ha ha nereden alınır bilmiyorum ama örgüden olur o bol hırka gibi bişey benim bildiğim
bu arada hastane çantası hazırlıklarına başlamak da lazım
ama ben kendime pijama felan alamadım ki
sıra bana gelemedi bir türlü
En mantıklısı rahat olanları kullanmak dedğin gibi..
Bi de böyle şeyler kişiden kişiye o kadar değişiyor ki..
Ben bebek çamaşırları için deterjan baktım, herkes ayrı bişey söylemiş
Bi kısmı kesinlikle hacışakir granül sabun demiş, ötekiler dalin demiş, bi kısmı hacışakir benim makinamı bozdu demiş
Herkesin ki farklı oluyor sonuçta
yokya sbah bi yogunluk vardı öğle arası girdi araya sonrada eve gitmem gerekti gittim geldim anca şimdi burdayım dünürcüüüümmm
ha ha nereden alınır bilmiyorum ama örgüden olur o bol hırka gibi bişey benim bildiğim
bu arada hastane çantası hazırlıklarına başlamak da lazım
ama ben kendime pijama felan alamadım ki
sıra bana gelemedi bir türlü
öyküm sana bişey sorucam
bebek bezi alıcam ama hangi boy karar veremedim prima düşnüyorum 2-5 kg olanlar var birde 3-6 kilo olanlar hangisinden olmalı
bende bi kendime 2 adet iç çamaşırı aldım o kadr
dalan roxy aldım bir paket ama denemedim henüzhahah bugn bende o yazılanları okudum sanırımmm.
Dalinin sıvı deterjan
dalanın bitkisel toz deterjanını ve hacısakırrr hangısı ıyıymıs acepp
offfffffff ayranlarıda ıctım nasıl uykum geldı anlatamammmm
tamam canım sağol bende en küçüğünden düşündüm ama ne bileyim bebek iri olursa felan diye vazgeçtimBence 1 kutu en küçüğünden al ben öle yapçam..
ben daha onu bile alamadım
dalan roxy aldım bir paket ama denemedim henüz
bebekle ilgili herşey ne kadar pahalı yaw
azıcık deterjan dünyanın parası
hahah bugn bende o yazılanları okudum sanırımmm.
Dalinin sıvı deterjan
Heh hoşgeldinnnn
Ben de hiç kendime bişey almadım daha.. Ne zaman tamamlanacak bu listeler acep?
Heh hoşgeldinnnn
Ben de hiç kendime bişey almadım daha.. Ne zaman tamamlanacak bu listeler acep?
Valla bende o konuda karar veremedim.. Markette iki saat düşündüm.. Eskiden Aslı y ahacı şakir sabun tozu kullanmıştım o zamanlar başka alternatif yoktu.. Deterjana da cesaret edemedim.. Dalin sabun tozu aldım.. Çokta güzel kokuyor, denedim de.. Yıkadım çamaşır..
bende bi kendime 2 adet iç çamaşırı aldım o kadr
hahah bugn bende o yazılanları okudum sanırımmm.
Dalinin sıvı deterjan
kızz sus senın odalar arabalar tulumlarr hazır ben napmmmm daha bıseyım yokkkk::):):):)
OOOO benn siyah geceliğimi çoktan aldım bile.. İlk kemndime aldım zaten bişiler.. Bu arada Lizöz bende duydum, eskiden o giyilirmiş ama o insanın kalçalarını falan örtmüyor.. Birde yaz sıcağında o biraz değişik olabilir.. Lizöz de olsa 1 adet en azından sabahlık alın derim ben.. onu da götürürsün onu da... Çünkü ayakta dolaştırıyorlar ve gecelikten insanın içi çok gözüküyor, eee birde malum kanama falan oluyor..
cnm ben bgn okudum formda en cok dalın ve dalan dıyorlarrrr ılk baslar ıcın ama sonra onlar leke cıkarmıyormuss oyuzden omo baby ıle karıstırıp kullanıyorlarmıss
OOOO benn siyah geceliğimi çoktan aldım bile.. İlk kemndime aldım zaten bişiler.. Bu arada Lizöz bende duydum, eskiden o giyilirmiş ama o insanın kalçalarını falan örtmüyor.. Birde yaz sıcağında o biraz değişik olabilir.. Lizöz de olsa 1 adet en azından sabahlık alın derim ben.. onu da götürürsün onu da... Çünkü ayakta dolaştırıyorlar ve gecelikten insanın içi çok gözüküyor, eee birde malum kanama falan oluyor..
Ben dalin sıvı deterjan aldım en sonunda ama pek sinmedi içime sanki.. Doğal bi ürünmüş gibi gelmedi inşallah bişey yapmaz bebeğin cildine..
Ay sorma bu arada ben de ayran içtim, bi de sabah 5de kalktım zaten, kafam düştü düşecek. Servis saati gelse de eve gidene kadar uyusam diye bakıyorum :)
O da doğru da ben hani hep bebeğe aldım kendime bişey almadım diye söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?