sen hangi marka aldın fmg'cim. biz de bakıyoruz karar veremedik, bebe comfort loola'yı ben de çok beğendim ama, katlanması çok pratik görünüyor.ben 3 tekerlekli aldım.kullanan arkadaşlarımdan deviren olmamış.
denge problemi yok bence.
canım hepsi çok güzel aldıklarının, güle güle giydir inşallah.slm kızlarrr alışverişten geldim kızıma bunları aldım nasıl Eki Görüntüle 154772 Eki Görüntüle 154773 Eki Görüntüle 154774 Eki Görüntüle 154775 Eki Görüntüle 154776
ay kar ındırdı bakım derken elımdekı yagı dokyodum az kala patlıcan kızartyodum elım gıttı ya ama baska bıtarafım yanmadı allahtan
sen misafirlikten çıktın kaydın yapıldıOnları temsilen ben geldim hatta kalıcıyım aranızda
bazen benim de feci yanıyor midem. doktora söyledim, yağlı, baharatlı, kızartma, çikolata vs. yeme, yemek aralarında su içme, gece yatmadan önce bir şeyler yeme dedi. bir de şurup yazdı rennie. günde 7 kereye kadar içilebilirmiş. nette de çift yastıkla yatın diyordu, o da iyi geliyor.
birce gazete yazdı şimdi toz bulutunu gece gibiymiş bakarken aklıma geldinbazen benim de feci yanıyor midem. Doktora söyledim, yağlı, baharatlı, kızartma, çikolata vs. Yeme, yemek aralarında su içme, gece yatmadan önce bir şeyler yeme dedi. Bir de şurup yazdı rennie. Günde 7 kereye kadar içilebilirmiş. Nette de çift yastıkla yatın diyordu, o da iyi geliyor.
birce gazete yazdı şimdi toz bulutunu gece gibiymiş bakarken aklıma geldin
birce gazete yazdı şimdi toz bulutunu gece gibiymiş bakarken aklıma geldin
akşama misafirim var kızlar ne yapsam ki çayın yanına???:44:
akşama ne yapsam yemek diye düşünüyorum kaç saattir bişey bulamadım ufffffff
akşama misafirim var kızlar ne yapsam ki çayın yanına???:44:
size burda bi karnıbahar tarifi veririm ama ağam izin verirse
seninki bi nebze iyi için açılırburda da aynısının beyazından var şuanda
allah kolaylık versin valla pis havaüf sorma ya bıktım buranın toz bulutundan, günlerce geçmiyor geldi mi. Nefes alamıyorum diye ağlıyorum bazen. Dünden beri sapsarı..
ıspanak yaptım ben dünden kaldı yanına köfte makarna yapıcam.akşama ne yapsam yemek diye düşünüyorum kaç saattir bişey bulamadım ufffffff
size burda bi karnıbahar tarifi veririm ama ağam izin verirse
ne oluyo beeeeeeeee allahım allahım saydırdın heeebenim canım kısır istiyor... Poğaca ve tuzlu simit de istiyor ama fırınım bozuk... Milföyün içine makarnalı börek yapıyolar güzel oluyo... Tatlı da bu aralar incir tatlısı yapıyo millet... Mozaik de olur... Kedi diliyle profiterol de olur... üff ya biri bana yemek yapsınnnnn
kızlar bende kaçar görüşürüz kendinize iyi bakın byby
benim canım kısır istiyor... poğaca ve tuzlu simit de istiyor ama fırınım bozuk... milföyün içine makarnalı börek yapıyolar güzel oluyo... tatlı da bu aralar incir tatlısı yapıyo millet... mozaik de olur... kedi diliyle profiterol de olur... üff ya biri bana yemek yapsınnnnn
bu kadar sey nerden geldı aklına bır anda bacım ay cnm tuzlu sımıt cektı sımdı :S:S:S:S esıme dıyımde alsın adamda bıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?