oyy maş. herşeyi halletmişsin yaaa
Ben kendi fikrime gore renklendireyim. Ilk bebek heyecani ile alip alip kullanmadigim oyle cok sey oldu ki...
oyy ne çok alacak şey varmış ya strese girdim okuyunca benim hemen bi alışverişe çıkmam lazım 7. aya girdik artık zamanı geldi bu ayın sonuna doğru hallederim bende çoğunu hepsi birden alınmıyor çünkü, iyi yapmışsın önce araştırıp netten almakla bende bi kaç bişy aldım netten şırnakta olunca hiçbişy yok burda istediğin gibisini bırak bulamıyosun çoğunu en yakın siirt var buraya büyük eşyaların ( beşik araba yürüteç vs.) bi kısmını ordan gerisini de netten halledecem artık
selaaaaaaaaaaaammm..karakan nabersin
hımmmm brdada hava aksine güzel güneş var dün çıktım gezdim biraz bugün de evdeyimSelam canım görmemişim iyiyim sen nasılsın internetten bebek şeker modellerine bakıyodum bişeyde bulamadım gidip bakmak lazım.... hava kötü sıkıldım bugün
öyküm, birce napıyorsunuz
öykümmm şekerim yüksek çıktı benim de( 100 mglık yapılacak
Sende mi yaaaaaaa, neyse inşallah 100 lükte bişi çıkmaz... Ben kullanmaya başladım insülin çokta zor değil canım.. Yüklemeye gitmeden 1-2 gün fazla tatlı tüketme derim canım.. dikkat et kendine..
evet artık az yemeye çalışacağım tatlıyı. ama aksi gibi canım deli gibi tatlı çekiyor( 144 çıktı 50 mg.lık. doktorum var demiyorum sadece olabilr dedi ama ben bekliyordum zaten. hamile kalmadan önce tedavi süresince glifor kullandım ben. o zaman canım hiç tatlı çekmiyordu ne güzel. bırakınca kötü oldu ((
Bende hamilelik öncesi ve ilk 3 ay glifor kullandım, o zaman benimde canım istemiyordu, şimdi tatlı çekmeye başladı ama değerin çok yüksek değilmiş. Benim 169 çıkmıştı, senin muhtemelen sınırdan biraz yüksek çıkar, diyetle hallederler inşallah..
bnm bebiş çok sert hareket ediyor karnımı delercesine:44:
bnm bebiş çok sert hareket ediyor karnımı delercesine:44:
o sabh eşimle kawga ettiğimzden iptal oldu bencil kocam sayesinde akşam yaptık az kişiyle cafede güzeldi işte eğlendi kızım dans etti bol bol:)) teşekkürler canım unutmadığın içinne güzel işte, benimki hala o kadar sert değil.. kızının doğum günü nasıl geçti hasret?
Güneydın arkadaşlar
JUSE maaşallah herşeyini tamamlamışsın iyigünlerde kullan inşallah sren ankaradaydın sanrım ben bebek şekerini nerden aldığını ve nekadara mal oldu merak ettim bende alacamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?