç günde gelir bu annelik akademisi kitabı ?????
selam kızlar uyumuşuz oğlumla 1 saat kadar... eee siz nasılsınız ?
ohh iyi yapmışsınız canım. ben de yemek yiycem şimdik, sonra gelirim tekrar, öpüldünüzzz
bende bende, dediğin gibi özet değil tekrarı sanki bitmiyor bi türlüayy gl valla afiyet olsun, fatmagülü seyrdiyorum şimdi ama özet , özet değil tekrar mübarek
sen de epey stres yaşamışsın yakamoz... ben klomen ve aşılama aşamalarını yaşadım. tüp bebeğe geçecektik kasımda, izmirde bir yerle anlaşmıştık. ekimde hamile olduğumu öğrendim. ben de bir sürü test yaptım, hem idrar hem kaninanamadım bir türlü:))
bende bende, dediğin gibi özet değil tekrarı sanki bitmiyor bi türlü
Kızlar naber ben ancak geldim, dinlendim...size yazayım istedim... Bir hamilelikte yaşanabilecek bütün olumsuzlukları yaşamam gerektiği için midir nedir... Bugün şaker yüklemesi yaptırdım, ve çok yüksek çıktı.. İnsülin + diyet verdi doktor.. Yarın doktora gidip diyetimi falan alcam.. aynı zamanda insülinle ilgili eğitim vercekler..Offffffffff çok sinir oldum.. Zaten her tarafım delik deşik oldu iğnelerden, birde bu çıktı.. İğne olmam gerekiyor yine......Sizden naber..
Kızlar naber ben ancak geldim, dinlendim...size yazayım istedim... Bir hamilelikte yaşanabilecek bütün olumsuzlukları yaşamam gerektiği için midir nedir... Bugün şaker yüklemesi yaptırdım, ve çok yüksek çıktı.. İnsülin + diyet verdi doktor.. Yarın doktora gidip diyetimi falan alcam.. aynı zamanda insülinle ilgili eğitim vercekler..Offffffffff çok sinir oldum.. Zaten her tarafım delik deşik oldu iğnelerden, birde bu çıktı.. İğne olmam gerekiyor yine......Sizden naber..
geçen hafta sonu nasıl bitmişti izleyemedim merak ediyorum:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?