2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım arabaların özellikle hafif olmalarına dikkat et derim.ben almadan önce beğendiğim modelleri çok güzel ama çok kullanışsızdı ağırlık konusunda.özellikle hafif modeller tercihin olsun diyorum.

Bende living modelini aldim canim \ hemde cok uyguna aldim \ gayette guzel tavsiye ederim

Günaydın canım çok sağol. malasef fiyatlar o civarda. indirimleri takip etmek lazım.

Tamamen bünye ile alakalı demek ki, yapacağı varsa ne kadar dikkat edersen et oluyor..

sanırım öyle. bünyem yapıyor.

Son düzenleme:
Gunaydin \
Bende aynisindan aldim ve calistirdim \ herhang' bir sorun yok/ Senin aklina takilan ne _

ya tatlım şimdi üst yeşil haznye suyu koyuyorum.kapatıyorum.zaten kapatır kapatmaz alt hazneye geçio su.çalıştırıyorum.buhar başlıyo.neyse bi süre sonra kırmızı ışık yanıyo bende çekiorum prizden yanlız yeşil hazneyi açtığımda alt haznede bir miktar su birikmiş oluyo.

benim merak ettiğim bu normal mi???yoksa arıza mı var makinada???alt haznede su kalması??sende de mi böyle????

Kızlar günaydın, naber... Ben varya bittim bu diyete göre her dakka yemek yemem gerekiyor ve bunu organize etmek bile inanılmaz zaman alıyor.. Ama 3-4 gündür şekerimi ölçüyorum şunu fark ettim ki beyaz ekmek ve tatlı inanılmaz yükseltiyor şekeri... Sizde dikkat edin kızlar...

Bana da tulumlar feci pahalı geldi.. HAstane çıkışlarında var 2 tane başka da almadım. Sonuçta yaz bebeği ya tulum çok giyemez diye düşündüm ama o kadar cahilim ki bu konuda yanlış da biliyor olabilirim :)

Evet bende de kaliyo canim \ acaba arizalimi diye hic dusunedim \ ama simdi tekrar calistirip bakayim bir gariplik varmi_

Günaydın Öyküm... Biz de dikkat edelim, ben feci beyaz ekmek yiyorum..
Sana çok sık verdi di mi öğünleri?

herşeyden vazgeçerim tatlıdan asla

Ben de bu hafta sonu bebeğimin eksiklerini aldım, tulumlar bana da pahalı geldi.. e-bebekten sadece tulum, eldiven ve şapkası olan hastane çıkışı aldım.. Zıbın şeklindeki çıtçıtlı bodylerden aldım.. Bodylerin altına da ayaklı penye aldım.. Ben açıkçası kızımdada tulumla çok rahat edememiştim.. Onun için daha çok ayaklı pijama falan giydirdim ama tulumu sevenlerde var.. Bana onun çıtçıtlarını kapamak zor gelirdi.. Banyo termometresi, tarak, sebamedleri ve kesinlikle en bence en önemli şey olan penye yelekler aldım.. 5-10 tane de çorap aldım, yaz bebeğide olsa çorap gerekiyor..

Günaydın Öyküm... Biz de dikkat edelim, ben feci beyaz ekmek yiyorum..
Sana çok sık verdi di mi öğünleri?

Valla kahvaltı ve öğle yemeği arasında, ikişer meyve ve yanında süt verdi... Akşam 5.30 gibi tost, arkasından 7.30 akşam yemeği, gece 10.30 kabak çekirdeği ve 1 meyve daha... O kadar çok şeyki anlatamam... Yani günde 5 porsiyon meyve ve iki bardak süt var bana çok gibi geldi ama bakalım..

Bu arada her sabah muhakkak, yumurta, peynir, 3 ceviz verdi...

Günaydın canım.
Şekerini hep aynı seviyede tutmayı amaçladığı için sık yemen gerekiyor sanırım.

penye yelek şart değil mi?
çok çeşit var ben polar olanlardan mı alsam acaba dedim. sizin tecrübelerinize saygım sonsuz.
şu alt değiştirmeler için ne düşünüyorsun. bazı markalar çok pahalı. neye dikkat etmem lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…