Yazık kız adama, etkileniyormuş niye üzüyonn...
Ben de etkilensin diye hep babasının kızı diyorum..Adam ancak alıştı zaten...
Bizim oğlana da böyle yapmasın :))
Nasılsın dünürcüm :) Nasılsınıız kızlar? Melekler nasıl ? üzmüyolardır inş sizi ...
hıı iyi hatırlattın geçen gün mutfağını gördüm çok güzelll, gle güle, güzel günlerde oturun inş.bizim ki araba onusunda tam lükscüdür.evlendiğimzde opel vectracı vardı, sata sata bmw ye kadar çıktı, oda çok yakıyo diye sattı, clio aldı, bunu da beğenmedi, bankacı olmasa kesin galeri olurdu.Benim herifi tarif ediyorsun sanki.Aynısı yaa...Araba mutlaka 2 haftada 1 iç dış yıkanır..Hafta sonu iner, siler uğraşır..Sonra da gülümüz parladı, gel gezelim der..Allahtan lüks bi arabası yok, bizi unutacak yoksaa..Dediğin gibi öykü güzelleştirecek evi de arabayı da bizi de...
Kız boşver ama, karıya kıza bakmıyorlar, derdi araba olsun...
Hoşbuldum canım :) İyiim çok şükür, az canım sıkkındı dedim kızlara bakayım onları görünce keyfim yerine gelir :) aynen de öyle odlu :) Siz nasılsınız, meleğin nasıl ?
benim hamilelikte devam etseyd bende kesin senin gibi olurdum :) ama artık olmam herlade, anasınuı satayım kaç aydır uğraş uğraş olmuyacağı tuttu :) ben o eşek sıpasını yakalarsam görcek o zman gününü :)) zaten ben konuşmasam bile bizim çocuk geveze olur ya, anne babada maşallah çene çok :))
tamam canım saol bakarım.Hemen hemen alışveriş merkezlerinin çoğunda vardır canım LCW. Anadolu yakasında oturuyorlarsa Aziz Bebe diye bi yer var E-5de, oraya uğra kesin.. Bebek için çok ucuz ve güzel şeyler bulabilirsin..
aminnn senin de olsun canım. hoşgeldin, kolumun sızısı dışında iyiyim sen nasılsın:79:
Cumanız Hayrlaravesile olsun inşallah kızlar...
Nasılsınız?...
canım inş ya, yok hiç denemedim o testleri.Ama çok etkiliymiş sanırım.Sorma beni görsen bi artis bir havalardayım ki, hani ilki korunurken olduya, hani bide dr. 3 ay içinde yüksek ihtimal gebelik verdi ya, kim tutar beni, ben ilk aydan hamileydim güya, şimdi 10 haftalığın üstünde olması gerekirdi :) ama hepsi fos çıktı.Candaş sen şu ovulasyon testlerinden denedin mi hiç? Çok işe yarıyor walla
İnşallah ennn kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız
canım hoşbuldum: ) iyim çok şükür, sen nasılsın oğlun nasıl?hoşgeldinn canım. iyiyiz biz. sen nasılsın?
valla canım ya bende sizi cidden çok özledim, ayda bir uğruyorum blki müjdeyle gelirim diye yok ya bi gelemedim müjdeyle :) neyse inş siz doğurana kadar güzel bi haber veririm :) yok o bişey değil bizim gelin diyecekki anne benim kertik benden kaç ay küçük istemiyom derse naparız:) yetişmem lazım size :)candaş hoşgeldin
özlemiştik valla iyi oldu gelmen
yapma kız yazık yanapiyim ay azıcık fenayım galiba:26: çok duygusal benim eşim hemen gözleri doluyor( bana oğlum üzerinden siyaset yapma diyor sürekli:)))
OOoooooooo, dünürüm gelmişşş...
Gel kız gel, nerelerdesin sen...Sorma cimcimem çok hareketlendi, senin oğlanın işi zor vallaa..Şarkı falan duydu mu oynuyorr...Yetenek sizsiniz var ya, onu çok seviyor kuduruk...
