üst sınır 140mış canım
Benim Açlık Kan Şekerim 86 çıktı...
Glukoz Testinden sonra 124 çıktı...
Normal mi yani?:44:
canım sağol
bir de az önce yazmayı unutmuşum
ayaklı altları ve tulumları pek önermiyor tecrübeli anneler
çünkü bebeğin boyu çok çabuk uzuyor ve hemen küçülüyor bebek içinde rahat edemiyormuş
ama ayaksız altlar boyu kısalsa bile çoraplarla takviye edilerek biraz daha uzun süre kullanılabilirmiş
bende artık buna dkkat ediyorum alırken
normal canım. açlıkta sınır kaç bilmiyorum gerçi bana onu yapmadılar.
Benim kağıtta yazan açlıkta sınır 74 ile 106 arasında olmalıymış benim 86 çıktı... dediğin gibi şeker yüklemesinden sonra 140'dan düşük olması gerekiyormuş...
İyi tamam canım çok sağol...annemlere falan anlattım durumu normal dediler bi de size sorayım dedim...iyi oldu rahatladım...
Canım valla bende tecrübeli anne olarak şiddetle ayaklı öneriyorum, neden dersen, bunlar yaz bebeği, çoraplarda sıkabilir bebeleri, penye altlar çok kullanışlı ama tabi bira büyüyüp 3-4 aylık olunca bakarsınız duruma... Ama ilk etapta çok işe yarıyor ayaklı penye pijamalar.. Benim ilk kızımda haziran doğumlu, mevsimle de alakalı bence biraz..
benim acllık 81 sonrasıda 99 cıkmıs canım bişi cıkmamıstı hamdolsun
inşallah sende de bişi cıkmaz
çOK İYİ Mervecim, geçmiş olsun... Açlık sınırı 100, tokluk sınırı 140 canım..
bencede ayaklılar daha iyi bir kere o coraplar ayakta hiç durmuyor ki hep düsürüyorlar
a-aaaaaaaaa resmen yoklar
çilek bunlar bizi atlatıp buluştular ben sana diyim :18:)))))))))
hayır işteyken günde geçmez bu sakinlikle bak :)
bende beğendim ya seninkisi ne kadardı ana kucağı ile beraber mi aldınız peki
bebişiniz iyi günlerde kullansın :)
ay kendime araba alsam bu kadar kafa patlatmazdım
Yani canım birde insanların kolayına hangisi geliyorsa o bence, alırsın denersin hangisi rahatına giderse kullanırsın.. Denemek lazım yani. Ben tulumları hiç sevmedim.. Çünkü onları çıtçıtlamak ölüm gübü gelirdi.. Başka annelerde onda rahat etmiş olabilir.. Ama bence ilk 3 ay için muhakkak ayaklı diyorum ben.. Ben kızımı büyütürken hep kendim ve bebeğin rahat edebileceği şeyler aldım.. Her döneminde 1-2 tane gezmelik şık elbise- tulum vs.. aldım.. Ev için olanlarda hep rahat kullanışlı olsun istedim.. Tercih meselesi tabi.
980tl ye aldı ben .puset , oto koltuğu ve oturma ünitesi 3 parça
selamlar ben geldim işler yogundu bide eve gitmem gerekti sakinmiş buralarda...merve hadi geçmiş olsun
Bu arada ben sabun tozu aldım, bu hafta başlıyorum hazırlıklara, bugün bebeğimin nevresinlerini falan yıkadım.. Yarında kıyafetlerini falan yıkıycam, sonrasında ütü mütü, ohhhh mis gibi hazırlık yapıyorum..
Bu hafta bavulumu hazırlıycam bakalım..
Güle güle kullanın canım
Çoook sakinnnn hem de.. Hoşgeldin dünürrr :) Sen de sakinsin ama bugün
Ohhh hazırlığın en güzel kısmı herhalde, missss
Kızlar bu arada annem tutturdu lizöz giyilir hastanede geceliğin üstüne diye. Ben anlamıyorum nasıl bişey o nereden bulunur, aranızda alan var mı hiç??
Güle güle kullanın canım
Çoook sakinnnn hem de.. Hoşgeldin dünürrr :) Sen de sakinsin ama bugün
Ohhh hazırlığın en güzel kısmı herhalde, missss
Kızlar bu arada annem tutturdu lizöz giyilir hastanede geceliğin üstüne diye. Ben anlamıyorum nasıl bişey o nereden bulunur, aranızda alan var mı hiç??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?