2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim oğlana da böyle yapmasın :))

Nasılsın dünürcüm :) Nasılsınıız kızlar? Melekler nasıl ? üzmüyolardır inş sizi ...

OOoooooooo, dünürüm gelmişşş...
Gel kız gel, nerelerdesin sen...Sorma cimcimem çok hareketlendi, senin oğlanın işi zor vallaa..Şarkı falan duydu mu oynuyorr...Yetenek sizsiniz var ya, onu çok seviyor kuduruk...
İyiyiz canım, sen nasılsın, hayat nasıl gidiyor, keyfin yerinde değil mi...Bak kaynanasının geldiğini bildi kızım, tekme atmaya başladı..
Kız ben diyete başladım insülinim düşük çıktı, sana ebru şallı gibi gelin verecem haaa..4 haziranda doğuruyom, günü belli oldu...

hıı iyi hatırlattın geçen gün mutfağını gördüm çok güzelll, gle güle, güzel günlerde oturun inş.bizim ki araba onusunda tam lükscüdür.evlendiğimzde opel vectracı vardı, sata sata bmw ye kadar çıktı, oda çok yakıyo diye sattı, clio aldı, bunu da beğenmedi, bankacı olmasa kesin galeri olurdu.
karı kıza bakmasınlarda haklısınnn,,, haa bi de dün fatmagül ü izliyoduk, fatmagül ün yengesi kocayı aldatıyomuş ya, herif sinirlendi, şu kocasını aldatan kadınları eskiden taşlayarak gömüyolarmış ya yine yapsalar böyle şeyleri dedi, ben deeee---aldatan erkekleri de aynı şekilde gömeriz o zaman cinsiyet ayrımı yapma dedim, önce bi tuhafına gitti, sonra tamam valla olur dedi. beni aldatırsan seni taşlarım biliyosun demi dedim, ona ne şüphe dedi

Hoşbuldum canım :) İyiim çok şükür, az canım sıkkındı dedim kızlara bakayım onları görünce keyfim yerine gelir :) aynen de öyle odlu :) Siz nasılsınız, meleğin nasıl ?

İyidir teyzesi büyümeye çalışıyor işte.. Ben çok zorluklarla hamile kaldım, o yüzden çok iyi anlıyorum seni. Ama dediğim gibi denemediysen bi ovulasyon testi al dene..
Mübarek Cuma günü inşallah sen de meleğine kavuşursun en kısa zamanda..
Onların gelecekleri zaman belli annesi o yüzden hiç sıkma kendini.. geleceği zaman sen ne yaparsan yap geliyorlar..

Olur kız, vakti saati gelince o da olur...Sen hiç kafana takma hamile kalıcam diyee, güreşe başlayın hiç bebek düşünmeden, stres yapmadan...Keyif için yapın o işi..Keyfinize keyif katacak damadım gelsin..Stres de etkiliyormuş..Allah sağlıklı sıhhatli gebelik nasip etsin sana da en kısa zamanda inşallah..Bak bugün cuma, kabul olur belki dualarımız..
Kız seninki geveze olmazsa da, benim kız açar onun çenesini merak etme...

Hemen hemen alışveriş merkezlerinin çoğunda vardır canım LCW. Anadolu yakasında oturuyorlarsa Aziz Bebe diye bi yer var E-5de, oraya uğra kesin.. Bebek için çok ucuz ve güzel şeyler bulabilirsin..
tamam canım saol bakarım.
ya kolum kopuyo benim bu arada, dün tetanozun ikinci dozunu vurundum, gecemi zehir etti, ne dönebildim ne uyuyabildim, şimdi de sanki kolumda 50 kiloluk yük taşıyomuşum gibi (

ben çıkıyorum kızlar işlerim var biraz akşamüstü uğramaya çalışırım

yarın dr a gitmeyi planlamıştım ama randevular doluymuş haftaya kaldı neyse ki salı günü üniversiteye gidicem şeker yüklemesine çok beklemicem yani
kendi dr uma da sonuçlar çıkınca giderim artık
kendimi hazırlamıştım ama neyse kısmet

ayyyy gidemedim bi türlü

Kızlar, çıkmam lazım...Patron çağırıyo öbür odadan..
Yokluğumda dünürüme iyi bakın, hizmette kusur etmeyinn...Dünür öpüyorum seni de....Kızım da öpüyor..

