evt büyüyo ve sivrileşiyogünaydınn...
fatma epey büyümüş senin göbek de:))
günaydın çılgın kızlaaaaaaaar
2-3 gündür böle yaa bnde şaşırıorum aynaya bakıp duruom bu bn miyim diyeya bnim gögüslerde çatlıyo beeee
Ohhhhhh yandan yandannnnnnn
Maşallah göbişine :) pek göbiş de denmez ya onaa :)
burası kar kıyamet bu arada :)
günaydınn...
günaydın çılgın kızlaaaaaaaar
Aynaya bakınca ben de diyorum bu ben miyim diye amaa, ben acayip oldum...Senin demen için erken daha dur, göbek bi iyice büyüsün o zman göreceksin...Göğüsler niye çatlıyo yaa, benimki hiç çatlamadı, sonradan mı çatlayacak ki benimkiler..
tv. varsa çalıştığınız yerde kanal d de doğan cücel oğlu var programda anne baba çocuk ilişkisini anlatacak izlerseniz. duyurulur
Bizde yok maalesef canım, sen bize özet geçsene sana zahmet izledikten sonra :)
günaydın cnm. yetişemezsin cnm maslak bakırköy mesafe var.Yaaa ben de gelirim ama benim o gün 13de Maslak'ta doktor randevum var... Yetişebilir miyim sizce 14:30a? Ya da benim gelmem 15i falan bulur herhalde..
Bakırköy bana çok kolay kızlar bu arada, Bostancıya geçerim, deniz otobüsüne çok yakın evim..
Egeeeeeeeeee Eylül'ü de getirirsin di miiii :)
cnmmmmmmmmm ne dugusal kocalarınız var ya.Bu arada dün feci şenlikliymiş burası ben çıktıktan sonra kaçırdımmm
Bugün de aynı performansı bekliyoruzz topiktenn :)
İkinci haber kocamla barıştım :) ben uyurken çok tekmelemiş Miracık, kocamın da eli karnımdaymış çok ağlamış.. Babalık içgüdüsü geldi bana diyor sersem..
Kıyamadım öyle anlatırken, içim eridi barıştık :)
günaydınnnn hanım hakikaten sivri karnın erkek ya:)))))
günaydın kuzucuk. nasılsınnGünaydın kızlar..
Bu sabah bomba gibisiniz bakıyorum daa...
Fatma kız, o göbek ne, hakkatten sivrilmiş öne doğru..Maşallah kuzucuğuma, sana kilo aldırmıyo kendi büyüyor...
günaydın birce cim. yamanım nasılgünaydınn...
günaydın cnm uyuyamadın sanırımgünaydın çılgın kızlaaaaaaaar
günaydın kuzucuk. nasılsınn
günaydın cnm. yetişemezsin cnm maslak bakırköy mesafe var.((((((( olmadı cebini verirsiin kontrolden çıkışa konuşuruz.
eylülü getiririm tmm.
İyiyim ağam sen nasılsın..Ya bu yeni işyerinde masam patronun biriyle bitişik, çok yazamayabilirim bugün..Herif burda..Dün yoktu iyiydim..
ay cnmmm ne düşünceli bir kadın:))))))))) sağollegeciğim günaydın yok siz burdayken günaydın demeden yapamıyorum napıyım takıntılıyım ben
İyiyim ağam sen nasılsın..Ya bu yeni işyerinde masam patronun biriyle bitişik, çok yazamayabilirim bugün..Herif burda..Dün yoktu iyiydim..
sabah sabah tekmeleyip durdu, yatakta kitap okuyayım dedim göbeğimin şeklini izlemekten konsantre olamadım:))) benim güzel gelinim nasıl?günaydın birce cim. yamanım nasıl
Veririm tabii , msj atarım cebimi, belki yarım saate biterse işim bi ihtimal yetişirim gibi.. Konuşuruz yine..
Aynı durum bende de var, ara ara bakabiliyorum o yüzden.. bazen de tak ediyor canıma yüzsüzlük yapıp çarşaf gibi açıyorum sayfayı
günaydın kızlar biz geldiknasılsınızzzz
dün bebeğimin park yatağını almış annem bide uyku seti çok güseller bebişimin gelmesi için sabırsızlanıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?