Çilek çilek sanada gunaydın..
gunaydın bebek sanada gunaydın:)))
Kızlar günaydın ,
Hepinize iyi haftalar.
Ben hafta sonu bebişimin bebek şekerlerini , sepetini altın yastığını kapı süsünü falan aldım.Birtek beşiği ve dolabı kaldı , bütün eksikleri bitti çok şükür.Şimdi bile gezerken zorlanıyorum , dedim bir an önce bitireyim hepsini.Nisanın ilk haftası gibi beşiği ve dolabını alıcaz.Geriye benim eksiklerim kalıyor , kendimede 2 tane gecelik aldımmıdı tamamdırrr.Göğüs pedlerimi , iç çamaşırlarımı falan aldım.
Sizlerden nbr ?
günaydın hanımlarrr..... yaa benim gece bacaklarıma baldır kısmıma durmadan kramp giriyo çok acıyo yaaaaaa hiç uyuyamadım gece ben
Kızlar günaydın ,
Hepinize iyi haftalar.
Ben hafta sonu bebişimin bebek şekerlerini , sepetini altın yastığını kapı süsünü falan aldım.Birtek beşiği ve dolabı kaldı , bütün eksikleri bitti çok şükür.Şimdi bile gezerken zorlanıyorum , dedim bir an önce bitireyim hepsini.Nisanın ilk haftası gibi beşiği ve dolabını alıcaz.Geriye benim eksiklerim kalıyor , kendimede 2 tane gecelik aldımmıdı tamamdırrr.Göğüs pedlerimi , iç çamaşırlarımı falan aldım.
Sizlerden nbr ?
Geçmiş olsun canımm.. Bana da oluyor, magnezyum eksikliğindenmiş galiba soramadım daha doktora
Birce şekerin biraz yüksek çıkmış, umarım 100lükte birşey çıkmaz,
Minikmucizem çok geçmiş olsun Allah'tan öenmli bişey yokmuş..
Kızlaaaar nerdesiniz, Ege, öyküm, kuzu, bluebottle, channel, fatma :)
Herkes birden mi yok olduuu yaa
abooowww bitirmişsin sen işleri benim hepsi duruyo yaa
benim gitmeme 3 hafta var yaaaa uff gece fnaydın yaa resmen çığlık çığlığa uffffffff
Günaydın kızlar biz geldik bebişimle :)
Az önce ege aradı eşinin teyzesi vefat etmiş. oraya gidiyorum. öğleden sonrada doktor randevum var dedi (enfeksiyon için kontrole gidecekti ya). Yani bu gün gelemeyecek merak etmeyin.
Kuzunun da işleri varmış bugün oda gelemeyecekmiş kızlar.
yaa başları sağolsunGünaydın kızlar biz geldik bebişimle :)
Az önce ege aradı eşinin teyzesi vefat etmiş. oraya gidiyorum. öğleden sonrada doktor randevum var dedi (enfeksiyon için kontrole gidecekti ya). Yani bu gün gelemeyecek merak etmeyin.
Kuzunun da işleri varmış bugün oda gelemeyecekmiş kızlar.
Fatma'cım ben daha şimdiden 17 kilo aldım , bir dahaki ay kendimi düşünemiyorum o yüzden bitiriyorum bir an önce işleri.Birde diyorum alayım hepsinide doğuma kadar ödemeleri bitsin , birden ağır gelmesin hepsi.
İyi haftalar
Güle güle kullanın inşallah..
Biz de odasını falan sipariş etmiştik, teslim olmasını bekliyoruz.
Haftasonu da duvar kağıtlarını ve halısını aldık
Bir tek doğum çantası için benim alacaklarım kaldı, bi de bebek için ıvır zıvırlar.. Ateşölçer gibi..
Eşine söyle o durumda sen bacağını düz tutarken, ayak parmak uçlarını tutup geriye doğru (sana doğru) kıvırsın. Hemen geçiyor. Biz profesyonel olduk artık, gece yarısı çığlıklarımla uyanıyoruz :) Bazen kolumu tutup kıvırıyor uyku sersemi , bu sefer o koluummm diye bağırıyorum
Hoşgeldiniz.. Nasılsın canım?
Ege'nin başı sağolsun çok üzüldüm..
benim gitmeme 3 hafta var yaaaa uff gece fnaydın yaa resmen çığlık çığlığa uffffffff
günaydın bütün annelere:81:
geçmiş olsun canım yaaa çok zor kramplar ara ara ben de çekiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?