offf canım sıkılıyooooo
benim dee... sabah hava güneşliydi şimdi kapalı, kasvetli
çok soğuk ya yaz gelsin.. doğum yapacağın hastaneyi seçtin mi? oralarda pek seçenek yoktur korkarımben 3 dag arasında oldugum kıcın sorun yok hergunum ayrı saat ona kadar gunes sonra full tıme kapalı sıslı buz gıbı yel esıo :S:S:S:S ne gıcık demi
Kızzz nasıl dayanıyorsun
ben dk. başı tuvaletteyim. çok su içince mecbur günde 6-8 kere gidiyorum.
2lt su sadece burda içiyorum evde içtiğimi saymıorum. onunla 3'ü geçiyordur.
periyodik aralıklarla en az 1dakika sürüyosa hıçkırıyodur..benım bebe ne yapyo anlamaya calısıyorum hıckırıyomu yumrukmu atıyor valla kalbım sıkısıyor carpıntı yapyo ya
Kızlar merhaba bugun gene sakin geçmiş burası anlaşılan... :)
Gezdik akşama kadar biz de eşimle... Şuan ablamlardayz birazdan eve geçicz...
Öyle bi gözükeyim dedim... Yarın sabahtan şeker yüklemem var bakalım ne durumdayz...
Bugun ilk defa tartıldım 9-10 kilo almışım(( bu kadar tahmin etmiyordum, olsun artık önlem alıcaz yapcak bişi yok, herşey oğlum için o sağlıklı olsun da...
Neyse kızlar gece belki girerim... Hepinizi öptüm[/QUOTE
aynı dert bende de var ben bukadar tahmin etmiyordum abartmadan yiyorum ekmek hiç yemiyorum ama haftada 1 kilo alıyorum ne olacaksa daha da var ben kızımda toplam 12 almıştım şuanki kilomdan 2 eksik kiloda doğum yapmıştım ama bir fark var 5 kilo fazlayla başladım buna bende durumumu hic beğenmiyorum mankenler nasıl 4 5 kiloyla doğum yapıyolar anlamış degilim
toparlak bişi olucaz bu gidişle
yok hasretcım belli burda allahtan ozel hastane var orda yapcam dogumu dr umda o hastanede bakacaz artık duruma gore bende bugun bebıse alınacakların lıstesını cıkardım bır suru sey var acaba almaya baslasakmı anca bıter surda kac ayımız kaldı daha agırlasınca cıkasımızda gelmızmıs annem ölyle dıo
Sen yanlış alıntıya cvp yazmışsın canım
yok bılıyorum cnm ben burdayım farkında olun dıye yazdım :):):):):)
selam haftasonu baya sakin geçmiş anlaşılan
bircecim şekerin biraz yüksek çıkmış ama diyetle felan çözülür umarım
bende salı günü gidicem şeker yüklemesine
bende pek iyi haber yok yine kanama geçirdim cuma günü
hemen dr uma gittim allahtan rahimağzında açılma ya da plasenta da ayrılma yokmuş bebekte iyi ama anlamadım yine neden oldu
neyseki geçti şimdi ama korkuttu yine
yok canım hiçbişey yapmadım akşmaüstü tv izlerken uyumuşum kanama ile uyandım hemen dr a koştuk
allahtan hereşy yolunda görünüyor ama korkutuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?