2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım valla bende tecrübeli anne olarak şiddetle ayaklı öneriyorum, neden dersen, bunlar yaz bebeği, çoraplarda sıkabilir bebeleri, penye altlar çok kullanışlı ama tabi bira büyüyüp 3-4 aylık olunca bakarsınız duruma... Ama ilk etapta çok işe yarıyor ayaklı penye pijamalar.. Benim ilk kızımda haziran doğumlu, mevsimle de alakalı bence biraz..

normal canım. açlıkta sınır kaç bilmiyorum gerçi bana onu yapmadılar.

Benim kağıtta yazan açlıkta sınır 74 ile 106 arasında olmalıymış benim 86 çıktı... dediğin gibi şeker yüklemesinden sonra 140'dan düşük olması gerekiyormuş...

İyi tamam canım çok sağol...annemlere falan anlattım durumu normal dediler bi de size sorayım dedim...iyi oldu rahatladım...

hadi gözünaydın canım...

bencede ayaklılar daha iyi bir kere o coraplar ayakta hiç durmuyor ki hep düsürüyorlar

bencede ayaklılar daha iyi bir kere o coraplar ayakta hiç durmuyor ki hep düsürüyorlar

Yani canım birde insanların kolayına hangisi geliyorsa o bence, alırsın denersin hangisi rahatına giderse kullanırsın.. Denemek lazım yani. Ben tulumları hiç sevmedim.. Çünkü onları çıtçıtlamak ölüm gübü gelirdi.. Başka annelerde onda rahat etmiş olabilir.. Ama bence ilk 3 ay için muhakkak ayaklı diyorum ben.. Ben kızımı büyütürken hep kendim ve bebeğin rahat edebileceği şeyler aldım.. Her döneminde 1-2 tane gezmelik şık elbise- tulum vs.. aldım.. Ev için olanlarda hep rahat kullanışlı olsun istedim.. Tercih meselesi tabi.

a-aaaaaaaaa resmen yoklar
çilek bunlar bizi atlatıp buluştular ben sana diyim :18: )))))))))
hayır işteyken günde geçmez bu sakinlikle bak :)

Zinkerbel kesinnnnn bunlar buluştular biz olmadannnnnn :) Şu an kısırları lüpletiyorlar, gün yapıyorlar bence :)
Ege hariç, onların cenazesi varmış, başları sağolsun

selamlar ben geldim işler yogundu bide eve gitmem gerekti sakinmiş buralarda...merve hadi geçmiş olsun

Bu arada ben sabun tozu aldım, bu hafta başlıyorum hazırlıklara, bugün bebeğimin nevresinlerini falan yıkadım.. Yarında kıyafetlerini falan yıkıycam, sonrasında ütü mütü, ohhhh mis gibi hazırlık yapıyorum..
Bu hafta bavulumu hazırlıycam bakalım..

En mantıklısı rahat olanları kullanmak dedğin gibi..
Bi de böyle şeyler kişiden kişiye o kadar değişiyor ki..
Ben bebek çamaşırları için deterjan baktım, herkes ayrı bişey söylemiş
Bi kısmı kesinlikle hacışakir granül sabun demiş, ötekiler dalin demiş, bi kısmı hacışakir benim makinamı bozdu demiş
Herkesin ki farklı oluyor sonuçta

980tl ye aldı ben .puset , oto koltuğu ve oturma ünitesi 3 parça

Güle güle kullanın canım

selamlar ben geldim işler yogundu bide eve gitmem gerekti sakinmiş buralarda...merve hadi geçmiş olsun

Çoook sakinnnn hem de.. Hoşgeldin dünürrr :) Sen de sakinsin ama bugün

Ohhh hazırlığın en güzel kısmı herhalde, missss
Kızlar bu arada annem tutturdu lizöz giyilir hastanede geceliğin üstüne diye. Ben anlamıyorum nasıl bişey o nereden bulunur, aranızda alan var mı hiç??

yokya sbah bi yogunluk vardı öğle arası girdi araya sonrada eve gitmem gerekti gittim geldim anca şimdi burdayım dünürcüüüümmm

ha ha nereden alınır bilmiyorum ama örgüden olur o bol hırka gibi bişey benim bildiğim

bu arada hastane çantası hazırlıklarına başlamak da lazım
ama ben kendime pijama felan alamadım ki
sıra bana gelemedi bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…