öle deme kızım aramızda 2 hafta fark var onu da unutma..aramızdaki fark ondan kaynaklanıyor..cünkü 2 hafta içinde resmen tartı saga dogru hamle yapmaya başlıyo ben bunu anladım.
Yok yok, benimki doktor tescilli..Diyetisyene gidiyorum artık..Doktorum mahvetti beni..2 hafta da geçse ben gibi olmazsın merak etme..
işde biizzzz kuzu eklemedi ben ekleyeyim bari
Eki Görüntüle 154532
Ben de bulaşık yıkayamıyorum, uzanınca belim ağrıyor...Evde makineye atıyorum da, ofiste tek bayanım mecbur ben yıkıyorum çok zor oluyor..
Eki Görüntüle 154532
Eki Görüntüle 154532
Eki Görüntüle 154532
Yeriz biz sizi yerizz..
Maşallah fatma, benim 3 aylık halim gibisin..Boy da çok farkettiriyor ya..Hiç de öyle dar mar değil üzerindeki...Resmi görünce iyice sinir oldum sizin ordakilere yaa...
valla bilmiyorum ama bence aradaki hafat farkıda epey fark ediyo..neyse boşver yaa verirsin dogunca en fazla olmadı bi yılda eski formumuza kavuşurz..ege 40 kilo vermiş ya ben daha bişey diyemiyorum..buarada gecen günde yazmıştım evine taşındın dimi sen..ben daha hala taşınamadım biliyon mu..
fatma sen hiç kilo almıycan mı kızım yaaaaa.
ağlıcam vallla
günaydın hanımlar...ege geçmiş olsun ...fmg odanız hayırlı olsun ...çilek merak etme bende senin gibiyim neresi neremde hiç bilemiyorum...birce inşallah diğer yüklemen temiz çıkar canım sakın kafana takma ben kaç gün üzdüm kendimi 100lükten hiç bişey çıkmadı ..geçmişten aklımda kalanlar bunlar bebeğini kaybeden arkadaşa allah sabır versin benide çok etkiledi çok kötü rüya gördüm bebişle ilgili
ağlama kız alıyorum yaa bu hafta aldım herhalde agır hissediyorum kendimi yarın bi tartılayım öğleyin.. ağlama dayanamam benfatma sen hiç kilo almıycan mı kızım yaaaaa.
ağlıcam vallla
sağolasın canım benim ama var karnım yaa bence öleay inceciksin sen yaa..minicik karın hamile oldugunu kimse anlamaz valla..maşaşlahh
Taşındım taşındım...Görmemişim yazdığını..1 ay oldu, hatta bu hafta sonu ofisi taşıdık evin dibine..Şimdi ofisteki telaş var, ama çoğunu hallettik..Sen niye taşınamadın ki, kız günler geçtikçe çok zor oluyor, ben evi taşırken daha rahattım, bu sefer zorlandım byaa..Allah yardımcın olsun, çok zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?