hihiiiiiiii olmuycam diye okadar dirsek gösterdim ama olucam işte(((((((((
ya ben bu kızda ne kadar ilaç aşı varsa kullandım. inşallah sağlıklı olur:)))))) korkuyorum
hımmm anladım. çok şaşırdım ama. devlet kurumunda bu kadar ilgiye alışmamışım.
önceden giderdim yüzüme bakmadan ilaç yazıp yollarlardı.
son kaleee evet doğru söylüyorsun :)))))))
canım git uyu azıcık imkanın varsa. uykusuzluktan çok sinir bozukluğu yıpratıyor. uyumak sinirlerine de iyi gelir.
ayyy sevmezmiyiz canım benim öyle demeee :)
iş yapıyorum aynı anda arada kaçırdığım çok şey oluyor.
ya ben bu kızda ne kadar ilaç aşı varsa kullandım. inşallah sağlıklı olur:)))))) korkuyorum
Ben dedim yaa hoşgeldinnn diyeee
Olur Duru prenses annesi, çok sağlıklı olur hem de...
ay doğsunlar da, biraz ele gelsinler de kollarını bacaklarını ısıralım, ayaklarını mıncıklayalım yaa :)
hımmm anladım. çok şaşırdım ama. devlet kurumunda bu kadar ilgiye alışmamışım.
canım git uyu azıcık imkanın varsa. uykusuzluktan çok sinir bozukluğu yıpratıyor. uyumak sinirlerine de iyi gelir.
ayyy ben cok kotuyummm yaaaaaa sımdı esım aradı dedıkı kac gun rapor aldın dedım 2 dıo nıe cumaya almadınnn vermedı dedımmmmm..
ama napmm ben cuma arkadasa gıdıcemmm ohhh keyıfff catcazzz beraberrrr evde kaynanamlamı olımm:):)):):
bir hafta geç yaptırsam bişey olmaz demi yaa aklıma takıldı zamanı geçince zararı olurmu ki . paranoya oldum:) cumaya kadar yapılması lazımmış ama salıya erteledik:)hımmm anladım. çok şaşırdım ama. devlet kurumunda bu kadar ilgiye alışmamışım.
hahahah hadi al bebeğini gel oynayalım. cuma sonmuş benim ama salıya uzattı sağlık ocağındaki dr. demek geç kalınmadı.depresşti yaaa napiim beni de alın aranıza ben de kardeşim bakkk benimle de oynayın :)))bende sizi ösledim:))))
enfeksiyon olmuşsun dimi geçmiş olsun tetenoz bende olmadım niye bu kadar ısrar ettiler sana geç kalmadık mı aşı için
amin inşallahhhhhhhhhherkes kullandı canım. birçoğumuz antibiyotik kullandık.
merak etme bişeycik olmaz. sağlıkla doğururuz prenseslerimizi.
bugun iyiyiz . birimiz iyi olunca otomotik olarak hepimiz oluyoruz.merhba hanımlar bugün gördüğüm kadarıyla herkes gayet iyi ne güzel allah bozmasın
ayyy ben cok kotuyummm yaaaaaa sımdı esım aradı dedıkı kac gun rapor aldın dedım 2 dıo nıe cumaya almadınnn vermedı dedımmmmm..
ama napmm ben cuma arkadasa gıdıcemmm ohhh keyıfff catcazzz beraberrrr evde kaynanamlamı olımm:):)):):
oda kokusuna cay poşeti mi ii geliomuş ? peki ne şekilde koycas kuru kuru mu.. yoksa kaynar suda çay poşeti mi ?
banada toz vanilya önerdiler işe yarıyo.. 5-6 çay tabağına boşaltın toz vanilin i süperrrr :)
ben geldim dedim amakimse görmedii beni kimse sevmiyo burdaaa
iyiyim canım iyi gidiyo alıştım bilebir hafta geç yaptırsam bişey olmaz demi yaa aklıma takıldı zamanı geçince zararı olurmu ki . paranoya oldum:) cumaya kadar yapılması lazımmış ama salıya erteledik:)
hahahah hadi al bebeğini gel oynayalım. cuma sonmuş benim ama salıya uzattı sağlık ocağındaki dr. demek geç kalınmadı.
amin inşallahhhhhhhhh
bugun iyiyiz . birimiz iyi olunca otomotik olarak hepimiz oluyoruz.
sen nasılsın ev kuşu nasıl gidiyor ev hanımlığı
ohhhhhhhhh uyanık seniiii
aşının zamanı yokmuş 3.aydan itibaren yapılabilir diyor. ama özellikle 5-6.aylarda yapılmalımış.
aaaaaaaaaaaaa ayıp ama bize kocaman kadınlarız bak sen yaa... kusurumuza bakma cnm hoşgeldin.Benide görmediler arkadaşım kendini yalnız hissetme :))))))))
demekki ne imiş büyük konuşmamak lazımmış:)))))))kız bende o kadar savundum ama olmadım daha:)))))))
Ege senidemikaybettik ne tek benmi olmucam aşıyı şimdi
aşının zamanı yokmuş 3.aydan itibaren yapılabilir diyor. ama özellikle 5-6.aylarda yapılmalımış.
JİNEKOLOJİ VE GEBELİK .COM: GEBELİKTE TETANOS AŞISI
Benide görmediler arkadaşım kendini yalnız hissetme :))))))))
JİNEKOLOJİ VE GEBELİK .COM: GEBELİKTE TETANOS AŞISI
geçmiş olsun canım yaaa dinlenmene bak sen kaynanaya hizmet etcem die uğraşmakızlarrrrrrrrrr guanydınnnn
ben grıp oldum evdeyım
bgn gıdıp rapor aldım yatacam 3 gunnn
kaynanamlar burda dıe rapor almak ıstemıodum ama artık dayanamadımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?