evt bizde toki den aldık burdan da ne zaman teslim edilecek belli değil yaa büyük ihtimalle dogum sornasına kalır herhalde hem küçük bebek hem taşınmak zor olucak ama Allahtan eşyam çok değil birde görümcemi getirebilirsek 1 aylığına falan yardım eder
ağlama kız alıyorum yaa bu hafta aldım herhalde agır hissediyorum kendimi yarın bi tartılayım öğleyin.. ağlama dayanamam ben
Yaa tekrar baktım da benim göbek de büyük ben de büyüğüm yaa :)
kuzu biraz önce bişey okuudum. 27.haftadan sonra diyet önerilmiyor yazıyordu bebeğinizimn beslenmesi için diyet yapmayın diyor. virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus adresinde. gerçi sen dr tarafından onaylsın ama yinede biraz ye:)
maşallah çilek baya büyümüş göbüş. çok tatlı olmuş.
fmg benimde bugun tadım yok. ben çıkıyorum kızlar işlerim var vakit geçer hiç olmazsa. sonra girerim.
hahahahaha o ne beeeeeeeeeee
ben oraya adres yazmıştım. o çıkmış
hahahah
Bugün herkes çok tatsız nooldu böyle
evt bizde toki den aldık burdan da ne zaman teslim edilecek belli değil yaa büyük ihtimalle dogum sornasına kalır herhalde hem küçük bebek hem taşınmak zor olucak ama Allahtan eşyam çok değil birde görümcemi getirebilirsek 1 aylığına falan yardım eder
kızım inceciksin maşallah sana.
ay çok tatlısın canım yaa maşallah sana :)
link veremiyoruz galiba virüs virüss :)))))))
neden acaba yaaa elimi kaldırmaya halim yok.
kolay gelsin canikom.
geçenlerde de rastladım link verince böyle çıkıyo.
bilmiyorum çilekçim içim daraldı yaaa allah hayretsin.
soğuk diye pantolon kat kat çorap giydim onlarda rahatsız ediyor.
iyice sıkıldım. eve gidip uyumak istiyorum.
hayırlı olsun canım güle güle otur.
güle güle otur canım..inşallah biraz daha önce teslim ederler de taşınıverirsin..rahat edersin..zaten yardıma gelcekler olcak mecbur.. allah sana da kolaylık versin..
Ege o virüs virüs ne :) sen yapmadın di mi onu?
biran önce taşınsakda ii olucak şuan için çok masrafı hem oranın taksidi hem kendi ev kiramız hemde kredi taksidi ufff
ayda
500 durdugum evin kirası
70 aidat
865 kredi çektik onun taksidi
455 tokide evin taksidi
100 elektrik+su
bunlar bile ayda 2000 tl yapıo elde avuçta pek kalmıyo uff düşünüce sıkıntı basıyo
biran önce taşınsakda ii olucak şuan için çok masrafı hem oranın taksidi hem kendi ev kiramız hemde kredi taksidi ufff
ayda
500 durdugum evin kirası
70 aidat
865 kredi çektik onun taksidi
455 tokide evin taksidi
100 elektrik+su
bunlar bile ayda 2000 tl yapıo elde avuçta pek kalmıyo uff düşünüce sıkıntı basıyo
ben sana saysam aklın dururallah herkese ödeme kolaylıgı versin canım yaa..inşllhh bebekler saglıkla gelir de allah saglıga verdirmesin para..biz de iyi olalım da bi şekilde ödenir gider..benim de aklıma geldikce fenalık geciriyorum ama borca girmeden de bi şey sahibi olunmuyo..
selam kızlarr nasılsınız
kadınlar gününüs kutlu olsunnn
selam kızlarr nasılsınız
kadınlar gününüs kutlu olsunnn
senin de canım..
kızlar ben çıkıyorum biraz, öğleden sonra yine gelirim
Günaydin kizlar..Hepinizin kadinlar günü kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?