fatma kimseyi takma kafana kazağın hiçte kötü durmamış ben dombili halimle
esprili tişört giyoyorum karnım kocaman çıkıyo
ayy ne güzel allah huzur içinde bebeginle eşinle oturmayı nasip etsin..ayy ben de bi taşınsam..ya sorma bisürü işi cıktı evin mutfak siparişini veremedim uzun süre karar veremedim heryerden fiyat aldım vs. klima aldık panjur aldık kalorifer aldık vs. derken onlar da gelmedi..burda ev almak dert izolasyon bile yaptırdık baştan..ee bukadar masraf yapınca para bitti kocam bi taraftan para kazanmaya calışıyo evle ilgilenemedivalla daha martın sonuna anca taşıncam allah yardımcım olsun artık..ya dogururum erken buyüzden allah korusun..sen en güzel zamanda atlattın..güle güle otur..
off bzim evide ne zman teslime deceklerseee uff yaaa gitmeden teslimetselerde azıcık ekyfini sürsem evin
Yok yok, benimki doktor tescilli..Diyetisyene gidiyorum artık..Doktorum mahvetti beni..2 hafta da geçse ben gibi olmazsın merak etme..
Pek keyfim yok bugün kızlar, çıkıyorum ben, eve bi dolanıp gelicem....
Girerim yine gelince..
ayyyy hala açılamadım. bir haller var üstümde kızlar hayırdır inşallah
Ahhh, ben ekleyebilsem kendimi meydan göbek görürdü de....
Kız çilekk koca göbek diyip duruyorsun ama bence gayet normal göbeğin..6 aylığız yaa, ebru şallı mı olacaz sanki..Hiç de büyük değil göbüşün..Maşallah..
mşallah benim dünürüme
yok canım ya okadar büyük degil..ben daha büyüklerini gördüm vallao yüzünüzü nasıl gizliyonuz yaa benimde var bi fotom ekliyim
ayy ne güzel allah huzur içinde bebeginle eşinle oturmayı nasip etsin..ayy ben de bi taşınsam..ya sorma bisürü işi cıktı evin mutfak siparişini veremedim uzun süre karar veremedim heryerden fiyat aldım vs. klima aldık panjur aldık kalorifer aldık vs. derken onlar da gelmedi..burda ev almak dert izolasyon bile yaptırdık baştan..ee bukadar masraf yapınca para bitti kocam bi taraftan para kazanmaya calışıyo evle ilgilenemedivalla daha martın sonuna anca taşıncam allah yardımcım olsun artık..ya dogururum erken buyüzden allah korusun..sen en güzel zamanda atlattın..güle güle otur..
yok canım ya okadar büyük degil..ben daha büyüklerini gördüm vallao yüzünüzü nasıl gizliyonuz yaa benimde var bi fotom ekliyim
evini almışsın nasılsa taşınırsın allah kolaylık versin
kuzu biraz önce bişey okuudum. 27.haftadan sonra diyet önerilmiyor yazıyordu bebeğinizimn beslenmesi için diyet yapmayın diyor. virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus adresinde. gerçi sen dr tarafından onaylsın ama yinede biraz ye:)
Canım photo editörde smudge diye bi özellik var, ona tıklayıp yüzümün üstüne tıklayınca oluyor
olmazsa da koy resmini silersin hemen :)
Ege o virüs virüs ne :) sen yapmadın di mi onu?
maşallah çilek baya büyümüş göbüş. çok tatlı olmuş.
fmg benimde bugun tadım yok. ben çıkıyorum kızlar işlerim var vakit geçer hiç olmazsa. sonra girerim.
maşallah çilek baya büyümüş göbüş. çok tatlı olmuş.
fmg benimde bugun tadım yok. ben çıkıyorum kızlar işlerim var vakit geçer hiç olmazsa. sonra girerim.
hahahahaha o ne beeeeeeeeeee
ben oraya adres yazmıştım. o çıkmış
hahahah
aa sizdemi ev taşıycaksınız?? aynen yaa cocuk olmadan söyle bi bacaklarımı dikip son günlerimi gecirsem rahat rahat diyorum
Eminim bitmiştir para, çünkü çok masraflı yaa..Biz yeni hiçbişey almadığımız halde yetiştiremedik..Allah yardım etsin valla..Yalnız sen kendini yorma sakın, dikkat et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?