İyiyiz canım, sen nasılsın, hayat nasıl gidiyor, keyfin yerinde değil mi...Bak kaynanasının geldiğini bildi kızım, tekme atmaya başladı..
Kız ben diyete başladım insülinim düşük çıktı, sana ebru şallı gibi gelin verecem haaa..4 haziranda doğuruyom, günü belli oldu...
:79:
Nasılsınız?...
aminnn senin de olsun canım. hoşgeldin, kolumun sızısı dışında iyiyim sen nasılsın
evet aşıdan yaa, mahvetti beni dünden beri, şükür aşılar bitti... ben de işlere yeni başlıyorum sen bitirmişsin...Aşıdan mı? olur o kadar tatlı sızılar bunlar canım :) bende iyiyim işleri bitirdim geldim buracıklara
hoşgeldin canım, topik kalabalık ama sakin :) iyiyiz sen nasılsınselam fıstıklar nasılsınız? ay geçmişi okuyayım dedim anca yetiştim :)))
herkezin cuması mübarek olsun nasılsınız? ben merve
evet aşıdan yaa, mahvetti beni dünden beri, şükür aşılar bitti... ben de işlere yeni başlıyorum sen bitirmişsin...
amin canım allah razı olsun, sen kaçıncı ayda hamile kalmışın canım? ama yapmayı düşünüyorum bide kocayı bulabilsem :) değil mi ? ben ne yaparsam yapayım boş, onların zamanı beli, diğerinde istemesekte oldu bunda da kesin bıraktımdediğim ay olur :)İyidir teyzesi büyümeye çalışıyor işte.. Ben çok zorluklarla hamile kaldım, o yüzden çok iyi anlıyorum seni. Ama dediğim gibi denemediysen bi ovulasyon testi al dene..
Mübarek Cuma günü inşallah sen de meleğine kavuşursun en kısa zamanda..
Onların gelecekleri zaman belli annesi o yüzden hiç sıkma kendini.. geleceği zaman sen ne yaparsan yap geliyorlar..
öyle canım ya, aslında haklısın öyle yapmak gerek.Ne yalan söyleyeyim şimdilik illa bebek olsun gibi bi durumla olmadı o iş, hani zaten haftada 2 haftada görüşüyoruz ya, duygular youn oluyo :)Olur kız, vakti saati gelince o da olur...Sen hiç kafana takma hamile kalıcam diyee, güreşe başlayın hiç bebek düşünmeden, stres yapmadan...Keyif için yapın o işi..Keyfinize keyif katacak damadım gelsin..Stres de etkiliyormuş..Allah sağlıklı sıhhatli gebelik nasip etsin sana da en kısa zamanda inşallah..Bak bugün cuma, kabul olur belki dualarımız..
Kız seninki geveze olmazsa da, benim kız açar onun çenesini merak etme...
Hayrılı cumalr canım hoşgeldin, tanışmıyoruz ama bebeğin ve sen iyisindir inş :):79:
Nasılsınız?...
canım kendine ve meleğine çok iyi ba, çok öpüyroum seni.Kolay gelsin :)ben çıkıyorum kızlar işlerim var biraz akşamüstü uğramaya çalışırım
yarın dr a gitmeyi planlamıştım ama randevular doluymuş haftaya kaldı neyse ki salı günü üniversiteye gidicem şeker yüklemesine çok beklemicem yani
kendi dr uma da sonuçlar çıkınca giderim artık
kendimi hazırlamıştım ama neyse kısmet
ayyyy gidemedim bi türlü
Canım benim :) kendine çok iyi bak, allaha emanet olun gelinmde sende :) bakarlar onlar sen merak etme :)Kızlar, çıkmam lazım...Patron çağırıyo öbür odadan..
Yokluğumda dünürüme iyi bakın, hizmette kusur etmeyinn...Dünür öpüyorum seni de....Kızım da öpüyor..
selam fıstıklar nasılsınız? ay geçmişi okuyayım dedim anca yetiştim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?