2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

öyküm sana bişey sorucam
bebek bezi alıcam ama hangi boy karar veremedim prima düşnüyorum 2-5 kg olanlar var birde 3-6 kilo olanlar hangisinden olmalı

bende bi kendime 2 adet iç çamaşırı aldım o kadr

hahah bugn bende o yazılanları okudum sanırımmm.
Dalinin sıvı deterjan
dalanın bitkisel toz deterjanını ve hacısakırrr hangısı ıyıymıs acepp

offfffffff ayranlarıda ıctım nasıl uykum geldı anlatamammmm

yokya sbah bi yogunluk vardı öğle arası girdi araya sonrada eve gitmem gerekti gittim geldim anca şimdi burdayım dünürcüüüümmm

Heh hoşgeldinnnn

Ben de hiç kendime bişey almadım daha.. Ne zaman tamamlanacak bu listeler acep?

ben daha onu bile alamadım

dalan roxy aldım bir paket ama denemedim henüz
bebekle ilgili herşey ne kadar pahalı yaw
azıcık deterjan dünyanın parası

Valla bende o konuda karar veremedim.. Markette iki saat düşündüm.. Eskiden Aslı y ahacı şakir sabun tozu kullanmıştım o zamanlar başka alternatif yoktu.. Deterjana da cesaret edemedim.. Dalin sabun tozu aldım.. Çokta güzel kokuyor, denedim de.. Yıkadım çamaşır..

Heh hoşgeldinnnn

Ben de hiç kendime bişey almadım daha.. Ne zaman tamamlanacak bu listeler acep?

OOOO benn siyah geceliğimi çoktan aldım bile.. İlk kemndime aldım zaten bişiler.. Bu arada Lizöz bende duydum, eskiden o giyilirmiş ama o insanın kalçalarını falan örtmüyor.. Birde yaz sıcağında o biraz değişik olabilir.. Lizöz de olsa 1 adet en azından sabahlık alın derim ben.. onu da götürürsün onu da... Çünkü ayakta dolaştırıyorlar ve gecelikten insanın içi çok gözüküyor, eee birde malum kanama falan oluyor..

cnm ben bgn okudum formda en cok dalın ve dalan dıyorlarrrr ılk baslar ıcın ama sonra onlar leke cıkarmıyormuss oyuzden omo baby ıle karıstırıp kullanıyorlarmıss

Ben dalin sıvı deterjan aldım en sonunda ama pek sinmedi içime sanki.. Doğal bi ürünmüş gibi gelmedi inşallah bişey yapmaz bebeğin cildine..
Ay sorma bu arada ben de ayran içtim, bi de sabah 5de kalktım zaten, kafam düştü düşecek. Servis saati gelse de eve gidene kadar uyusam diye bakıyorum :)

kızz sus senın odalar arabalar tulumlarr hazır ben napmmmm daha bıseyım yokkkk::):):):)

O da doğru da ben hani hep bebeğe aldım kendime bişey almadım diye söyledim

oykum sen motherın outletıne kozyatagınamı gıttın baska nerde var?

cnm ben bgn okudum formda en cok dalın ve dalan dıyorlarrrr ılk baslar ıcın ama sonra onlar leke cıkarmıyormuss oyuzden omo baby ıle karıstırıp kullanıyorlarmıss

İlk aylarda deterjana cesaret edemedim bende, sonra bende alırım.. Leke çıkarmaz zaten malesef..Ama geceden ıslatırsan lekelerde çıkar diyor üstünde bakalım hepbirlikte tecrübe etçez artık..

Biliyorum senin siyah geceliğinii, koysana resmini :)
Ahahaha annem bana Haziran sıcağında kurdeşen döktürmeye niyetledi galiba
Bi de haftasonu lohusa şerbeti için bardak almaya gönderdi, paşabahçede bi bardak vardı , şerbet bardağı diye geçiyor alıverdim ondan.. ama bildiğn su bardağı gibi
evdeki bardaklarla verilse olmuyor mu ?? sen ne yapmıştın?

canım valla bende 5ı servıs saatını bekılıyorummm:)

bosver canım bebısıne aldın ya kendıne almak kolayyy:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…