2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

güle güle otur canım..inşallah biraz daha önce teslim ederler de taşınıverirsin..rahat edersin..zaten yardıma gelcekler olcak mecbur.. allah sana da kolaylık versin..

ağlama kız alıyorum yaa bu hafta aldım herhalde agır hissediyorum kendimi yarın bi tartılayım öğleyin.. ağlama dayanamam ben

kızım inceciksin maşallah sana.

Yaa tekrar baktım da benim göbek de büyük ben de büyüğüm yaa :)

ay çok tatlısın canım yaa maşallah sana :)

link veremiyoruz galiba virüs virüss :)))))))

maşallah çilek baya büyümüş göbüş. çok tatlı olmuş.

fmg benimde bugun tadım yok. ben çıkıyorum kızlar işlerim var vakit geçer hiç olmazsa. sonra girerim.

neden acaba yaaa elimi kaldırmaya halim yok.
kolay gelsin canikom.

hahahahaha o ne beeeeeeeeeee
ben oraya adres yazmıştım. o çıkmış
hahahah

geçenlerde de rastladım link verince böyle çıkıyo.

Bugün herkes çok tatsız nooldu böyle

bilmiyorum çilekçim içim daraldı yaaa allah hayretsin.
soğuk diye pantolon kat kat çorap giydim onlarda rahatsız ediyor.
iyice sıkıldım. eve gidip uyumak istiyorum.

hayırlı olsun canım güle güle otur.

Gerçi ben de eve gidip uyumak çok istiyorum bi kar tatili olsaaa

ya kızlar eskinden selda onur diye bi hamile daha vardı.onu hiç görmüyorum artık noldu bi bilginiz var mı???:97:

güle güle otur canım..inşallah biraz daha önce teslim ederler de taşınıverirsin..rahat edersin..zaten yardıma gelcekler olcak mecbur.. allah sana da kolaylık versin..

biran önce taşınsakda ii olucak şuan için çok masrafı hem oranın taksidi hem kendi ev kiramız hemde kredi taksidi ufff
ayda
500 durdugum evin kirası
70 aidat
865 kredi çektik onun taksidi
455 tokide evin taksidi
100 elektrik+su
bunlar bile ayda 2000 tl yapıo elde avuçta pek kalmıyo uff düşünüce sıkıntı basıyo

ben sana saysam aklın durur allah herkese ödeme kolaylıgı versin canım yaa..inşllhh bebekler saglıkla gelir de allah saglıga verdirmesin para..biz de iyi olalım da bi şekilde ödenir gider..benim de aklıma geldikce fenalık geciriyorum ama borca girmeden de bi şey sahibi olunmuyo..

Allah kolaylık versin,
Bizim de kredi zorluyor ama yapacak bişey yok Allah sağlık versin ödeyelim
Bi de bebeklerin masrafı eklenince ne yapıcaz acaba

öylede ne biliyim yaaa.. daha çocugada bişey alamdık ee eşim yazın maaşda almıyo 3 ay kadar ben izne çıkıcam düşüş olucak tabi haliyle uff düşünmek istemiyorum işd yeni eve taşınsak bi 500 karımız olucakda oda ne zaman teslim olucaksa

abooooooooooooowwww habere bakın heleee ağzım açık kaldı

'Bir insan 23 yaşında nasıl nine olabilir?' diye düşünüyorsanız cevaba gerçekten çok şaşıracaksınız!

Romanya yaşayan Rifca Stanescu (23) dünyanın en genç büyükannesi oldu.

İki çocuk annesi olan Stanescu, 13 yaşındaki sevgilisi Ionel Stanescu'yla kaçıp evlenmiş. İlk olan çocuğu Maria'yı 12 yaşında doğuran genç kadının kızı Maria da annesinin yolunu takip ederek 10 yaşındayken okuldan ayrılıp evlendi ve 6 ay sonra doğurdu.

10 yaşında bi çocuk nasıl çocuk dogurur yaaa aklım almıyo

ben de cıkıyorum kızlar yogaya gidicem..bugün 1 ay aradan sonra yeniden başlıyorum..rahimdeki acılmam normale döndü artık.. yogasız ben bi hiçim öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…