2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu bahsettiğim iki modelin ağırlıkları iyi canım, twist chiccodan da hafif ama sürüşü falan bence güzel arabalar..
Bende living modelini aldim canim \ hemde cok uyguna aldim \ gayette guzel tavsiye ederim
canım ne kadara aldın livingi? ana kucağı ve arabayı mı aldınız sadece, yoksa 3lü olarak mı aldınız puset falan da oluyor ya trio set diyorlar?
özelcanda indirime girmiş turuncu olanı. 1300den 950ye indirmişler. piyasada hakkaten o fiyata yok baktık da internette de yok. sen kaça aldın? bir de bir sorum daha, livingin içi sence dar mı? bana biraz dar gibi geldi sanki 3 yaşına kadar kullanamaz gibi..

canım oykumun tavsiyesi bana mantıklı geldi, üstüne zıbın çıtçıtlılardan altına da ayaklı altlardan. biz de bi bakalım :))

kocabeyoğluna bi gidicem canım kendim için de, pijama gecelik iç çamaşırı orda var diye hatırlıyorum. ama bir tuluma 30 tl vermem çocuk onu 2 ay anca giyecek..indirimlerden olursa alıcam. yoksa oykumun dediği gibi ayaklı altlardan ve zıbın gibi üstlerden alıcam. ben bornoz almadım da internetten bebettonun banyo havlusunu aldım. güle güle kullanın cicilerinizi :)

canım sağol
bir de az önce yazmayı unutmuşum
ayaklı altları ve tulumları pek önermiyor tecrübeli anneler
çünkü bebeğin boyu çok çabuk uzuyor ve hemen küçülüyor bebek içinde rahat edemiyormuş
ama ayaksız altlar boyu kısalsa bile çoraplarla takviye edilerek biraz daha uzun süre kullanılabilirmiş
bende artık buna dkkat ediyorum alırken

bende bu ara bebek bakım kitaplarına taktım.eskiden ihsan doğramacının annenin kitabı diye bi kitabı varmış.annem yıllarca ben burdan büyüttüm sizi dedi.böyle bi tane kitap almak istiyorum.

selam arkadaşlar iyi haftalar hepinizee..
sanırım alışveriş olayı hızlanmış, ben de şu ana kadar aldıklarımızı vs bi gözden geçireyim;
dedesinden, beşiği + bi takım nevresimi yorgan, yastığı, cibinliği( hanımefendinin ismine uygun incili )
babaannesinden bi takım set, içinde alt açma minderi, battaniyesi, şapkası, kirli bez torbası, kundak gibi bişey de var..ayrıca şimdilik 2 süveter bi çift taraflı hırka, bisürü patik ( sağolsun kadın trikotaj gibi örüyo da örüyo Allah razı olsun )
ninesinden ( anneannem ) ve teyzelerimden taytlı bi takım, battaniye, 2 takım banyo havlusu, bikaç çift minnak çorap
teyzesinden boğulma önleyici yastık, yan yatırma yastığı, bi takım nevresim, Trabzonsporlu tulum ( memleket Trabzon da )
anne ve babasından Beşiktaşlı hastane çıkışı ve bi adet tulum....

aslında yazınca baktım da benim de artık ufaktan hızlanmam gerekiyo galiba...
eşimin yeni patronunun abisi bebe mağazası toptancısıymış bu arada...haftasonu inşallah bi gidecez mağazaya, ordan da kontrolümüze gideriz...bu gidişimde doktorcumla doğum olayını da konuşmam lazım çünkü bizim hastane accık tuzlu ( personele bile ) onun için bana kolaylık yapması gerekiyi

şimdilik benden bu kadar kızlar öptüm hepinizi görüşürüz

internet olunca hiç kitap felan düşünmedim ben
zaten her bebek farklı bir de acemiliklerim olsa da anneliği yaşayarak öğrenmek istiyorum

güle güle kullanın
epey olmuş sizinde cicileriniz

slmm arkadaslar.bende hazıran 10 annesı olacam allahın iznıyle.bu sayfayı yenı gördum aranıza katılmak ıstedım...27 haftalık gebeyım,az önce şeker yüklemesı yapıldı hastaneden yenı geldımm.sonucumu iple çekıyorumm:))

hayırlı olsun sende hoşgldin aramıza... Allah sağlıkla sıhhatle kucagımıza almayı nasip etsin inş.

Ben hala bisi almadim sizin yazdiklarinizi okuyunca acele etmem lazim :) Gerci bu ay bitsin cikicam ozaman isden ayrildigim icin zamanim bol olacak.

hoşgeldin))))bende yarın 28 e giriyorum))

selamm...
minikmucizem, geçmiş olsun. senin bebiş yorulmanı istemiyor hiç, hep yatsın istiyor annesi:)) inşallah tekrarlamaz canım...

alışverişler de hızlanmış. güle güle giysin bütün bebişler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…