2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

pekı aksam yemegı felan oykum tek cesıtmı vedı yoksa corbasından yemegıne kadar hersey varmı?

Akşam ve öğlen bol etli sebze yemeği, 6 kaşık kadar, 2 kepçe çorba, 1 dilim ekmek, salata , yoğurt, ne istersen var... Sebze yemeği zeytinyağlı ise yanında mutlaka birde ızgara et verdi.. Yani yok yok güzelim.. Çok fazla ...

Haaa birde 3 kaşık bulgur pilavı verdi... Yani düşün artık ne çok şey var...

aaaaaaa aldınızmııı gule gule kullanın cnm valla ben alana kadar bıtecekk bu hafta cıkamadık bız gelen gıdendennnn...bide oykum onun nevresımlerını felan aldınızmıı ona kac takım nevresım gereklıkı??

ya evet ben ıc bady aldım mothercareden aldım gap ten aldım ırem bebeden aldım ama sanırım en ıyısı gap ınkınler daha buyuk ırem bebenınkıler cok kucuk kayınvalıdem bıle dedı bunlar olmayabılır dıe..

o ıcbadyler varya onalrı kısamı uzun kollumu alsak ustune heralde kısa kollu gıydırmeyız hemen oyzuden ben kısa aldım tulumlarını uzun alıcam sence dogrumu cnm

günaydın kızlar
herkes iyi sanırım

başı sağolsun egenin üzüldüm çok zor ben yaşamıştım bu acıyı allah yardımcısı olsun

canım baktığın modeller çok kullanışlı bence
bende o tarz bişey alıcam
tulum işine gelince bencede pahalı ama ben yine de bir tane aldım bir tane daha alıcam sen ankaradaydın ulustaki bebek mağazalarında ya da kocabeyoğlu pasajındakilerde daha uygun fiyata bulabilirsin

bende hafta sonu bebeğime battaniyeli bir alt açma seti aldım çok şık
bir çanta
bir de bornoz takımı almıştım ama bornoz takımı defolu çıktı yarın değiştirmeye götürücem hastanede işim bittikten sonra
çok beğenerek almıştım hepsini ama bornoz takımı öyle çıkınca çok moralim bozuldu

canım verdiğin bilgiler için sağol))ben aldım zaten.bi sorun çıktı da makinada daha doğrusu ben sorun zannetmişim o yüzden danışayım dedim))sağol yine de))

Ben outletten aldım bir tane kalmıştı atladım valla.. Nevresim büyük al bence onun için nevresime gerek yok.. Ben kızıma pike takımı ve nevresim almıştım.. Yine onları kullancam.. İçinin yatağı kalmamıştı outlette onları Palladıumdan alırım artık dedim.. Ama kenarları falan çok pahalıysa diktirtmeyi düşünüyorum.. Zaten bebeğe yastık kullanılmıyor.. Yatağın üstüne büyük çarşafı ikiye katlar koyarım dedim ben onun setini almaya gerek yok..Sadece yarım yan koruyucu vardı ondan alcam.. Çokta her tarafını kapatmak istemiyorum gece uyanınca beni görmesi lazım, tabi ben,mde onu görmem lazım onun için..

Ben zıbın bodyleri uzun kollu aldım 5 tane falan ilk 1 ay için... Diğerlerini Marks&Sp... dan kısa kollu aldım.. Uzun kollu body alttan giydiriliyorsa insan zorlanoyor çünkü.. Kolları çok ince oluyor bebelerin...

Canım çok geçmiş olsun bu arada, aldıklarını da güle güle kullansın bebişin :)
İyisin di mi şimdi?

oykumm bu heralde sekerle ılgılı gerceken dıyetısyen ısı degıl gıbıme geldı baksana nerdeyse ekmek ve seker harıcı hersey varrrr ..

ayy ınsan stress olur yaaa hergun ett sebze yıyecem dıyeee...

E hamile olduğumuzdan protein ağırlıklı tabi birde, şekeri biraz düşürmek için.. Tabi herkese uygun değildir bence de.. Ben zaten artık hiç evden çıkmadan bütün gün yemek yapmam lazım...

o yatak ıcın bende dıorummkı yataktan fazla ıvır zıvırına para verırız heralde ortu felan ama sen hallet bende senden fıkır alırım cnmm... ayyy bu hafta gıdıp bızde alalım barı yaa valla kalmıcakkk..

evet proteın onemlı cıddenn. ben eger ogle sebze yedıysem aksam et yemeye calısıyorum cnm

Canım çok geçmiş olsun bu arada, aldıklarını da güle güle kullansın bebişin :)
İyisin di mi şimdi?

teşekkür ederim canım iyiyim şimdi
zaten kanama varken de ben iyi oluyorum hiç ağrı sancı bişey olmuyor sadece kanama
korkutuyor ama artık bebeğin hareketlerini hissedebiliyor olmak çok güzel enazından onun iyi olduğunu biliyorum

hepimizin bebişleri iyi günlerde kullansınlar cicilerini
ben kıyafet işini bitirdim sayılır
bir hastane çıkışı bir de penye battaniye alıcam tamam artık
çok oldu zaten çoğunu giyemeden büyüyecekler bir de yaz bebeği olacaklar

bundan sonra büyük eşyaları kaldı oda takımı
sepet beşiği
uyku seti felan
birde banyo malzemeleri

alıyorum alıyorum bitmiyor kaç aydır valla kendime bu kadar para harcamıyorum ben

Çok sevindim.. Hareketlerini hissetmek, iyi olduğunu bilmek gerçekten çok iyi oluyor. Bazen endişeleniyorum uzun süre hareket etmeyince, sonra bi gülmeye başlıyorum eşim hemen anlıyor, oynadı mı diyor :)

Nasıl masraflılar di mi :) Ben bilmiyordum bu kadar olduğunu

selam kıslar ben geldim

herkes iyidir umarım bende yorgunluk hariç iyiyim bebeğimin yatağını bebek arabasını bakım ürünlerini falan aldım kıyafetlerde tama gibiydi bi tane güzel hastane çıkışı alacağım malum o gün çok poz verecek oğlum

öyle vallahi
dün eşimde dedi artık ne çok para harcadık bu kıza diye
birde biz tedaviyle kavuştuk senelerdir tedaviye harcadığımız paranın hesabı yok
canları sağolsun sağlıkla vaktinde gelsinlerde gerisi boş

bişey alıyorum sonra sürekli internette yeni bişey araştırmaya başlıyorum
daha uygun fiyata nereden alabilirim diye
eşime göre alışveriş profesörü oldum bebek bekleyenlere ücret karşılığı bu hizmeti verebilirmişim artık iş aramama gerek yokmuş

şimdi sepet beşik ve oda takımına yoğunlaşmalıyım kullanıcı yorumları fiyatlar çok işim var çok

ayyy..ben yataktan kalkarken zorlanıorum yaaa .. şekilden şekile giriyorum miniğime bi zarar gelmesin diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…