Berrincim güle güle kullan,
Karakan günaydınnn, güzel haberler getir yarın :)
İstanbulda kar var epey ama bugün yapmıyacakmış sanırım daha..
Bende iyiyim canım yarın doktora gidecem diye bugün mutlu ve heyecanlıyım havada açtı güneş çıkacak istanbul da kar varmı
Berrincim güle güle kullan,
Karakan günaydınnn, güzel haberler getir yarın :)
İstanbulda kar var epey ama bugün yapmıyacakmış sanırım daha..
hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz cnm. bende özledim minnakımı. ama daha 3 hafta var:) kar ince ince yapıyor ama yerler buz tutmuş adım adım yürüdüm
İnşaallah canım doktora artık iki haftada bir geleyim diyeceğim bir ay çok uzun oluyor bide artık gezebilirsin derse oooo hemen gidip bebişimin cicilerini alacağım markofoniden dün akşam galatasaray bady-yelek vs... aldı babası bugünde bebetto girecek kampanyaya bir bakın isterseniz
Burda hava güneşli ama sizin karların soğuğu buraya geldi yaa..Çok soğuk...
ne çocuğu ezik yetiştirmek ne de bırakın ben yaparım durumuna getirmek ikisi de yanlış. çocuk içine kapanıksa sakın başkalarıyla kıyaslamayın. çocuğu olduğu gibi kabul ederseniz çocuğun kendine güveni gelir. zorlamayın. hayatı çocuğun gözüyle görmeye çalışın diyor Doğan Cüceloğlu
hayırlı haberlerle güzel haberlerle gelirsin inşallahBende iyiyim canım yarın doktora gidecem diye bugün mutlu ve heyecanlıyım havada açtı güneş çıkacak istanbul da kar varmı
günaydın bebişlerim
çok seviyorum sizi
burda da hava açtı güneş var ama acayip soğuk kedilerin de kanı kaynıyor herhalde kıpır kıpır her yerde
günaydın bebişlerim
çok seviyorum sizi
Günaydın fıstıkkk..Biz de seni çok seviyoruz..
Kız mart girdi ya ondan..Hayvanların koca senede 1 ay kanı kaynıyor, bırak kaynasın...Kudursunlar..
günaydın kızlar ve tatlı bebişler
herkesi iyi gördüm bugünde
aman maşallah deyim de nazar değmesin
günaydın bende seniiiiiiiiiiiiii sevgilimmmmmmmmmgünaydın bebişlerim
çok seviyorum sizi
mart ya ondandırburda da hava açtı güneş var ama acayip soğuk kedilerin de kanı kaynıyor herhalde kıpır kıpır her yerde
sen benden bir hafta önce gidiyorsun doktora ama sende bidahakine iki haftaya düşersin zaten kontrollerin canım ben önceden bebekten çok korkuyordum hep ultrasyona girmek istiyordum şimdi oynayınca artı içim rahat oluyorda ben rahim ağzını merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?