pekı aksam yemegı felan oykum tek cesıtmı vedı yoksa corbasından yemegıne kadar hersey varmı?
Akşam ve öğlen bol etli sebze yemeği, 6 kaşık kadar, 2 kepçe çorba, 1 dilim ekmek, salata , yoğurt, ne istersen var... Sebze yemeği zeytinyağlı ise yanında mutlaka birde ızgara et verdi.. Yani yok yok güzelim.. Çok fazla ...
Hastane setiyse 0 ay alabilirsin ama newborn alma birde mothercare den alcaksan onların bebeleri minyon oluyor, 0 -1 ay falan var orda öle al.. Bu arada channel ben o mothercardeki beşikten aldım kızımaa... Çok tatlı ya, kurduk onu içine de aldıklarımı koydum..Sallayıp duruyoruz..
başı sağolsun egenin üzüldüm çok zor ben yaşamıştım bu acıyı allah yardımcısı olsunGünaydın kızlar biz geldik bebişimle :)
Az önce ege aradı eşinin teyzesi vefat etmiş. oraya gidiyorum. öğleden sonrada doktor randevum var dedi (enfeksiyon için kontrole gidecekti ya). Yani bu gün gelemeyecek merak etmeyin.
Kuzunun da işleri varmış bugün oda gelemeyecekmiş kızlar.
merhaba canım hoşbulduk :)
fmg odanız gelmiş hayırlı olsun canım güle güle kullanın..
biz de bu haftasonu bebek arabası ve park yatak için çıktık, iki model gösterdiler daha çok, chicco nun living modeli var, ister 3 parça (puset, oto koltuğu (ana kucağı) ve oturma ünitesi) ister ikili alınabiliyormuş. bir de kraft ın twist modeli var. twisti çok beğendim, oturma ünitesi puset de olabiliyor, hemçift yönlü vs ama oturma ünitesine geçtikten sonra her seferinde oturma kısmını iskeletinden çıkararak arabaya koyabiliyorsunuz.. o yüzden kafam karmakarışık şuanda...ulusa gidip tekrar bakamk gerek..
kızlar bir sorum da şu, tulum aldınız mı? fiyatları ne civarda? bi tanecik tulum 30 tl falan da, çok abartı değil mi bu fiyatlar?
canımmm bebeğin odasındaki mikropları öldürüo.. Tertemiz hava yayıo.. özellikle kış günlerinde cam açamıcağın için odanın havalanmasını sağlıyor.. Kaloriferler yanacağı zaman odadaki nemi dengeliyor..
sen kaç haftalıktın.
sadece tek küçük bir yerdeyse basit bir allerji olabilir.
vücudunun birçok yerinde olursa mutlaka doktoruna haber ver canım.
ben 27. haftamdayım canım 2 elimin bilek kısımlarında fındıktan biraz büyük bir alanda var daha gitmedim dr.agittiğimde söyliyim
Haaa birde 3 kaşık bulgur pilavı verdi... Yani düşün artık ne çok şey var...
aaaaaaa aldınızmııı gule gule kullanın cnm valla ben alana kadar bıtecekk bu hafta cıkamadık bız gelen gıdendennnn...bide oykum onun nevresımlerını felan aldınızmıı ona kac takım nevresım gereklıkı??
ya evet ben ıc bady aldım mothercareden aldım gap ten aldım ırem bebeden aldım ama sanırım en ıyısı gap ınkınler daha buyuk ırem bebenınkıler cok kucuk kayınvalıdem bıle dedı bunlar olmayabılır dıe..
o ıcbadyler varya onalrı kısamı uzun kollumu alsak ustune heralde kısa kollu gıydırmeyız hemen oyzuden ben kısa aldım tulumlarını uzun alıcam sence dogrumu cnm
günaydın kızlar
herkes iyi sanırım
başı sağolsun egenin üzüldüm çok zor ben yaşamıştım bu acıyı allah yardımcısı olsun
canım baktığın modeller çok kullanışlı bence
bende o tarz bişey alıcam
tulum işine gelince bencede pahalı ama ben yine de bir tane aldım bir tane daha alıcam sen ankaradaydın ulustaki bebek mağazalarında ya da kocabeyoğlu pasajındakilerde daha uygun fiyata bulabilirsin
bende hafta sonu bebeğime battaniyeli bir alt açma seti aldım çok şık
bir çanta
bir de bornoz takımı almıştım ama bornoz takımı defolu çıktı yarın değiştirmeye götürücem hastanede işim bittikten sonra
çok beğenerek almıştım hepsini ama bornoz takımı öyle çıkınca çok moralim bozuldu
oykumm bu heralde sekerle ılgılı gerceken dıyetısyen ısı degıl gıbıme geldı baksana nerdeyse ekmek ve seker harıcı hersey varrrr ..
ayy ınsan stress olur yaaa hergun ett sebze yıyecem dıyeee...
Ben outletten aldım bir tane kalmıştı atladım valla.. Nevresim büyük al bence onun için nevresime gerek yok.. Ben kızıma pike takımı ve nevresim almıştım.. Yine onları kullancam.. İçinin yatağı kalmamıştı outlette onları Palladıumdan alırım artık dedim.. Ama kenarları falan çok pahalıysa diktirtmeyi düşünüyorum.. Zaten bebeğe yastık kullanılmıyor.. Yatağın üstüne büyük çarşafı ikiye katlar koyarım dedim ben onun setini almaya gerek yok..Sadece yarım yan koruyucu vardı ondan alcam.. Çokta her tarafını kapatmak istemiyorum gece uyanınca beni görmesi lazım, tabi ben,mde onu görmem lazım onun için..
Ben zıbın bodyleri uzun kollu aldım 5 tane falan ilk 1 ay için... Diğerlerini Marks&Sp... dan kısa kollu aldım.. Uzun kollu body alttan giydiriliyorsa insan zorlanoyor çünkü.. Kolları çok ince oluyor bebelerin...
Canım çok geçmiş olsun bu arada, aldıklarını da güle güle kullansın bebişin :)
İyisin di mi şimdi?
teşekkür ederim canım iyiyim şimdi
zaten kanama varken de ben iyi oluyorum hiç ağrı sancı bişey olmuyor sadece kanama
korkutuyor ama artık bebeğin hareketlerini hissedebiliyor olmak çok güzel enazından onun iyi olduğunu biliyorum
hepimizin bebişleri iyi günlerde kullansınlar cicilerini
ben kıyafet işini bitirdim sayılır
bir hastane çıkışı bir de penye battaniye alıcam tamam artık
çok oldu zaten çoğunu giyemeden büyüyecekler bir de yaz bebeği olacaklar
bundan sonra büyük eşyaları kaldı oda takımı
sepet beşiği
uyku seti felan
birde banyo malzemeleri
alıyorum alıyorum bitmiyor kaç aydır valla kendime bu kadar para harcamıyorum ben
Çok sevindim.. Hareketlerini hissetmek, iyi olduğunu bilmek gerçekten çok iyi oluyor. Bazen endişeleniyorum uzun süre hareket etmeyince, sonra bi gülmeye başlıyorum eşim hemen anlıyor, oynadı mı diyor :)
Nasıl masraflılar di mi :) Ben bilmiyordum bu kadar olduğunu
bu kramların nedenlerınden bırıde fazla sut ve sut urunlerı kullanmak dıye okudum ben bı yerde ama bılmıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?