2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

2-3 gündür böle yaa bnde şaşırıorum aynaya bakıp duruom bu bn miyim diye ya bnim gögüslerde çatlıyo beeee

Aynaya bakınca ben de diyorum bu ben miyim diye amaa, ben acayip oldum...Senin demen için erken daha dur, göbek bi iyice büyüsün o zman göreceksin...Göğüsler niye çatlıyo yaa, benimki hiç çatlamadı, sonradan mı çatlayacak ki benimkiler..

bilmiyorum yağ neyin sürüyorum ama çoğalıyo bu çatlaklar uffff elden bişey gelmiyo ne biliyim büyümüyoda ufff

tv. varsa çalıştığınız yerde kanal d de doğan cücel oğlu var programda anne baba çocuk ilişkisini anlatacak izlerseniz. duyurulur

günaydın cnm. yetişemezsin cnm maslak bakırköy mesafe var. ((((((( olmadı cebini verirsiin kontrolden çıkışa konuşuruz.
eylülü getiririm tmm.

cnmmmmmmmmm ne dugusal kocalarınız var ya.
maşallahh

yaa benim göbüş bugünlerde daha sivreldi gibi bi bakın

Eki Görüntüle 155626
günaydınnnn hanım hakikaten sivri karnın erkek ya:)))))

Günaydın kızlar..
Bu sabah bomba gibisiniz bakıyorum daa...
Fatma kız, o göbek ne, hakkatten sivrilmiş öne doğru..Maşallah kuzucuğuma, sana kilo aldırmıyo kendi büyüyor...
günaydın kuzucuk. nasılsınn

günaydınn...

fatma epey büyümüş senin göbek de:))
günaydın birce cim. yamanım nasıl

günaydın çılgın kızlaaaaaaaar
günaydın cnm uyuyamadın sanırım

günaydın cnm. yetişemezsin cnm maslak bakırköy mesafe var. ((((((( olmadı cebini verirsiin kontrolden çıkışa konuşuruz.
eylülü getiririm tmm.

Veririm tabii , msj atarım cebimi, belki yarım saate biterse işim bi ihtimal yetişirim gibi.. Konuşuruz yine..

İyiyim ağam sen nasılsın..Ya bu yeni işyerinde masam patronun biriyle bitişik, çok yazamayabilirim bugün..Herif burda..Dün yoktu iyiydim..

Aynı durum bende de var, ara ara bakabiliyorum o yüzden.. bazen de tak ediyor canıma yüzsüzlük yapıp çarşaf gibi açıyorum sayfayı

egeciğim günaydın yok siz burdayken günaydın demeden yapamıyorum napıyım takıntılıyım ben
ay cnmmm ne düşünceli bir kadın:))))))))) sağoll
sanada kocaman günaydın

İyiyim ağam sen nasılsın..Ya bu yeni işyerinde masam patronun biriyle bitişik, çok yazamayabilirim bugün..Herif burda..Dün yoktu iyiydim..

benimde öyle kızıyla bitişik:)))))) birde işler var bende fazla yazamayabilirim.

yaaa kızlar resim çekinmeyi unutmayın bizede gösterin bak küserim heee

tmm cnm bidahaki haftaya zaten konuşuruz daha

günaydın kızlar biz geldik nasılsınızzzz

dün bebeğimin park yatağını almış annem bide uyku seti çok güseller bebişimin gelmesi için sabırsızlanıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…