2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba 100 grlık şeker yüklemem temiz çıktı çok şükür sizler nasılsınız inşallah kimsede bir sorun yoktur

Ne güzel hastanede vermeleri, bi de ben hastane için ayarlamaya çalışıcam şimdi..

Ya tam olarak nerde ,tarif etsene bana yakın...Başka bişey lazım olursa ordan alırım.. Bu arada ben cam biberon aldım..
Carrefoura gelmeden hemen sağda böyle 3-4 katlı bi bina Öykümcüm, (yani bostancıdan kadıköy istikametine giderken sağda, e-5den görünüyor zaten)

biberon ne aldınız kızlar? kac boy aldınız?
ben hiç bilmiyorum ne alacağımı
mr. brown lar var ebebekte gaz yapmıyormus onlardan alırım heralde ama ne boy almak lazım ki

Ben chicco'Nun BPAsız cam biberonlarından aldım ama numarasını falan bilmiyorum walla ne aldım :) şuursuz insan :)

öyküm çilek channel sizler nerede oturuyorsunuz hepmiz anadolu yakasıyızz ben suadiye

Ben bostancıdayım canım, yakınız :)

benim annemin var lizözü, ben kendimi bildim bileli var örgüden delikli hırka gibi bir şey.

Kız Bircee giy işte sen de doğumda :)

cılekkkkkkkkkkkkkkkkk o gonderdıgın lımkte cok guzel gecelıkler varrrrrrrrrrrr
Ben de bayıldımmmmm, ama fiyat bulamadım
bi de bakırköye mağazasına gitsek bulur muyuz emin olamadım

Valla ben Chicco kullanmadım bilmiyorum ama bende camı sadece 4-5 ay kullanırım daha hijyenik olur diye aldım yoksa diğerlerine geççem bende.. Birde geniş olmasını istedim..Aventte nuk ta falan var geniş ağız.. Yıkaması daha kolay onları tavsiye ederim ama hepside çok güzel valla benim hepsini alasım geldi..

Ay buradakile çok güzelmiş..ben bayıldım.. Hele spor modeller harika..

Di mi ben de çok beğendim, fiyatlar da normaldir umarım..

Hoşgeldinn yakamoz.. Ben gidip deneyeceğim, bedenler iyice karıştı bende..

herkese merhaba 100 grlık şeker yüklemem temiz çıktı çok şükür sizler nasılsınız inşallah kimsede bir sorun yoktur

Ohhhhhh süper çok sevindim, hadi gözünaydın canım

Ben Ataşehir ümraniye arası biyerde Soyak Yenişehirdeyim canım..Baya Anadolu yakası var.buluşalımm kızlar...

Walla buluşalım yaa , palladiuma gidelim, ben seviyorum orayı :)

gözünaydın ipekçim. 50'lik kaç çıkmıştı senin? benimki 144 çıktı, 100lüğü yaptıracağım bu hafta. çok can sıkıcı bir şey ya(
Ne güzel hastanede vermeleri, bi de ben hastane için ayarlamaya çalışıcam şimdi..

Kız Bircee giy işte sen de doğumda :)

de mi anneme söyleyeyim getirsin gelirken:)) ama öykümün dediği gibi kısa o, kalçayı falan örtmez

sağol canım nasıl rahatladım bilemezsin diyete bırakma ama dedi doktor dedim
ondan kolay ne var alıştım zaten diyete

sağol canım nasıl rahatladım bilemezsin diyete bırakma ama dedi doktor dedim
ondan kolay ne var alıştım zaten diyete

gıdelımmmmmmmmm ama heralde ıs cıkısı olur dımııı

Yeter beden ona göre ayarlı zaten... Karın için yer var, birde doğumdan sonra karın iniyor zaten merak etme.. ben birde Kom um madeline gecelik modeline bayıldım.. bir bak istersen.. çok hoşuma gitti yaz için ideal..

kızlarrr konularımızla pek ilgisi yok ama size de tavsiye etmek istedim.. bugün temizlik vardı evde..Ajax ın sarı renkli olanından almışım Vanilya kokulu.. kovaya döktük sıcak suyla heryer sindi misssss gibi..böle güzel bi koku olamaz ..

valla oykum ben sana doguma lohusa serbetı ıcmeye gelcemm nasılsa eve 2 dk hastaneee::):)
tembel topık kımse bulusmuyokıııııııııııııııı

Buluşalım canım süper olur ben evdeyim zaten akşam buluşursanızda kılarımı alır gelirim..

oykum sut pompası kesın lazım sanırım dımı???

Valla buluşalım.. Bu arada Channel her zaman beklerim.. Sen doğum iznine çık be seni çağırcam bize, bebekleri tanıştırırız..

Bu arada Channel ben süt pompası kullanmadım ilkinde bilemiyorum.. Almam gerekmedi hiç.. Gerek olmuyor ya genelde.. Bir memeyi alamamıştı Aslı ilk 3 gün o zamanda eczaneden 5 tl ye falan bişey almıştık, manuel pompa onu kullandım.. o kadar bir daha gerek olmadı.. Ama çaışçaksan bilemem.. Ben 8 ay işe dönmemiştim çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…