2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

öle deme kızım aramızda 2 hafta fark var onu da unutma. .aramızdaki fark ondan kaynaklanıyor..cünkü 2 hafta içinde resmen tartı saga dogru hamle yapmaya başlıyo ben bunu anladım.

Yok yok, benimki doktor tescilli..Diyetisyene gidiyorum artık..Doktorum mahvetti beni..2 hafta da geçse ben gibi olmazsın merak etme..

Yok yok, benimki doktor tescilli..Diyetisyene gidiyorum artık..Doktorum mahvetti beni..2 hafta da geçse ben gibi olmazsın merak etme..

valla bilmiyorum ama bence aradaki hafat farkıda epey fark ediyo..neyse boşver yaa verirsin dogunca en fazla olmadı bi yılda eski formumuza kavuşurz..ege 40 kilo vermiş ya ben daha bişey diyemiyorum..buarada gecen günde yazmıştım evine taşındın dimi sen..ben daha hala taşınamadım biliyon mu..

günaydın hanımlar...ege geçmiş olsun ...fmg odanız hayırlı olsun ...çilek merak etme bende senin gibiyim neresi neremde hiç bilemiyorum ...birce inşallah diğer yüklemen temiz çıkar canım sakın kafana takma ben kaç gün üzdüm kendimi 100lükten hiç bişey çıkmadı ..geçmişten aklımda kalanlar bunlar bebeğini kaybeden arkadaşa allah sabır versin benide çok etkiledi çok kötü rüya gördüm bebişle ilgili

Yeriz biz sizi yerizz..
Maşallah fatma, benim 3 aylık halim gibisin..Boy da çok farkettiriyor ya..Hiç de öyle dar mar değil üzerindeki...Resmi görünce iyice sinir oldum sizin ordakilere yaa...

evt yaa ben kendim pinpirikliyim aslında hani dar olsa ben kendim giymem bakıyorum diyorum yaa bendemi bi gairplik var diye ama yok onların hüsnü kuruntusu hoş görmeyen bakmayıversin gögüslerde fazla yok ya benim onlarda abartılı görünmüyo

Taşındım taşındım...Görmemişim yazdığını..1 ay oldu, hatta bu hafta sonu ofisi taşıdık evin dibine..Şimdi ofisteki telaş var, ama çoğunu hallettik..Sen niye taşınamadın ki, kız günler geçtikçe çok zor oluyor, ben evi taşırken daha rahattım, bu sefer zorlandım byaa..Allah yardımcın olsun, çok zor...

fatma sen hiç kilo almıycan mı kızım yaaaaa.
ağlıcam vallla

Ne güzel di mi :) becerebilirsem ben de koyucam şimdi alem göbek görsün :)

Hoşgeldin canımmmm

fatma sen hiç kilo almıycan mı kızım yaaaaa.
ağlıcam vallla
ağlama kız alıyorum yaa bu hafta aldım herhalde agır hissediyorum kendimi yarın bi tartılayım öğleyin.. ağlama dayanamam ben

ay inceciksin sen yaa..minicik karın hamile oldugunu kimse anlamaz valla..maşaşlahh
sağolasın canım benim ama var karnım yaa bence öle

fatma kimseyi takma kafana kazağın hiçte kötü durmamış ben dombili halimle
esprili tişört giyoyorum karnım kocaman çıkıyo

Ahhh, ben ekleyebilsem kendimi meydan göbek görürdü de....
Kız çilekk koca göbek diyip duruyorsun ama bence gayet normal göbeğin..6 aylığız yaa, ebru şallı mı olacaz sanki..Hiç de büyük değil göbüşün..Maşallah..

ayy ne güzel allah huzur içinde bebeginle eşinle oturmayı nasip etsin..ayy ben de bi taşınsam..ya sorma bisürü işi cıktı evin mutfak siparişini veremedim uzun süre karar veremedim heryerden fiyat aldım vs. klima aldık panjur aldık kalorifer aldık vs. derken onlar da gelmedi..burda ev almak dert izolasyon bile yaptırdık baştan..ee bukadar masraf yapınca para bitti kocam bi taraftan para kazanmaya calışıyo evle ilgilenemedi valla daha martın sonuna anca taşıncam allah yardımcım olsun artık..ya dogururum erken buyüzden allah korusun..sen en güzel zamanda atlattın..güle güle otur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…