2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınnnnnnn... Ohhh tadını çıkaar ne güzelll :)
Burda da yağdı da hiçbir işe yaramadı :)

akşam kızımın uyku setiyle perdeleri geldi.
perdeleri beğenmedim değiştiricem.

Nesini beğenmedin perdelerin? Bi foto koy artık canım yaa..

hiç gülesim yoktu kız fatma allah iyiliğini versin

Günaydın fıstıkkk..Biz de seni çok seviyoruz..

günaydın kuzum :)

ohhh kebap vallla. çok sevindim.

Günaydın fmg hoşgeldinnnnnnnnnnnn :)
buluşmak için benim doktor kontrol günümü ve saatimi seçmişsiniz ama olsun ben azimliyim yetişicem illa ki :)

hadi yaaaa nasıl denk getirmişiz helal valla.
nasıl yetişiceksin aynı saatteyse randevun.

günaydın kızlar ve tatlı bebişler
herkesi iyi gördüm bugünde
aman maşallah deyim de nazar değmesin

günaydın. maşaaalllah hepimize :)

günaydın bende seniiiiiiiiiiiiii sevgilimmmmmmmmm

evet haftaya cumartesi geliyosun di mi?

hiç gülesim yoktu kız fatma allah iyiliğini versin

ne kdr saçma bi rüya 1 hafta bakıcıda unutulur mu çocuk diyorum bu salak bakıcıda hiç de aramıyo gelin çocugunuzu alın diye ona da kızıyom hiç kendime kızdıgım yok

günaydın kızlar ve tatlı bebişler
herkesi iyi gördüm bugünde
aman maşallah deyim de nazar değmesin
günaydın uyuyan güzel.

çok şanslısın kıskandım seni:)))))) bizim yerimizede uzat ayaklarını

neden cnm. istediğin gbi olmadımı . hay allah yaa neyse değiştiryorlarsa iyi. güe güle kullansın sezin hanım yatağını

aslı hastamı eylülde yutkunamıyorum dedi sabah ama yolluycam. sonra geri kalıyor. buluşma var gelirsin demi fmg organize etti. bakırköy de..

fatma yaaaaaaaaaaaaaa rüyan bile normal değil yaaaa.

Günaydınnnnnnn... Ohhh tadını çıkaar ne güzelll :)
Burda da yağdı da hiçbir işe yaramadı :)

günaydın canım sana da .. valla çok iyi oldu.. evdeyim bugün de :) yorulmadığım zaman çok mutlu oluyorum :))

fmg perdeyi niye beğenmedin? ama maşallah ya bitti herşeyiniz ne güzel... darısı başımıza.. sen bebek arabası aldın mı bu arada?

ne zaman buluşuyorsunuz kızlar? ay ne güzel yaa çok özendim valla

O gün yiğenimin doğumgünü var ama ayarlayabilsem iyi olur aslında.. Yer çok uzak eşim kesin dırdır eder ama dur bakalım ikna edebilirsem eğer gelmeye çalışırım..

Ohhhh ana kız yumuşak yumuşak sarılıp uyuyun :)
Miracık doğsun ben de haftasonları alıp yatağa, babasıyla mıncıklayıp durucam :)

hadi yaaaa nasıl denk getirmişiz helal valla.
nasıl yetişiceksin aynı saatteyse randevun.

Yok randevu 13de, buluşma 14:30da, 1.5 saat var ya arada yarım saate doktordan çıksak belki bi saate yetiişirim

Nesini beğenmedin perdelerin? Bi foto koy artık canım yaa..

neden cnm. istediğin gbi olmadımı . hay allah yaa neyse değiştiryorlarsa iyi. güe güle kullansın sezin hanım yatağını

fmg perdeyi niye beğenmedin? ama maşallah ya bitti herşeyiniz ne güzel... darısı başımıza.. sen bebek arabası aldın mı bu arada?

funnababy'nin daisy uyku setini seçmiştik.
perdeyi de direk onun takımını aldık. uyku seti güzel ama perdesi düz beyaz çok gösterişsiz. mutfak önlüğü gibi durdu. hiç içime sinmedi. yerine başka bişey alıcam.

tamamladık çok şükür fatmacım akşam resimlerini çeker yarın eklerim.

Blue evet arabayı aldım.

Evet bizde onu yaparız hala hafta sonları falan Aslı aramıza gelir mıncıklarız bizde.. Çilek sana bişi sorcam Mira ismine senin çevrendekiler alıştı mı, merak ettim benim etrafımdaki insanlar arkadaşlarım falan çok beğendi ama ailem birtürlü beğenmedi bende gıcık oldum yaaaaaaaaaa.... Değiştirmeyi düşünmüyorum ama sinir ediyorlar ya ben koymuşum artık sanane.. sanki onların yorumlarını soruyorum..

O gün yiğenimin doğumgünü var ama ayarlayabilsem iyi olur aslında.. Yer çok uzak eşim kesin dırdır eder ama dur bakalım ikna edebilirsem eğer gelmeye çalışırım..

yaaa geeeel....

Yok randevu 13de, buluşma 14:30da, 1.5 saat var ya arada yarım saate doktordan çıksak belki bi saate yetiişirim

yetişirsin ozaman bekleriz seni

kızlar biraz işim var dönücem :)

bekliyoruz bizde :) oğlan tekmeliyoooooooo

nette görmüştüm kelebekli bi uyku setimi. benim kızımınkine yakın benimkide ayıcıklıpembe beyaz

ohhh kebap vallla. çok sevindim.

çok şanslısın kıskandım seni:)))))) bizim yerimizede uzat ayaklarını
sağolun kızlar valla darısı başınıza dicem ama burda dize kadar kar var yürüyemiyoruz dışarı çıkıp. ben 2 gündür evde mahsur kaldım :) bugün de yağacak dediler ama güneş açtı bakalım yağacak mı öğleden sonra..

siz ne zaman buluşuyorsunuz yaa ben de sizi kıskandım ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…