2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

off bzim evide ne zman teslime deceklerseee uff yaaa gitmeden teslimetselerde azıcık ekyfini sürsem evin

Yok yok, benimki doktor tescilli..Diyetisyene gidiyorum artık..Doktorum mahvetti beni..2 hafta da geçse ben gibi olmazsın merak etme..

kuzu biraz önce bişey okuudum. 27.haftadan sonra diyet önerilmiyor yazıyordu bebeğinizimn beslenmesi için diyet yapmayın diyor. virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus adresinde. gerçi sen dr tarafından onaylsın ama yinede biraz ye:)

Pek keyfim yok bugün kızlar, çıkıyorum ben, eve bi dolanıp gelicem....
Girerim yine gelince..

ayyyy hala açılamadım. bir haller var üstümde kızlar hayırdır inşallah

Yaaaa noluuur neşelenin ((

mşallah benim dünürüme

yok canım ya okadar büyük degil..ben daha büyüklerini gördüm valla o yüzünüzü nasıl gizliyonuz yaa benimde var bi fotom ekliyim

çok sağolunnn kızlar moral veriyorsunuz ama ben biliyorum kendimi Gerçekten tosunum :)
Olsunnn veririz doğurunca , iyi ki varsınız walla

evini almışsın nasılsa taşınırsın allah kolaylık versin

Eminim bitmiştir para, çünkü çok masraflı yaa..Biz yeni hiçbişey almadığımız halde yetiştiremedik..Allah yardım etsin valla..Yalnız sen kendini yorma sakın, dikkat et...

Ege o virüs virüs ne :) sen yapmadın di mi onu?

maşallah çilek baya büyümüş göbüş. çok tatlı olmuş.

fmg benimde bugun tadım yok. ben çıkıyorum kızlar işlerim var vakit geçer hiç olmazsa. sonra girerim.

allah allah kimsenin tadı yok..havadan mı acaba..kar varmış istanbul da keşke buraya da yagsa azıcık görsek..

aa sizdemi ev taşıycaksınız?? aynen yaa cocuk olmadan söyle bi bacaklarımı dikip son günlerimi gecirsem rahat rahat diyorum

evt bizde toki den aldık burdan da ne zaman teslim edilecek belli değil yaa büyük ihtimalle dogum sornasına kalır herhalde hem küçük bebek hem taşınmak zor olucak ama Allahtan eşyam çok değil birde görümcemi getirebilirsek 1 aylığına falan yardım eder

Eminim bitmiştir para, çünkü çok masraflı yaa..Biz yeni hiçbişey almadığımız halde yetiştiremedik..Allah yardım etsin valla..Yalnız sen kendini yorma sakın, dikkat et...

saol canım evet dikkat etmem gerek..aman sorma valla bide öle büyük evler alınmıyo burda ufacık yazlık tipi evler..adı bodrum işte..saol canım cok saol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…