2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin canım, umarım güzel çıkar sonuçların..

bende sizler gibi haziran annesi olucaktım ama olmadı işte 20. haftada kaybettim kızımı çok üzgünüm

Çok çok üzüldüm, anlatılamaz derecede.. Allah sabır versin canım..
Sebep ne idi anlatmak üzmezse seni...

canım ne kadara aldın livingi? ana kucağı ve arabayı mı aldınız sadece, yoksa 3lü olarak mı aldınız puset falan da oluyor ya trio set diyorlar?
özelcanda indirime girmiş turuncu olanı. 1300den 950ye indirmişler. piyasada hakkaten o fiyata yok baktık da internette de yok. sen kaça aldın? bir de bir sorum daha, livingin içi sence dar mı? bana biraz dar gibi geldi sanki 3 yaşına kadar kullanamaz gibi..

Canım özelden mesaj hakkım olmadığı için oradan cevap veremedim.
Evet bende 3'lü olarak aldım ve 980tl'ye aldım.Normalde 1500tl dediler.Benimkide turuncu geçen yılın rengi olduğu için bu fiyatmış ,biz chicconun kendi mağazasından aldık, sadece 3 tane vardı kaçırmayalım dedik.Bence dar değil gayet ideal.Hatta 4 yaşına kadar bile kullanılabilir dediler bize.Puseti olması da iyi en azından yeni doğdunda ilk altı ay onunla taşınır.Oto koltuğu biraz oturur pozisyonda oluyor çünkü.

ya bu bebek arabası işi çok zor ya ama ben en sonunda inglesina Zippy e karar verdim galiba

Selammmmmmmmmmmmmm....

Şeker Yüklemesi yapan hanımlarrrr..............

Bugun şeker yüklemesi yaptırdım ama doktorum doğumda olduğu için sonucu gösteremeden geldmm... Sonuçları yazsam bilen biri varsa bana yardımcı olabilir miiiiiiiiiiii??????????????????

sağol bircecim
evet ilgi hep onu üzerinde olmalı başka şeylerle ilgilenmemeliyim hemen problem çıkarıyor kızım

bebeğini kaybeden arkadaşa çokk üzüldüm
allahım birdaha yaşatmasın bu acıyı çok zor
allah sabır versin

üst sınır 140mış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…