maşallahhhhhhhh. gelinin de iyi kayınvalidesi. yemek yedik mutlu oldu. antibiyotiğimizi içtik şimdi sakinleşir. işteyken sakin oluyoruz:)sabah sabah tekmeleyip durdu, yatakta kitap okuyayım dedim göbeğimin şeklini izlemekten konsantre olamadım:))) benim güzel gelinim nasıl?
tabikisiiiiiii çekiliriz. gelsene kız ne var bizde kalırsın ertesi gün dönersinyaaa kızlar resim çekinmeyi unutmayın bizede gösterin bak küserim heee
günaydın kızlar biz geldiknasılsınızzzz
dün bebeğimin park yatağını almış annem bide uyku seti çok güseller bebişimin gelmesi için sabırsızlanıyorum artık
günaydın berrin. güle güle kullanırsın inşallah.
dün bebeğimin park yatağını almış annem bide uyku seti çok güseller bebişimin gelmesi için sabırsızlanıyorum artık
maşallahhhhhhhh. gelinin de iyi kayınvalidesi. yemek yedik mutlu oldu. antibiyotiğimizi içtik şimdi sakinleşir. işteyken sakin oluyoruz:)
tabikisiiiiiii çekiliriz. gelsene kız ne var bizde kalırsın ertesi gün dönersin
günaydın cnm. hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
bu ince davetin için çok teşekkür ederim.
Kızlar Günaydın...
hepiniziyisinidir inşaallah
sana da günaydın canım çokşükür iyiyiz
Kızlar Günaydın...
Kızlar Günaydın...
bebişinin yatagı uyku seti hayırlı olsun güzel günlerde kullansın
bebişinin yatagı uyku seti hayırlı olsun güzel günlerde kullansın
günaydın cnmm. iyiyiz sen nasılsınn
Bende iyiyim canım yarın doktora gidecem diye bugün mutlu ve heyecanlıyım havada açtı güneş çıkacak istanbul da kar varmı
yanlışlık oldu berrine diyecektim ama olsun selinsu sende alınca güle güle kullanırsın:))))))))))))))9
Günaydın canım, inşallah doktordan çok çok güzel haberlerle gelirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?