2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

uff canım çok sıkkın benimle birliklte atanan birinin tayini çıktı eşi ücretli öğretmnlik yapıodu torpili buldu yaptırdılar ben daha kaç sene burda olurum acaba...

selam kıslar dünya kadınlar günümüz kutlu olsun
herkes iyidir umarım

fatmacım canım uamrım en kısa zamanda tayinin olur eşinde senle birlikte aynı yerdesiniz değil mi eş durumundan faydalanma iimkanın yok sanırım bi arkadaşım babasının sağlık durumunu göstererek tayin oldu inşallah en kısa zamanda olur

gunaydın kızlar kadınlar gunumuz kutlu olsun kocalardan hayır yok bız bıze yetıoz anca kocalarımızdan cok bız bırbırımızın derdını dınlıoz bugun benımkı ıse gıdıo ınsan bır oper gunumu kutlar dedım bugun neykı dıo jandarma kurulus yıldonumu olsa unutmassın ama dımı dedım işede yolcuda etmedım yattım kaldım su saate kadar

canım günleri günlerini tutmuyor akşam bizi yemeğe çağırdılar annesi yanlızmış korkarmış diye o gelmedi ben annemle gittim gelince de oğluma ceviz kır babası çok yoruldum dedim işlerim vardı vergi dairesine falan gitim orad çok yoruldum dedim şimdi mi geliyosun vergi dairesinden dedi kıramam dedi ceviz bana da sen kır dedi çok alındım hiç nazım olmadı bugüne kaadr gün içinde bi kere aramaz nasılsın diye milletin eşinin canı gecenin 3ünde bişi istiyor adam kalkıp alıyor bçok kızdım ondan nefes darlığı gibi bişey oldu ondan sonra nefes alamadım sinirimden ah canım ah bu adamlar bizi yaşlandırırlar

hıcte yaslanmam asla kendı yaslansın

Kızlar ben de sinir oldum. İş yerinde geçici eleman alacaklardı benim yerime, ay sonuna alıyorlarmış. Daha doğrusu burda bi geçici eleman vardı , onun yerine baktığı kız doğum izninden dönüyormuş. onu da benim yerime kaydıracaklarmış. İyi de benim izne çıkmama 2.5 ay daha var
sonra bana demesinler eleman tutuyoruz senin yerine, çık 32. haftada izne diye
Ben Allah sağlık verirse 37e kadar çalışmak istiyorummmm

yok anam yok bıze kadınlar gunu yok anneler gunu hamıleler gunu haram bu ne ya uzulen uzulene

zorla izne çıkartamazlar.. hamileyken iştende çıkartamazlar zaten..
sen 37. haftada çıkıcağını söylemişmiydin daha önce?

yok anam yok bıze kadınlar gunu yok anneler gunu hamıleler gunu haram bu ne ya uzulen uzulene

Walla bugün herkesin derdi başından aşkın

zorla izne çıkartamazlar.. hamileyken iştende çıkartamazlar zaten..
sen 37. haftada çıkıcağını söylemişmiydin daha önce?

Yok canım, soran yok eden yok. Ben bi laf arasında demiştim Haziranda doğum iznine çıkıcam diye ama onu da unutmuşlardır zati..
Ben 32. haftada gider çalışabilir raporumu alırım diyordum

eşim yanımda eş durumu olmadıgı için geldi buraya ama işde kız torpilini buldu aynı durumdayız biz burayı beklioruz o ise gitti ne bilyim zoruma gidiyo görünce

sen istemedikçe zorla izne çıkaracaklar değilde zorla işe çıkarırlarsa 5 haftamı ekletin de sende şart koy

yaa kızlar öğlen çayı göbeğime döktüm kızardı çok korktum yaa hafiften yanıyo göbüşüm uffff

37ye kadar kalamazsın 3 hafta öncesinden çıkmak zorundasın.
Hemde senin şartın olsun 35de çıkıcm ben erken çıkarsam sonrasında vericeksiniz dersin.
üzülme sen istemeden çıkarmazlar. 32 de gidip rapor açtırırsın çalışabilir diye.

o zaman sen yine laf arasına karıştır 37. haftada çıkmak istediğinide söylemedi olmasın. Yada direk söyleyebiliyosan söyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…