2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kendi fikrime gore renklendireyim. Ilk bebek heyecani ile alip alip kullanmadigim oyle cok sey oldu ki...

ayyy bu liste çok iyi oldu kıfayet kısmı özellikle.bir de arkadaşlar uni baby ynidoğan gerçekten çok lullanışlı.herkese tavsiye edeim arkadaşım çok memnun.

termometre konusunda da şu linke bir bakın derim.ben bunu aldım.çok fonksiyonlu oluşu ve medikal bi ürün olması açısından çok tavsiye ettiler.:fyatını çok daha uyguna buldum ben yanlız.

Weewell Kızılötesi Alından&Kulaktan Ateş Ölçer GittiGidiyor.com'da #31739915

nette bi site buldum alacağın ürünü google a yazıp yanına da en ucuz dedin mi tüm nette ne kadar o ürünü satan mağaza varsa döküyo.inan öyle fiyat farklılıkları çıkıyo ki.AKAKÇE.COM gibi bi siteydi.

Güneydın arkadaşlar
JUSE maaşallah herşeyini tamamlamışsın iyigünlerde kullan inşallah sren ankaradaydın sanrım ben bebek şekerini nerden aldığını ve nekadara mal oldu merak ettim bende alacamda

Selam canım görmemişim iyiyim sen nasılsın internetten bebek şeker modellerine bakıyodum bişeyde bulamadım gidip bakmak lazım.... hava kötü sıkıldım bugün
hımmmm brdada hava aksine güzel güneş var dün çıktım gezdim biraz bugün de evdeyim

neyse kızlar siz başka yerlere bakıyoraunuz herhalde ben yasin falan okuyacaktım geldiğimde görüşürüz

öykümmm şekerim yüksek çıktı benim de ( 100 mglık yapılacak

Sende mi yaaaaaaa, neyse inşallah 100 lükte bişi çıkmaz... Ben kullanmaya başladım insülin çokta zor değil canım.. Yüklemeye gitmeden 1-2 gün fazla tatlı tüketme derim canım.. dikkat et kendine..

Sende mi yaaaaaaa, neyse inşallah 100 lükte bişi çıkmaz... Ben kullanmaya başladım insülin çokta zor değil canım.. Yüklemeye gitmeden 1-2 gün fazla tatlı tüketme derim canım.. dikkat et kendine..

evet artık az yemeye çalışacağım tatlıyı. ama aksi gibi canım deli gibi tatlı çekiyor( 144 çıktı 50 mg.lık. doktorum var demiyorum sadece olabilr dedi ama ben bekliyordum zaten. hamile kalmadan önce tedavi süresince glifor kullandım ben. o zaman canım hiç tatlı çekmiyordu ne güzel. bırakınca kötü oldu((

Bende hamilelik öncesi ve ilk 3 ay glifor kullandım, o zaman benimde canım istemiyordu, şimdi tatlı çekmeye başladı ama değerin çok yüksek değilmiş. Benim 169 çıkmıştı, senin muhtemelen sınırdan biraz yüksek çıkar, diyetle hallederler inşallah..

inşallah canım. doktorum çok rahatlatıcı konuştu gerçi, 100lükte çıksa bile korkacak bir şey yok geçici bir şey dedi ama insan ister istemez stres oluyor. diyet falan da hiç bana göre değil ama napalım artık bebişler için sıkacağız dişimizi. son aylar kilo alımım azalmış olur birazcık...

ne güzel işte, benimki hala o kadar sert değil.. kızının doğum günü nasıl geçti hasret?
o sabh eşimle kawga ettiğimzden iptal oldu bencil kocam sayesinde akşam yaptık az kişiyle cafede güzeldi işte eğlendi kızım dans etti bol bol:)) teşekkürler canım unutmadığın için
şuan dükkandayım size bakıp gidiyorum hemen:))

Güneydın arkadaşlar
JUSE maaşallah herşeyini tamamlamışsın iyigünlerde kullan inşallah sren ankaradaydın sanrım ben bebek şekerini nerden aldığını ve nekadara mal oldu merak ettim bende alacamda

eetcnm ankaradayım ama ben şeker olayını face den toplu arkadaşlarla hallettim.bu işi yapan kadınlar irtibata geçtik.bize dışarıya göre çok uygun geldi bi de pazarlık da yaptık.

face iniz vardır sanırım.

erenelif bebek şekerleri YAZIP ARKADAŞ OLARAK EKLEYİN ORDA TÜM MODELLER ÜSTÜNDE FİYATLARIYLA YAZILI.DİĞER TÜM ARKADAŞLARA DA TAVSİYE EDERİM.

70 MİLYONA SET ŞEKLİNDE ÜRÜNLER DE VAR.İÇİNDE ŞEKER,SEPET,TAKI YASTIĞI,KAPI SÜSÜ VE LOHUSA TACI OLUYOR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…