Candaş sen şu ovulasyon testlerinden denedin mi hiç? Çok işe yarıyor walla
İnşallah ennn kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız
canım inş ya, yok hiç denemedim o testleri.Ama çok etkiliymiş sanırım.Sorma beni görsen bi artis bir havalardayım ki, hani ilki korunurken olduya, hani bide dr. 3 ay içinde yüksek ihtimal gebelik verdi ya, kim tutar beni, ben ilk aydan hamileydim güya, şimdi 10 haftalığın üstünde olması gerekirdi :) ama hepsi fos çıktı.
Valla o testleri bu ay denemek çok istiyroum ama eşimde şehir dışında ya, yumurtlama günümüzde çok denk gelemicez, sadece 2 gün denke geliriz.Ondan da umutlu değilm.Ama mayıs 19 mayıstan ertesi gün izin alcam, 2 gün eksikle yumurtlama günlerinde beraber olursak belki yakalayabilriiz :)
hoşgeldinn canım. iyiyiz biz. sen nasılsın?
canım hoşbuldum: ) iyim çok şükür, sen nasılsın oğlun nasıl?
candaş hoşgeldin
özlemiştik valla iyi oldu gelmen
valla canım ya bende sizi cidden çok özledim, ayda bir uğruyorum blki müjdeyle gelirim diye yok ya bi gelemedim müjdeyle :) neyse inş siz doğurana kadar güzel bi haber veririm :) yok o bişey değil bizim gelin diyecekki anne benim kertik benden kaç ay küçük istemiyom derse naparız:) yetişmem lazım size :)
napiyim ay azıcık fenayım galiba:26: çok duygusal benim eşim hemen gözleri doluyor( bana oğlum üzerinden siyaset yapma diyor sürekli:)))
yapma kız yazık ya bizimkinin de en korktuğu şey, aslında güzl bi fırsat ama boşver acı adama :)

Canım benim ya :) oynak olsun benim gelinim berbaer oynarız :) bende bu ay çok belirtiler yaşadım kesin hamileyim dedim ama bizim Artvinliler gecemiz var 4 gün.Dün gittim her riski göze alarak horon teptim :) gelsin gelinim onlada patlatırız :)

Maşallah ona, saygılı kız işte hemen selm veriyo :) yerim ben onu :)

Bende iyiyim canım çok şükür, işte bizde oğlanı beklioruz ma gelmem diyo sıpa :) bu ay çok hislerim kuvvetli kesin hamileyim diyodum sabah test yaptım bişey yok, gerçi adetime 2 gün daha var ama ne bilim olsa çıkardı diye ümidimi kestim buaydan.Sanırım bizim çiftlerin arası 6 ayı bulur ben ancak mayısta hamile kalabilirim kocayı o zman daha geniş görcemde :)

şekerim dikkat et kendine, olsun ben gelinimizn her haline razıyım ister toparlak olsun ister şallı olsun :) sağlıklı olsunda, 4 haziranda mı geliyomuş benim mis kokulum.Keşke bi yolum düşsede seni ve tüm kızları yanınza gelip meleklerinizi görebilsem :)

Aşıdan mı? olur o kadar tatlı sızılar bunlar canım :) bende iyiyim işleri bitirdim geldim buracıklara
evet aşıdan yaa, mahvetti beni dünden beri, şükür aşılar bitti... ben de işlere yeni başlıyorum sen bitirmişsin...

selam fıstıklar nasılsınız? ay geçmişi okuyayım dedim anca yetiştim :)))
hoşgeldin canım, topik kalabalık ama sakin :) iyiyiz sen nasılsın

evet aşıdan yaa, mahvetti beni dünden beri, şükür aşılar bitti... ben de işlere yeni başlıyorum sen bitirmişsin...

valla işleri bitirip de oturmak çok rahat oluyor canım :) ama birazdan namaza kalkıcam ama acelem yok daha vakti var :)

amin canım allah razı olsun, sen kaçıncı ayda hamile kalmışın canım? ama yapmayı düşünüyorum bide kocayı bulabilsem :) değil mi ? ben ne yaparsam yapayım boş, onların zamanı beli, diğerinde istemesekte oldu bunda da kesin bıraktımdediğim ay olur :)
öyle canım ya, aslında haklısın öyle yapmak gerek.Ne yalan söyleyeyim şimdilik illa bebek olsun gibi bi durumla olmadı o iş, hani zaten haftada 2 haftada görüşüyoruz ya, duygular youn oluyo :)

açsın ya tabi, sakin sakin olmaz gelin kızım şenmiş madem bitmiştir bu iş:) Amin canım allah razı olsun inş....
:79:

Cumanız Hayrlaravesile olsun inşallah kızlar...

Nasılsınız?...
Hayrılı cumalr canım hoşgeldin, tanışmıyoruz ama bebeğin ve sen iyisindir inş :)
canım kendine ve meleğine çok iyi ba, çok öpüyroum seni.Kolay gelsin :)
Kızlar, çıkmam lazım...Patron çağırıyo öbür odadan..
Yokluğumda dünürüme iyi bakın, hizmette kusur etmeyinn...Dünür öpüyorum seni de....Kızım da öpüyor..
Canım benim :) kendine çok iyi bak, allaha emanet olun gelinmde sende :) bakarlar onlar sen merak etme :)
selam fıstıklar nasılsınız? ay geçmişi okuyayım dedim anca yetiştim :)))

Canım hoşgeldin :) Nasılsınız oğlun ve sen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…