oykum sen motherın outletıne kozyatagınamı gıttın baska nerde var?
Biliyorum senin siyah geceliğinii, koysana resmini :)
Ahahaha annem bana Haziran sıcağında kurdeşen döktürmeye niyetledi galiba
Bi de haftasonu lohusa şerbeti için bardak almaya gönderdi, paşabahçede bi bardak vardı , şerbet bardağı diye geçiyor alıverdim ondan.. ama bildiğn su bardağı gibi
evdeki bardaklarla verilse olmuyor mu ?? sen ne yapmıştın?
oykum sen motherın outletıne kozyatagınamı gıttın baska nerde var?
Kozyatağı na gittim ama yenidoğan için hiç kıyafet falan yoktu.. O beşik vardı işte onu aldım... Kıyafetleri, biberon emzik falan o tarz şeyleri e-bebek mağazası varya Çamlıca da ordan aldım..
Kozyatağı na gittim ama yenidoğan için hiç kıyafet falan yoktu.. O beşik vardı işte onu aldım... Kıyafetleri, biberon emzik falan o tarz şeyleri e-bebek mağazası varya Çamlıca da ordan aldım..
resmini şimdi bulamadım ama Kom Madden gecelik diyince nette pembesi çıkıyor onun siyahını aldım.. Valla ben kızımda lohusa şerbeti yapmamıştım.. Annem o tarz şeyleri bilmiyordu.. Ama bunda çok heveskendim yapmayı düşünüyorum..
Ben de gittim kozyatağı outlete bulamadım bişey
Bu arada kızlar hep diyorum Aziz Bebe diye bi yer var , Anadolu yakasında e-5 üzerinde kozyatağı carrefourun orda
biberonlar falan yarı fiyatına
ordan 13 liraya aldığım biberonu e-bebekte 27 liraya gördüm şoka girdimm
Bu arada kızlar hep diyorum Aziz Bebe diye bi yer var , Anadolu yakasında e-5 üzerinde kozyatağı carrefourun orda
Ya tam olarak nerde ,tarif etsene bana yakın...Başka bişey lazım olursa ordan alırım.. Bu arada ben cam biberon aldım..
bızde gecen hafta gıtmıstıkk evet hıccc kıyafett bulamadıkkk yenıdogana besıklere bakmadık:)bızde bu hafta camlıcaya gıtcektıkkk ama maleseff kayınvalıdem ve mısafırlerı yuzunden gıdememdıkkkk...
oykummmmm senın serbet hazırlamana gerek yokkk cunkuuuuuuuu sıfa kendısı hastaneye gelenlere ıkram edıyomus evdekılere hazırlıcan artık:)
Ohhh hazırlığın en güzel kısmı herhalde, missss
Kızlar bu arada annem tutturdu lizöz giyilir hastanede geceliğin üstüne diye. Ben anlamıyorum nasıl bişey o nereden bulunur, aranızda alan var mı hiç??
dr.7 haziran diyor ama sezaryen olursa ne zaman olur acaba?sana bişey dedi mi doktorun????
biberon ne aldınız kızlar? kac boy aldınız?
ben hiç bilmiyorum ne alacağımı
mr. brown lar var ebebekte gaz yapmıyormus onlardan alırım heralde ama ne boy almak lazım ki
öyküm çilek channel sizler nerede oturuyorsunuz hepmiz anadolu yakasıyızz ben suadiye
öyküm çilek channel sizler nerede oturuyorsunuz hepmiz anadolu yakasıyızz ben suadiye
Çok beğendimmmm güle güle giy :)
Ben de bu sitede buldum lizözler falan bakalım :) Ama yeri galiba taa bakırköyde
Lohusashop.com - Lohusa geceliinde moda... En iyi markalar... En yeni modeller... kln ve zerafetin adresi...
ben hepsini tek tek inceledim.. Nuk un cam biberonunu aldım.. ilk 6 ay için cam kullanırım dedim. çünkü çok daha hijyenik.. Geniş ağızlılardan aldım.. Tavsiye ederim.. Kızımda Avent kullandım, yine geniş ağızlı, onları temizlemek daha rahat oluyor.. Ben sadece 1 tane aldım zaten.. Aslı biberon pek almamıştı ilk aylar.. Sonra lazım olursa alırım dedim.. Emzik olarakta Nuk aldım.. Kauçuk olanlardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?