canım değerlerin kaç çıktıki insülüne gerek gördüler.birtek sen değilsin bende varımüzülme bebeklerimiz içi,n herşeye katlanıcaz sonu hayır olsun napalım..
canım üzüldüm yaaa ama doğmdan sonra kullanmayacaksan insülini idare edersin artık biraz
geçmiş olsun
oykum üzüldüm canım yaa iğne falan uğraşmak zor ama bebiş için katlanıyor insan herşeyemerak ettim ilk çocukta çıkmışmıydı senin ? benim hep sınırda çıkmıştı sadece diyet vermişlerdi..
canım ben dün çok yaşadım aynı haftadayz galiba ama bnmki 1 hafta öndeymş cidden hergn yeni bişley yaşamaya başladım
Kızlar naber ben ancak geldim, dinlendim...size yazayım istedim... Bir hamilelikte yaşanabilecek bütün olumsuzlukları yaşamam gerektiği için midir nedir... Bugün şaker yüklemesi yaptırdım, ve çok yüksek çıktı.. İnsülin + diyet verdi doktor.. Yarın doktora gidip diyetimi falan alcam.. aynı zamanda insülinle ilgili eğitim vercekler..Offffffffff çok sinir oldum.. Zaten her tarafım delik deşik oldu iğnelerden, birde bu çıktı.. İğne olmam gerekiyor yine......Sizden naber..
Öykümcüm üzüldüm canım... Allah dert vermesin, bunda bebeğin sağlığını etkileyecek birşey yok ama sen uğraşacaksın diye üzüldüm ben iğnelerle falan..
Ama olsun benim görümcemde de ikincide çıkmıştı, insülin yapıyordu doğumla birlikte bitti anında..
Hiç sıkma canını..
gunaydınn oykum cılekkkkkk.
oykummm ıgneye mı basladın cnmmm?
Offff sorma canım insüline başlıycam yani kadın doğumcum öyle dedi.. Şimdi diyetisyene ve endokrine gitçem, başlıycam bakalım... şeker yüksek çıktı.
hoşgeldiinnnmerhaba arkadaşlar bende 25haftalık amileyim nasipse haziran annesiyim
Canım sende kan sulandırıcı kullanıyordun biliyorum, insüline de mi başladılar.. Sonuçlar 209-- 219 çıktı doktorum zaten pimpirikli..
öykücüm gecmiş olsun canım üzüldüm..ama bi süreligine dayancan mecbur bebek için..bakalım biz daha girmedik neler cıkacak..gecmiş olsun canım tekrar..
yaaa oykummmm bu ıdıl sana ne cok cektırdı cnm yaaaaa cımcıklıycem onu gelıncee:) uzuldum cnm yaaa ama bebıs ıyı ya ondan bısı yok ya 2-3 ayımız kaldı zaten katlanıcazzz....uzulmeee sen ılerdeki bebısın gulusunu dusun her ıgne vurdugunda
hoşgeldiinnn
öykücüm çok geçmiş olsun Allah sabır versin yaa
Çok teşekkür ederim canım, katlancaz artık, İdil hanım için napalım..
Sorma bende aynı şeyi düşündüm, o bir çıksın dışarı kulağını çekçem ben onun... Ne nazlı kız oldu bu ya, eşime diyorum ki Nazlı koysaydık adını bariAz kaldı evet düzelir herhalde diyetle falan.. Bu arada o gün anlatmıştım ya kasıldım yolda kaldım diye, dün doktoruma da göründün tabi, tam o kasılan bölgede gebelik kisti varmış o böyle yapabilirmiş, tehlikeli falan değilmiş, kende kendine da kaybolurmuş kistler.. Ama bana doktorum dedi ki her kasılma olduğunda muhakkak gelmen gerekiyor çünkü hiçbir hamile hangisi erken doğum sancısı, hangisi şu klasik kasılma anlayamaz dedi.. ÇOk üztünde durdu, iki saat kan damarlarını falan inceledi.. Hiç işi şansa bırakmıyor benim doktorum, valla bi kere daha gözüme girdi.. Sizinde aklınızda olsun kızlar.. Dikkat edin...
gecenin 2,5 'unda benim sıpa öyle bi uyandırdıki uyumak ne mümkün Allahım dön dön sinir oldum bu sefer sinirden uyuyamadım bu çocuk doguncada mı böle olucak acaba şimdide başladı vurmaya yaaa
aaaaa cok sasırdım oykummm ama ben o kasılmalrı hep cok yorulunca felan olur dıye dusunuyordummmm soledıgın cok ıyı olmussş. lutfen doktorum bıde ole bısı deme deseydın oykum:)):):) gercekten bunun ısmını sız nazlı dıye değiştirin heeee:))::)
ya senın doktor supermıs canım ben kadın doktorun bu kadar ılgılı olabılecegını dusunmezdımm....
ben de aynı durumdayım işim yok gücüm yok bi gece uyandırıyo aynı o saatlerde sonra biraz dalıyom sabah 5 sularında gene başlıyo 7ye kadar yatakda debeleniyom sonra dayanamayıp kalkıyom..dün resmen akşam 8de uyudum yorgunluktan..karnımızdayken böle dogunca yandık valla korkmaya başladım..
kızlar naber ben ancak geldim, dinlendim...size yazayım istedim... Bir hamilelikte yaşanabilecek bütün olumsuzlukları yaşamam gerektiği için midir nedir... Bugün şaker yüklemesi yaptırdım, ve çok yüksek çıktı.. Insülin + diyet verdi doktor.. Yarın doktora gidip diyetimi falan alcam.. Aynı zamanda insülinle ilgili eğitim vercekler..offffffffff çok sinir oldum.. Zaten her tarafım delik deşik oldu iğnelerden, birde bu çıktı.. Iğne olmam gerekiyor yine......sizden naber..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?