inşallah 100lük normal çıkar.
kızlar sabah kalktım davul gibi şişmişim. ellerim ayaklarım yüzüm. feciyim bu gün.
çizmelerime zor sığdım.
Alyansımı artık takamıyorum. c tesi günü elimdeydi kan oturmuş parmağıma hala mor halka var alyans yerinde.
kızlar sabah kalktım davul gibi şişmişim. ellerim ayaklarım yüzüm. feciyim bu gün.
çizmelerime zor sığdım.
Alyansımı artık takamıyorum. c tesi günü elimdeydi kan oturmuş parmağıma hala mor halka var alyans yerinde.
çizmelerime zor sığdım.
Kızlar günaydın aranızda chicco easy neb buhar makinasının kullanma mantığını bilen var mı????yada daha önce kullnanan???
Kızlar günaydın aranızda chicco easy neb buhar makinasının kullanma mantığını bilen var mı????yada daha önce kullnanan???
kızlarrrrrrrrr gunaydınnnnn
fmg cım gule gule kullanın mobılyalarınızı:)
fatmaaa c.tesı benımde bacagıma kramp gıbı kasılma oldu hıccc yuruyemedımmmm dınlenınce gectııı sanırım bnmkı yorgunluktandıııı
h.sonu bızde bakıcaktık bısıler ama mısafırler kayınvalıdeım felan geldııı cıkamadıkkkk
Ay takma o zaman artık, yazık( bol su ile geçer mi acaba biraz şişlik?
inş. 100 lük ii çıkar oyyy kuzum yaa sen çok şişiyorsun yaa Allah yardım etsin ben geceleri şişiyorum oda yüzük çıkartacak kadr değil
offf o şişkinlik kötüdür ya:-((((ama her zaman olmuyo sanırım.tuz falan çok mu aldın acaba???
fatmaaa c.tesı benımde bacagıma kramp gıbı kasılma oldu hıccc yuruyemedımmmm dınlenınce gectııı sanırım bnmkı yorgunluktandıııı
h.sonu bızde bakıcaktık bısıler ama mısafırler kayınvalıdeım felan geldııı cıkamadıkkkk
Bluebottleee , channelllllll napıyorsunuz kızlar, hoşgeldinizzzz
ayyyyyy sanada geçmi şolsun canım ....
Bluebottleee , channelllllll napıyorsunuz kızlar, hoşgeldinizzzz
ayyyy cok kotu bısımısss.
herlese dıodumm kı ayy cok rahat bı hamılelık gecırıyorum felan sanırım nazar degdı yaaaaaa:):):))
ya vıtamın eksıklıgınden olabılıomus yaaa ama bıktım vıtamınlerdende
zaten çok su içiyorum çilekçim neredeyse günde3 lt.
ben eve girdiğim gibi ilk iş alyansımı saatimi çıkarırım.
hamile değilkende böyleydi. parmaklarım şişer normalde de. gebelikte iyice coştu.
işe terlikle gelirim yakında.
yok canım tuz yemedim fazla. şişmeye müsait vücudum çok su topluyor.
arzum kullanıyorum ben canım.
cnmm gunaydınn gecmıse bı goz atıodummm.
bgn servıs gec geldııı dolayısıyla bızfr gecc kaldıkkk..
cılekcımmm sende sıparıslerını vermıssın duvar kagıdını nerden aldınnn?? bızde duvar kagıdı yaptırcaz(minadecorda kı odlarda cok guzel duvar kagıtları var bende oraya bakcam)
bu şişme doğumdan sonra geçer mi dersiniz. ve sadace yediklerimizle mi ilgili bilen var mı?
dün zaten gıcık etti eşim beni ayaklarıma bakıp 40 yaşındaki bi kadının ayakları gibi dedi sinirim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?