2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bende iyiyim canım yarın doktora gidecem diye bugün mutlu ve heyecanlıyım havada açtı güneş çıkacak istanbul da kar varmı

hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz cnm. bende özledim minnakımı. ama daha 3 hafta var:) kar ince ince yapıyor ama yerler buz tutmuş adım adım yürüdüm

ne çocuğu ezik yetiştirmek ne de bırakın ben yaparım durumuna getirmek ikisi de yanlış. çocuk içine kapanıksa sakın başkalarıyla kıyaslamayın. çocuğu olduğu gibi kabul ederseniz çocuğun kendine güveni gelir. zorlamayın. hayatı çocuğun gözüyle görmeye çalışın diyor Doğan Cüceloğlu

burda da hava açtı güneş var ama acayip soğuk kedilerin de kanı kaynıyor herhalde kıpır kıpır her yerde

hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz cnm. bende özledim minnakımı. ama daha 3 hafta var:) kar ince ince yapıyor ama yerler buz tutmuş adım adım yürüdüm

sen benden bir hafta önce gidiyorsun doktora ama sende bidahakine iki haftaya düşersin zaten kontrollerin canım ben önceden bebekten çok korkuyordum hep ultrasyona girmek istiyordum şimdi oynayınca artı içim rahat oluyorda ben rahim ağzını merak ediyorum

Ay inşallah gezebilirsin der ama sen yine de sakın yorma kendini, 1er saat çık maximum..

Burda hava güneşli ama sizin karların soğuğu buraya geldi yaa..Çok soğuk...

Fatma bize gönderdi, biz de de Antalya'ya gönderiyoruz şimdi :)

Off çook zor ben çok korkuyorum çocuğun karakterini etileyen yanlış şeyler yaparız, söyleriz diye

günaydın bebişlerim
çok seviyorum sizi

Günaydın fıstıkkk..Biz de seni çok seviyoruz..

burda da hava açtı güneş var ama acayip soğuk kedilerin de kanı kaynıyor herhalde kıpır kıpır her yerde

Kız mart girdi ya ondan.. Hayvanların koca senede 1 ay kanı kaynıyor, bırak kaynasın...Kudursunlar..

günaydın kızlar,
ankara valiliğini çook seviyorum çünküüüü bugün de idari izinliyiiiiimmm
gece yatmadan önce eşim bi bak belki bi duyuru vardır dedi, bakim dedim perşembeye de uzatmışlar çok mutlu oldum yaaaa..evde olmak çok güzel. sonra yarın mesai var ve tekrar 2 gün tatil :)))

günaydın bebişlerim
çok seviyorum sizi
günaydın bende seniiiiiiiiiiiiii sevgilimmmmmmmmm

mart ya ondandır

benimde oynayınca içim rahat ilkten bende stres yapıyordum. mayısta iki haftaya düşeriz bencde.

neden çocuklar dedenin büyükannelerini severler onların yanına gitmek isterler?: çünkü onlar çocuğu olduğu gibi kabul ederler. D.C

Naber kızlar günaydın... Ben bugün Aslı yı okula göndermedim kızımla oturuyoruz evde sıcak sıcak.. Sizden naber dün ne kaynatmışsınız ya öyle, ben sabahları giriyorum hiç havanız olmuyor.. Akşama coşuyonuz yaaaaa.. Bu arada buluşma var herhalde..

benimde daha 2 haftam var yaaaa uffff anam o zaman 28 haftalık oluyoruz 30 lulara geldik anam zaman daralıyo :18::18:

rüyamda ne gördüm kızlar benim çocuk olmuş bakıcıya vermişiz ama 1 haftadır çocugu bakıcan almamışız hilmiye bi kızıyorum bu çocugu nasıl bakıcıda unuturuz 1 hafta geçmiş ben çocugumu özledim diye bagırıyorum aglıyorum..kız 1 hafta çocuk bakıcı unutulur mu ilahi ben

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…