2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kabak çekirdeğini niye verdi ki o nu anlamadım sen mi istedin?

Ben de çorap aldım, üşür şimdi onun minnak ayakları :) Peki Öyküm sence yarım kollu bodyler altına çorap yeterli olur mu, üşür mü bebeklerin tombik bacakları :)

öyle canım benim de dikkat etmem gerek sınırdayım çünkü ama kesemiyorum az da olsa günlük yiyorum.

Ay Allah kolaylık versin, zor gerçekten.. Ben hamileliği her istediğini yiyebildiğin bir dönem zannederdim kilo problemi olmadan. Meğer tam tersiymiş

Güzel bir menü vermiş ama sanki, hiç aç kalmazsın.. Takip etmesi zordur ama haklısın :)

arkadaşlar bu arada elimin üzerinde alerji gibi bişey oldu iki elimde kaşınıyor. yumurtadandır diye kestim yemeği bakalım nolcak size de oldu mu alerji

oykumm gunaydınn cnmmm... ya bısı sorcam su 0 ay hanı hastane cıkısları var yaa ondanmı alıcaz 3 aylıklarımı alıcazz..

evet bende de kaliyo canim \ acaba arizalimi diye hic dusunedim \ ama simdi tekrar calistirip bakayim bir gariplik varmi_

o zaman altta sende de kalıyosa normaldir yavvv)))))hayır altta içinde fırça falan olunca hani ne biliyim oraya su geçmemeli diye düşündüm birden))bu hamilelik hakkaten pimpirik yapıyo insanıç-)))

Bakırköye gittim c.tesi.
Gür çarşıyı biliyorsunuzdur mutlaka alt katında anne ve bebek için aklınıza gelebilecek her şey var. fiyatları da uygun.
kendime terlik pijama takımı. iç çamaşırı. kızıma polar battaniye takımı aldım.
çok kaliteli ürünler var gitmek isteyen olursa tavsiye ederim.
Gür çarşının arka tarafında T-shop var oradan sebamed bakım ürünlerini aldım fiyatları dışarıya göre uygun haberiniz olsun.

haftaya da bebek şekerleri için araştırmaya başlıyorum.

pekı aksam yemegı felan oykum tek cesıtmı vedı yoksa corbasından yemegıne kadar hersey varmı?

Ya polar çok sağlıksız bebek için bence, polar sonuçta petrolden yapılan birşey... Ben tavsiye etmem ama penye yelek çok gerekli ben örgü de giydirmeyi sevmiyorum bebeklere çünkü o da alerji yapar diye korkuyorum... Ben alt açma seti almadım zaten canbebenin varya kullan at şeklinde olanı onu kullancam.. Bana o çok gereksiz geliyor.. Zaten o dediklerim çokta hafif çantada da ağırlık yapmıyor.. Birde ne bişey diycem tabi ilk bebek hepinizin heveslenmesini anlıyorum ama bana kalırsa kıyafet az alın derim çünkü çok hediye geliyor birde çok kirlenmiyorki bebeklerin eşyaları, yaz bebeği hem bunlar, üstünden çıkanı sabunla elde hemencecik yıkar, asarsınız çok çeşite gerek yok derim..

benimde bi kıyafetler kaldı ama ne alcam kaç tane alcam büyüklüğü nasıl olcak bi fikrim yok.artık mağazaya gidince bakcam iyice.

Canım benim ilk kızımda haziranda doğdu ondan biliyorum, ilk 20 -30 gün falan hava çok sıcakta olsa bir kat giydirmek gerekiyor... Doktorda öle diyor.. Ama sonrasında tek body ve çorap yeter bence, hava geçen senelerdeki kadar sıcak olursa hele tek kat body bile yeter... Ben üstüne örtmek ve yıkamak için iki kat tülbent oyalatıyorum anneme, üstüne geceleri örterim diye... Bence bodynin altına 1-2 tane ayaklı penye al yeter, 2 tanede hastane seti varsa tamam bence... Ayaklı pijamalar 4 tl idi.. e-bebekte..

kızlar krampların nedeni kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyormuş benimde aynı şikayetlerim vardı doktor hap verdi ve çok iyi geliyor. bir gün içmesem hemen farkediyor. bence hemen doktorunuzu arayın ve ilaç söylesin ilaca başlayın. çünkü dişlerde filan ağrı yapmayada başlıyor.v çünkü minikler bizim vücuttaki kalsiyumu çekiyor. olan bize oluyor:)

Ohh süper oldu bu bilgiler, çok sağol Öykümcüm

oykumm gunaydınn cnmmm... ya bısı sorcam su 0 ay hanı hastane cıkısları var yaa ondanmı alıcaz 3 aylıklarımı alıcazz..

Hastane setiyse 0 ay alabilirsin ama newborn alma birde mothercare den alcaksan onların bebeleri minyon oluyor, 0 -1 ay falan var orda öle al.. Bu arada channel ben o mothercardeki beşikten aldım kızımaa... Çok tatlı ya, kurduk onu içine de aldıklarımı koydum..Sallayıp duruyoruz..

arkadaşlar bu arada elimin üzerinde alerji gibi bişey oldu iki elimde kaşınıyor. yumurtadandır diye kestim yemeği bakalım nolcak size de oldu mu alerji

sen kaç haftalıktın.
sadece tek küçük bir yerdeyse basit bir allerji olabilir.
vücudunun birçok yerinde olursa mutlaka doktoruna haber ver canım.

Sağol canım. dediğim gibi tecrübeye çok önem veriyorum. polar almam o zaman.
kullan at olanlar bence de pratiktir.
kıyafet az aldım. zaten çabuk büyüyorlarmış.
çoğunu 6-12 ay için aldım 0-6 bir iki tane var. zaten yıkanınca da küçülüyor penyeler.

bu kramların nedenlerınden bırıde fazla sut ve sut urunlerı kullanmak dıye okudum ben bı yerde ama bılmıyorummm

Kızlar günaydın aranızda chicco easy neb buhar makinasının kullanma mantığını bilen var mı????yada daha önce kullnanan???

canımmm bebeğin odasındaki mikropları öldürüo.. tertemiz hava yayıo.. özellikle kış günlerinde cam açamıcağın için odanın havalanmasını sağlıyor.. kaloriferler yanacağı zaman odadaki nemi dengeliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…