evt eşimin teyzesi öldü. Oradaydım.. Sağol cnm
başınız sağolsun ege, Allah rahmet eylesin...
geçmiş olsun, yanık çok acır bilirim. sen sağlıkçıydın sanırım, oralarda silverdin vardır, hemen sürüverseydin...sadece kızarıklık var işteyim hemen soguk suya tuttum pek bişey yok gibide hafiften yanıyo işde ama çok korktum yaaaa...
doğumgünün kutlu olsunBitmesin doğum günüm benim bugün
burda da çok kar var, yemek için dışarı çıktım. düşmekten korka korka iki saatte gidebildim, penguen gibi:)
iştahım bile yok yemek yiyemedim öğlen
düşünün artık psikolojim nasıl. :)))))))
oofffffffffffff...............
bunaldım bugün.
bu topikte garip bir sinerji var ya:)) hep aynı günler aynı şeyleri hissediyoruz...
teşekkürlerrevt eşimin teyzesi öldü. Oradaydım.. Sağol cnm
başınız sağolsun ege, Allah rahmet eylesin...
geçmiş olsun, yanık çok acır bilirim. sen sağlıkçıydın sanırım, oralarda silverdin vardır, hemen sürüverseydin...
doğumgünün kutlu olsun
burda da çok kar var, yemek için dışarı çıktım. düşmekten korka korka iki saatte gidebildim, penguen gibi:)
merhaba Kızlar ,
kadınlar günümüz kutlu olsun
Ege; başınsağolsun
banayaklaşma , bebişinle nice mutlu yıllara
fatma,geçmiş olsun
sağol canımm
sağol cnmegem basın saolsun ya offff ay ne gıcık bır gun yaaaaaaaaaaaaaaaa
sağol cnm. Teşekkürlerege başınız sağ olsun
allahım ya birimiz nasılsak hepimiz öyle olmak zorundamıyız. Istanbuldan mardine zonguldağa hepimiz kötüyüz. Ne uyumlu bir topiğimiz var ya:)))))) pessssssss
Iştahım bile yok yemek yiyemedim öğlen
düşünün artık psikolojim nasıl. :)))))))
oofffffffffffff...............
Bunaldım bugün.
merhaba kızlar ,
kadınlar günümüz kutlu olsun
ege; başınsağolsun
banayaklaşma , bebişinle nice mutlu yıllara
fatma,geçmiş olsun
kutlu olsun canım
bana yaklaşma dogum günün kutlu olsun.....
göbşüme öğlen çay döktüm
allahım ya birimiz nasılsak hepimiz öyle olmak zorundamıyız. Istanbuldan mardine zonguldağa hepimiz kötüyüz. Ne uyumlu bir topiğimiz var ya:)))))) pessssssss
eşim yanımda eş durumu olmadıgı için geldi buraya ama işde kız torpilini buldu aynı durumdayız biz burayı beklioruz o ise gitti ne bilyim zoruma gidiyo görünce
sen istemedikçe zorla izne çıkaracaklar değilde zorla işe çıkarırlarsa 5 haftamı ekletin de sende şart koy
yaa kızlar öğlen çayı göbeğime döktüm kızardı çok korktum yaa hafiften yanıyo göbüşüm uffff
37ye kadar kalamazsın 3 hafta öncesinden çıkmak zorundasın.
Hemde senin şartın olsun 35de çıkıcm ben erken çıkarsam sonrasında vericeksiniz dersin.
üzülme sen istemeden çıkarmazlar. 32 de gidip rapor açtırırsın çalışabilir diye.
Bitmesin doğum günüm benim bugün
eşiimin teyzesi ya yaşlı hasta b, kadındı. Mecbur görev yaptık. Gittik çok svemem kendilerini ama allah rahmet eğlesin:)
arkadaşlar geçenlerde yeni evlenen bi arkadaşa gittik de bir kardeşi olmuş, annesi 7. ayına kadar anlamamış hamile olduğunu. çok şaşırdım, bi de çiftçilik yapıyorlar, kadın hamile haliyle ne kasalar kaldırmış bilmediği için. dedim hiçbir şeye stres olmadan hamileliğin 7 ayını geçirmiş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?