2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben 3 tekerlekli aldım.kullanan arkadaşlarımdan deviren olmamış.
denge problemi yok bence.
sen hangi marka aldın fmg'cim. biz de bakıyoruz karar veremedik, bebe comfort loola'yı ben de çok beğendim ama, katlanması çok pratik görünüyor.

canım hepsi çok güzel aldıklarının, güle güle giydir inşallah.

ay kar ındırdı bakım derken elımdekı yagı dokyodum az kala patlıcan kızartyodum elım gıttı ya ama baska bıtarafım yanmadı allahtan

geçmiş olsun, suya tutsaydın hemen, kabarmasın elin. aslında evde yanık kremi tutmalıyız arkadaşlar, ben de çok yanmışımdır kazara... geçen gün tüm semaver devrildi, tavana kadar sıçradı kaynar çay, Allah'tan yanmadık

Onları temsilen ben geldim hatta kalıcıyım aranızda
sen misafirlikten çıktın kaydın yapıldı

aaaa ben yemek aralarında su içerim ama:26:

canım hepsi çok güzel aldıklarının, güle güle giydir inşallah.

saol canım teşekkür ederim

birce gazete yazdı şimdi toz bulutunu gece gibiymiş bakarken aklıma geldin

slm kızlar açııııımm doyamıyorummm yemk yapmak istemiyorummmm abur cubura dadandım

kızlar bende kaçar görüşürüz kendinize iyi bakın byby

akşama misafirim var kızlar ne yapsam ki çayın yanına???:44:

benim canım kısır istiyor... poğaca ve tuzlu simit de istiyor ama fırınım bozuk... milföyün içine makarnalı börek yapıyolar güzel oluyo... tatlı da bu aralar incir tatlısı yapıyo millet... mozaik de olur... kedi diliyle profiterol de olur... üff ya biri bana yemek yapsınnnnn

burda da aynısının beyazından var şuanda
seninki bi nebze iyi için açılır

üf sorma ya bıktım buranın toz bulutundan, günlerce geçmiyor geldi mi. Nefes alamıyorum diye ağlıyorum bazen. Dünden beri sapsarı..
allah kolaylık versin valla pis hava

akşama ne yapsam yemek diye düşünüyorum kaç saattir bişey bulamadım ufffffff
ıspanak yaptım ben dünden kaldı yanına köfte makarna yapıcam.

size burda bi karnıbahar tarifi veririm ama ağam izin verirse

ver cnm bugun acıkmadım kız nedense. Işlerden fırsatmı olmadı acep

ne oluyo beeeeeeeee allahım allahım saydırdın heee

offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Son düzenleme:
bu kadar sey nerden geldı aklına bır anda bacım ay cnm tuzlu sımıt cektı sımdı :S:S:S:S esıme dıyımde alsın adamda bıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…