2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bütün şehirler kasvetli herhalde bugün( apartmanın yanında kadınlar günü etkiniği var bir de. hiç tarzım olmayan müzikler, sesler bile üzerime üzerime geliyor... oğluşum da hissetti herhalde gerginliğimi okuldayken tekmeleyip durdu bugün yavrum:))

iştahım bile yok yemek yiyemedim öğlen
düşünün artık psikolojim nasıl. :)))))))
oofffffffffffff...............
bunaldım bugün.

merhaba Kızlar ,
kadınlar günümüz kutlu olsun
Ege; başınsağolsun
banayaklaşma , bebişinle nice mutlu yıllara
fatma,geçmiş olsun

egem basın saolsun ya offff ay ne gıcık bır gun yaaaaaaaaaaaaaaaa
sağol cnm

ege başınız sağ olsun
sağol cnm. Teşekkürler

Iştahım bile yok yemek yiyemedim öğlen
düşünün artık psikolojim nasıl. :)))))))
oofffffffffffff...............
Bunaldım bugün.
allahım ya birimiz nasılsak hepimiz öyle olmak zorundamıyız. Istanbuldan mardine zonguldağa hepimiz kötüyüz. Ne uyumlu bir topiğimiz var ya:)))))) pessssssss

merhaba kızlar ,
kadınlar günümüz kutlu olsun
ege; başınsağolsun
banayaklaşma , bebişinle nice mutlu yıllara
fatma,geçmiş olsun

sağol cnmm. Sizlerinde kadınlar gününüz kutlu olsun

arkadaşlar geçenlerde yeni evlenen bi arkadaşa gittik de bir kardeşi olmuş, annesi 7. ayına kadar anlamamış hamile olduğunu. çok şaşırdım, bi de çiftçilik yapıyorlar, kadın hamile haliyle ne kasalar kaldırmış bilmediği için. dedim hiçbir şeye stres olmadan hamileliğin 7 ayını geçirmiş:)

fmg sebamed ürünlerinden neyi nekadara aldın yazabilirmisin. bende bu ay almak istiyorum. artık hazırlanmam lazım. erken doğum felan allah korusunda..

göbşüme öğlen çay döktüm

anneeeem kıyamam sana. geçmiş olsun.

allahım ya birimiz nasılsak hepimiz öyle olmak zorundamıyız. Istanbuldan mardine zonguldağa hepimiz kötüyüz. Ne uyumlu bir topiğimiz var ya:)))))) pessssssss

ilginç birşey gerçekten hayretler içindeyim.

nefes alamıyorum sanki kızlar karnım iyice dayandı yukarı. benim velet napıyo acaba içerde?

Oyyyy geçmiş olsun, yanık acısı da kötüdür. Çok geçmiş olsunn

40 hafta hesaplıyorlar ya normal doğumu, 37e kadar çalışabilir raporu veriyorlar galiba ama emin değilim. İnşallah çıkartamazlar Ege yaa..
Uğraşırken moralim bozulmasın da..

Bitmesin doğum günüm benim bugün

Aa nice senelereeeee... Annemin de doğumgünü bugün... Balık burçlarııı :)

eşiimin teyzesi ya yaşlı hasta b, kadındı. Mecbur görev yaptık. Gittik çok svemem kendilerini ama allah rahmet eğlesin:)

Kayınvalideni gördün müü , kesin görmüşsündür

çok garip ya, karnı da mı büyümemiş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…