2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın aranızda chicco easy neb buhar makinasının kullanma mantığını bilen var mı????yada daha önce kullnanan???

Ay takma o zaman artık, yazık ( bol su ile geçer mi acaba biraz şişlik?

inş. 100 lük ii çıkar oyyy kuzum yaa sen çok şişiyorsun yaa Allah yardım etsin ben geceleri şişiyorum oda yüzük çıkartacak kadr değil

offf o şişkinlik kötüdür ya:-((((ama her zaman olmuyo sanırım.tuz falan çok mu aldın acaba???

Kızlar günaydın aranızda chicco easy neb buhar makinasının kullanma mantığını bilen var mı????yada daha önce kullnanan???

kızlarrrrrrrrr gunaydınnnnn

fmg cım gule gule kullanın mobılyalarınızı:)

fatmaaa
c.tesı benımde bacagıma kramp gıbı kasılma oldu hıccc yuruyemedımmmm dınlenınce gectııı sanırım bnmkı yorgunluktandıııı

h.sonu bızde bakıcaktık bısıler ama mısafırler kayınvalıdeım felan geldııı cıkamadıkkkk

ayyyyyy sanada geçmi şolsun canım ....

Ay takma o zaman artık, yazık ( bol su ile geçer mi acaba biraz şişlik?

zaten çok su içiyorum çilekçim neredeyse günde3 lt.

inş. 100 lük ii çıkar oyyy kuzum yaa sen çok şişiyorsun yaa Allah yardım etsin ben geceleri şişiyorum oda yüzük çıkartacak kadr değil

ben eve girdiğim gibi ilk iş alyansımı saatimi çıkarırım.
hamile değilkende böyleydi. parmaklarım şişer normalde de. gebelikte iyice coştu.
işe terlikle gelirim yakında.

offf o şişkinlik kötüdür ya:-((((ama her zaman olmuyo sanırım.tuz falan çok mu aldın acaba???

yok canım tuz yemedim fazla. şişmeye müsait vücudum çok su topluyor.

arzum kullanıyorum ben canım.

günaydın sağol canım.

Bluebottleee , channelllllll napıyorsunuz kızlar, hoşgeldinizzzz

cnmm gunaydınn gecmıse bı goz atıodummm.
bgn servıs gec geldııı dolayısıyla bızfr gecc kaldıkkk..
cılekcımmm sende sıparıslerını vermıssın duvar kagıdını nerden aldınnn?? bızde duvar kagıdı yaptırcaz(minadecorda kı odlarda cok guzel duvar kagıtları var bende oraya bakcam)

Bluebottleee , channelllllll napıyorsunuz kızlar, hoşgeldinizzzz

merhaba canım hoşbulduk :)
fmg odanız gelmiş hayırlı olsun canım güle güle kullanın..
biz de bu haftasonu bebek arabası ve park yatak için çıktık, iki model gösterdiler daha çok, chicco nun living modeli var, ister 3 parça (puset, oto koltuğu (ana kucağı) ve oturma ünitesi) ister ikili alınabiliyormuş. bir de kraft ın twist modeli var. twisti çok beğendim, oturma ünitesi puset de olabiliyor, hemçift yönlü vs ama oturma ünitesine geçtikten sonra her seferinde oturma kısmını iskeletinden çıkararak arabaya koyabiliyorsunuz.. o yüzden kafam karmakarışık şuanda...ulusa gidip tekrar bakamk gerek..
kızlar bir sorum da şu, tulum aldınız mı? fiyatları ne civarda? bi tanecik tulum 30 tl falan da, çok abartı değil mi bu fiyatlar?

magnezyum ve kalsiyum eksikliği diyo internette .

Günaydın canım...

Tamamen bünye ile alakalı demek ki, yapacağı varsa ne kadar dikkat edersen et oluyor..

Kızıltoprakta babyangels diye bir yer var Channelcim oradan aldık biz.. benim çok hoşuma gitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…