selam kıslar ben geldim
herkes iyidir umarım bende yorgunluk hariç iyiyim bebeğimin yatağını bebek arabasını bakım ürünlerini falan aldım kıyafetlerde tama gibiydi bi tane güzel hastane çıkışı alacağım malum o gün çok poz verecek oğlum
Hoşgeldinnnn :))))
evet doktor banada sordu süt içimiyosun diye.. ben içmiyorum zaten
bu bahsettiğim iki modelin ağırlıkları iyi canım, twist chiccodan da hafif ama sürüşü falan bence güzel arabalar..tatlım arabaların özellikle hafif olmalarına dikkat et derim.ben almadan önce beğendiğim modelleri çok güzel ama çok kullanışsızdı ağırlık konusunda.özellikle hafif modeller tercihin olsun diyorum.
canım ne kadara aldın livingi? ana kucağı ve arabayı mı aldınız sadece, yoksa 3lü olarak mı aldınız puset falan da oluyor ya trio set diyorlar?Bende living modelini aldim canim \ hemde cok uyguna aldim \ gayette guzel tavsiye ederim
canım oykumun tavsiyesi bana mantıklı geldi, üstüne zıbın çıtçıtlılardan altına da ayaklı altlardan. biz de bi bakalım :))Bana da tulumlar feci pahalı geldi.. HAstane çıkışlarında var 2 tane başka da almadım. Sonuçta yaz bebeği ya tulum çok giyemez diye düşündüm ama o kadar cahilim ki bu konuda yanlış da biliyor olabilirim :)
canım baktığın modeller çok kullanışlı bence
bende o tarz bişey alıcam
tulum işine gelince bencede pahalı ama ben yine de bir tane aldım bir tane daha alıcam sen ankaradaydın ulustaki bebek mağazalarında ya da kocabeyoğlu pasajındakilerde daha uygun fiyata bulabilirsin
bende hafta sonu bebeğime battaniyeli bir alt açma seti aldım çok şık
bir çanta
bir de bornoz takımı almıştım ama bornoz takımı defolu çıktı yarın değiştirmeye götürücem hastanede işim bittikten sonra
çok beğenerek almıştım hepsini ama bornoz takımı öyle çıkınca çok moralim bozuldu
bu bahsettiğim iki modelin ağırlıkları iyi canım, twist chiccodan da hafif ama sürüşü falan bence güzel arabalar..
canım ne kadara aldın livingi? ana kucağı ve arabayı mı aldınız sadece, yoksa 3lü olarak mı aldınız puset falan da oluyor ya trio set diyorlar?
özelcanda indirime girmiş turuncu olanı. 1300den 950ye indirmişler. piyasada hakkaten o fiyata yok baktık da internette de yok. sen kaça aldın? bir de bir sorum daha, livingin içi sence dar mı? bana biraz dar gibi geldi sanki 3 yaşına kadar kullanamaz gibi..
canım oykumun tavsiyesi bana mantıklı geldi, üstüne zıbın çıtçıtlılardan altına da ayaklı altlardan. biz de bi bakalım :))
kocabeyoğluna bi gidicem canım kendim için de, pijama gecelik iç çamaşırı orda var diye hatırlıyorum. ama bir tuluma 30 tl vermem çocuk onu 2 ay anca giyecek..indirimlerden olursa alıcam. yoksa oykumun dediği gibi ayaklı altlardan ve zıbın gibi üstlerden alıcam. ben bornoz almadım da internetten bebettonun banyo havlusunu aldım. güle güle kullanın cicilerinizi :)
öyle vallahi
dün eşimde dedi artık ne çok para harcadık bu kıza diye
birde biz tedaviyle kavuştuk senelerdir tedaviye harcadığımız paranın hesabı yok
canları sağolsun sağlıkla vaktinde gelsinlerde gerisi boş
bişey alıyorum sonra sürekli internette yeni bişey araştırmaya başlıyorum
daha uygun fiyata nereden alabilirim diye
eşime göre alışveriş profesörü oldum bebek bekleyenlere ücret karşılığı bu hizmeti verebilirmişim artık iş aramama gerek yokmuş
şimdi sepet beşik ve oda takımına yoğunlaşmalıyım kullanıcı yorumları fiyatlar çok işim var çok
selam arkadaşlar iyi haftalar hepinizee..
sanırım alışveriş olayı hızlanmış, ben de şu ana kadar aldıklarımızı vs bi gözden geçireyim;
dedesinden, beşiği + bi takım nevresimi yorgan, yastığı, cibinliği( hanımefendinin ismine uygun incili)
babaannesinden bi takım set, içinde alt açma minderi, battaniyesi, şapkası, kirli bez torbası, kundak gibi bişey de var..ayrıca şimdilik 2 süveter bi çift taraflı hırka, bisürü patik ( sağolsun kadın trikotaj gibi örüyo da örüyo Allah razı olsun )
ninesinden ( anneannem ) ve teyzelerimden taytlı bi takım, battaniye, 2 takım banyo havlusu, bikaç çift minnak çorap
teyzesinden boğulma önleyici yastık, yan yatırma yastığı, bi takım nevresim, Trabzonsporlu tulum ( memleket Trabzon da)
anne ve babasından Beşiktaşlı hastane çıkışı ve bi adet tulum....
aslında yazınca baktım da benim de artık ufaktan hızlanmam gerekiyo galiba...
eşimin yeni patronunun abisi bebe mağazası toptancısıymış bu arada...haftasonu inşallah bi gidecez mağazaya, ordan da kontrolümüze gideriz...bu gidişimde doktorcumla doğum olayını da konuşmam lazım çünkü bizim hastane accık tuzlu ( personele bile ) onun için bana kolaylık yapması gerekiyi
şimdilik benden bu kadar kızlar öptüm hepinizi görüşürüz
hayırlı olsun sende hoşgldin aramıza... Allah sağlıkla sıhhatle kucagımıza almayı nasip etsin inş.slmm arkadaslar.bende hazıran 10 annesı olacam allahın iznıyle.bu sayfayı yenı gördum aranıza katılmak ıstedım...27 haftalık gebeyım,az önce şeker yüklemesı yapıldı hastaneden yenı geldımm.sonucumu iple çekıyorumm:))
internet olunca hiç kitap felan düşünmedim ben
zaten her bebek farklı bir de acemiliklerim olsa da anneliği yaşayarak öğrenmek istiyorum
slmm arkadaslar.bende hazıran 10 annesı olacam allahın iznıyle.bu sayfayı yenı gördum aranıza katılmak ıstedım...27 haftalık gebeyım,az önce şeker yüklemesı yapıldı hastaneden yenı geldımm.sonucumu iple çekıyorumm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?