2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oykum sen motherın outletıne kozyatagınamı gıttın baska nerde var?

Kozyatağı na gittim ama yenidoğan için hiç kıyafet falan yoktu.. O beşik vardı işte onu aldım... Kıyafetleri, biberon emzik falan o tarz şeyleri e-bebek mağazası varya Çamlıca da ordan aldım..

resmini şimdi bulamadım ama Kom Madden gecelik diyince nette pembesi çıkıyor onun siyahını aldım.. Valla ben kızımda lohusa şerbeti yapmamıştım.. Annem o tarz şeyleri bilmiyordu.. Ama bunda çok heveskendim yapmayı düşünüyorum..

oykum sen motherın outletıne kozyatagınamı gıttın baska nerde var?

Kozyatağı na gittim ama yenidoğan için hiç kıyafet falan yoktu.. O beşik vardı işte onu aldım... Kıyafetleri, biberon emzik falan o tarz şeyleri e-bebek mağazası varya Çamlıca da ordan aldım..

Ben de gittim kozyatağı outlete bulamadım bişey
Bu arada kızlar hep diyorum Aziz Bebe diye bi yer var , Anadolu yakasında e-5 üzerinde kozyatağı carrefourun orda
biberonlar falan yarı fiyatına
ordan 13 liraya aldığım biberonu e-bebekte 27 liraya gördüm şoka girdimm

bızde gecen hafta gıtmıstıkk evet hıccc kıyafett bulamadıkkk yenıdogana besıklere bakmadık:)bızde bu hafta camlıcaya gıtcektıkkk ama maleseff kayınvalıdem ve mısafırlerı yuzunden gıdememdıkkkk...

oykummmmm senın serbet hazırlamana gerek yokkk cunkuuuuuuuu sıfa kendısı hastaneye gelenlere ıkram edıyomus evdekılere hazırlıcan artık:)

Çok beğendimmmm güle güle giy :)
Ben de bu sitede buldum lizözler falan bakalım :) Ama yeri galiba taa bakırköyde

Lohusashop.com - Lohusa geceliinde moda... En iyi markalar... En yeni modeller... kln ve zerafetin adresi...

Ya tam olarak nerde ,tarif etsene bana yakın...Başka bişey lazım olursa ordan alırım.. Bu arada ben cam biberon aldım..

biberon ne aldınız kızlar? kac boy aldınız?
ben hiç bilmiyorum ne alacağımı
mr. brown lar var ebebekte gaz yapmıyormus onlardan alırım heralde ama ne boy almak lazım ki

Evet Şifa da ikram ediliyorda.. Ben bebek mevlütünde yaparım diye düşündüm bakalım.. Birde kendim için düşünmüştüm çok faydalıymış ama şimdi şu şeker işi çıkınca içemem belki..

aa orası cok guzel bende ordan alıcam bı cok seyınıı...

benim annemin var lizözü, ben kendimi bildim bileli var örgüden delikli hırka gibi bir şey.

dr.7 haziran diyor ama sezaryen olursa ne zaman olur acaba?sana bişey dedi mi doktorun????

bana ilk hamile olduğumu öğrendiğim muayenede 15 mayıs ta doğum hakkın başlıor demişti.. genelde 38. haftanın bitiminde alıolar sezeryan istersen.. bu da 24 Mayıs a denk geliyor..

biberon ne aldınız kızlar? kac boy aldınız?
ben hiç bilmiyorum ne alacağımı
mr. brown lar var ebebekte gaz yapmıyormus onlardan alırım heralde ama ne boy almak lazım ki

ben hepsini tek tek inceledim.. Nuk un cam biberonunu aldım.. ilk 6 ay için cam kullanırım dedim. çünkü çok daha hijyenik.. Geniş ağızlılardan aldım.. Tavsiye ederim.. Kızımda Avent kullandım, yine geniş ağızlı, onları temizlemek daha rahat oluyor.. Ben sadece 1 tane aldım zaten.. Aslı biberon pek almamıştı ilk aylar.. Sonra lazım olursa alırım dedim.. Emzik olarakta Nuk aldım.. Kauçuk olanlardan.

öyküm, bebek açısından rahat oluyor mu cam biberon? ağır falan gelmiyor de mi? geçen gün chicconun bibreonlarına baktım, camlar kırılıyor diye şikayet almışlar çok, cam özelliğinde kırılmaz biberon üretmiş chicco. onlar nasıldır acaba, fikrin var mı?

selam kızlar dün yoğundum okul işleri yemek temizlik pasta v.s zamanımın kalmadı yazmaya geçmişi okudum biraz baktım biteceği yok size yazayım dedim :)) gecelik eklemeniz iyi oldu ya bende nasıl bişy alacagım konusunda kararsızım mağazalarda lohusa geceliklerinede rastlamadım nettenmi alsamki kaç beden alacam ama , normal bedenimden bi büyüğü yetermi dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…