2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınn kızlar..
*
minikmucizem geçmiş olsun..Allah şifalar versin canım...neyseki korkulacak bişey yokmuş...

Birce şekerin biraz yüksek çıkmış, umarım 100lükte birşey çıkmaz,
Minikmucizem çok geçmiş olsun Allah'tan öenmli bişey yokmuş..

Kızlaaaar nerdesiniz, Ege, öyküm, kuzu, bluebottle, channel, fatma :)
Herkes birden mi yok olduuu yaa

günaydın hanımlarrr..... yaa benim gece bacaklarıma baldır kısmıma durmadan kramp giriyo çok acıyo yaaaaaa hiç uyuyamadım gece ben

Kızlar günaydın ,

Hepinize iyi haftalar.

Ben hafta sonu bebişimin bebek şekerlerini , sepetini altın yastığını kapı süsünü falan aldım.Birtek beşiği ve dolabı kaldı , bütün eksikleri bitti çok şükür.Şimdi bile gezerken zorlanıyorum , dedim bir an önce bitireyim hepsini.Nisanın ilk haftası gibi beşiği ve dolabını alıcaz.Geriye benim eksiklerim kalıyor , kendimede 2 tane gecelik aldımmıdı tamamdırrr.Göğüs pedlerimi , iç çamaşırlarımı falan aldım.
Sizlerden nbr ?

abooowww bitirmişsin sen işleri benim hepsi duruyo yaa

İyi haftalar
Güle güle kullanın inşallah..
Biz de odasını falan sipariş etmiştik, teslim olmasını bekliyoruz.
Haftasonu da duvar kağıtlarını ve halısını aldık
Bir tek doğum çantası için benim alacaklarım kaldı, bi de bebek için ıvır zıvırlar.. Ateşölçer gibi..

Günaydın kızlar biz geldik bebişimle :)

Az önce ege aradı eşinin teyzesi vefat etmiş. oraya gidiyorum. öğleden sonrada doktor randevum var dedi (enfeksiyon için kontrole gidecekti ya). Yani bu gün gelemeyecek merak etmeyin.
Kuzunun da işleri varmış bugün oda gelemeyecekmiş kızlar.

benim gitmeme 3 hafta var yaaaa uff gece fnaydın yaa resmen çığlık çığlığa uffffffff

Eşine söyle o durumda sen bacağını düz tutarken, ayak parmak uçlarını tutup geriye doğru (sana doğru) kıvırsın. Hemen geçiyor. Biz profesyonel olduk artık, gece yarısı çığlıklarımla uyanıyoruz :) Bazen kolumu tutup kıvırıyor uyku sersemi , bu sefer o koluummm diye bağırıyorum

Hoşgeldiniz.. Nasılsın canım?
Ege'nin başı sağolsun çok üzüldüm..

yaa başları sağolsun

iyi yapmışsın canım biz daha beklios ben sadece bi kendime bide bebeğe hastane çıkışı alıcam oda bebek erken gelirse diye yoksa herşeyini osmaniyeden alacam burdan istediğimi bulamıyom hepde normalinin 2-3 katı agır gelecek bize

Sağol canım , sizde güle güle kullanın.Ben yaz sonunda ev değiştiricem o yüzden oda yapmıyorum şimdilik yeni evde yapıcam inşallah.Ama çok özeniyorum öyle cicili bicili duvar kağıtları , halılar harika oluyor.
Ben bebişin bütün ıvır zıvırınıda bitirdim.Bebekle ilgili hiç eksik kalmadı.Zaten daha eksiğimiz olsa babası bizi vuracak , kredi kartı ekstrelerini gördükçe adama fenalık geliyor
Bende teselli ediyorum , işte hepsini bitiyoruz doğuma kadar sonra rahatız diye :))

evt aynen öle yapıyorda o uyanana kadr ne oldugunu idrake dene kadr canım gidiyo daha dün oldu ama sık sık oldu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…