günaydın kızlar,
ankara valiliğini çook seviyorum çünküüüü bugün de idari izinliyiiiiimmm
gece yatmadan önce eşim bi bak belki bi duyuru vardır dedi, bakim dedim perşembeye de uzatmışlar çok mutlu oldum yaaaa..evde olmak çok güzel. sonra yarın mesai var ve tekrar 2 gün tatil :)))
akşam kızımın uyku setiyle perdeleri geldi.
perdeleri beğenmedim değiştiricem.
benimde daha 2 haftam var yaaaa uffff anam o zaman 28 haftalık oluyoruz 30 lulara geldik anam zaman daralıyo :18::18:
rüyamda ne gördüm kızlar benim çocuk olmuş bakıcıya vermemişiz ama 1 haftadır çocugu bakıcan almamışız hilmiye bi kızıyorum bu çocugu nasıl bakıcıda unuturuz 1 hafta geçmiş ben çocugumu özledim diye bagırıyorum aglıyorum..kız 1 hafta çocuk bakıcı unutulur mu ilahi ben
Günaydın fıstıkkk..Biz de seni çok seviyoruz..
günaydın kızlar,
gece yatmadan önce eşim bi bak belki bi duyuru vardır dedi, bakim dedim perşembeye de uzatmışlar çok mutlu oldum yaaaa..evde olmak çok güzel. sonra yarın mesai var ve tekrar 2 gün tatil :)))
Günaydın fmg hoşgeldinnnnnnnnnnnn :)
buluşmak için benim doktor kontrol günümü ve saatimi seçmişsiniz ama olsun ben azimliyim yetişicem illa ki :)
günaydın kızlar ve tatlı bebişler
herkesi iyi gördüm bugünde
aman maşallah deyim de nazar değmesin
günaydın bende seniiiiiiiiiiiiii sevgilimmmmmmmmm
Naber kızlar günaydın... Ben bugün Aslı yı okula göndermedim kızımla oturuyoruz evde sıcak sıcak.. Sizden naber dün ne kaynatmışsınız ya öyle, ben sabahları giriyorum hiç havanız olmuyor.. Akşama coşuyonuz yaaaaa.. Bu arada buluşma var herhalde..
hiç gülesim yoktu kız fatma allah iyiliğini versin
günaydın uyuyan güzel.günaydın kızlar ve tatlı bebişler
herkesi iyi gördüm bugünde
aman maşallah deyim de nazar değmesin
çok şanslısın kıskandım seni:)))))) bizim yerimizede uzat ayaklarınıgünaydın kızlar,
neden cnm. istediğin gbi olmadımı . hay allah yaa neyse değiştiryorlarsa iyi. güe güle kullansın sezin hanım yatağınıakşam kızımın uyku setiyle perdeleri geldi.
aslı hastamı eylülde yutkunamıyorum dedi sabah ama yolluycam. sonra geri kalıyor. buluşma var gelirsin demi fmg organize etti. bakırköy de..Naber kızlar günaydın... Ben bugün Aslı yı okula göndermedim kızımla oturuyoruz evde sıcak sıcak.. Sizden naber dün ne kaynatmışsınız ya öyle, ben sabahları giriyorum hiç havanız olmuyor.. Akşama coşuyonuz yaaaaa.. Bu arada buluşma var herhalde..
fatma yaaaaaaaaaaaaaa rüyan bile normal değil yaaaa.benimde daha 2 haftam var yaaaa uffff anam o zaman 28 haftalık oluyoruz 30 lulara geldik anam zaman daralıyo :18::18:
rüyamda ne gördüm kızlar benim çocuk olmuş bakıcıya vermişiz ama 1 haftadır çocugu bakıcan almamışız hilmiye bi kızıyorum bu çocugu nasıl bakıcıda unuturuz 1 hafta geçmiş ben çocugumu özledim diye bagırıyorum aglıyorum..kız 1 hafta çocuk bakıcı unutulur mu ilahi ben
Günaydınnnnnnn... Ohhh tadını çıkaar ne güzelll :)
Burda da yağdı da hiçbir işe yaramadı :)
günaydın kuzum :)
ohhh kebap vallla. çok sevindim.
hadi yaaaa nasıl denk getirmişiz helal valla.
nasıl yetişiceksin aynı saatteyse randevun.
günaydın. maşaaalllah hepimize :)
evet haftaya cumartesi geliyosun di mi?
Naber kızlar günaydın... Ben bugün Aslı yı okula göndermedim kızımla oturuyoruz evde sıcak sıcak.. Sizden naber dün ne kaynatmışsınız ya öyle, ben sabahları giriyorum hiç havanız olmuyor.. Akşama coşuyonuz yaaaaa.. Bu arada buluşma var herhalde..
benimde daha 2 haftam var yaaaa uffff anam o zaman 28 haftalık oluyoruz 30 lulara geldik anam zaman daralıyo :18::18:
rüyamda ne gördüm kızlar benim çocuk olmuş bakıcıya vermişiz ama 1 haftadır çocugu bakıcan almamışız hilmiye bi kızıyorum bu çocugu nasıl bakıcıda unuturuz 1 hafta geçmiş ben çocugumu özledim diye bagırıyorum aglıyorum..kız 1 hafta çocuk bakıcı unutulur mu ilahi ben
hadi yaaaa nasıl denk getirmişiz helal valla.
nasıl yetişiceksin aynı saatteyse randevun.
günaydın uyuyan güzel.
çok şanslısın kıskandım seni:)))))) bizim yerimizede uzat ayaklarını
neden cnm. istediğin gbi olmadımı . hay allah yaa neyse değiştiryorlarsa iyi. güe güle kullansın sezin hanım yatağını
aslı hastamı eylülde yutkunamıyorum dedi sabah ama yolluycam. sonra geri kalıyor. buluşma var gelirsin demi fmg organize etti. bakırköy de..
Aslı hasta değil de ben yollamadım, yer uzak ya yollara güvenemedim, burda kar çok servisle gidiyor Aslı okulu uzak, korktum yollardan.. Babası yolla dedi ama ben yollamadım.. Deli oldum ya niye tatil etmediler anlamadım. Eylül e geçmiş olsun geçici birşeydir inşallah..
konya da oturan hiç mi yok biz de buluşsak:87:
Nesini beğenmedin perdelerin? Bi foto koy artık canım yaa..
neden cnm. istediğin gbi olmadımı . hay allah yaa neyse değiştiryorlarsa iyi. güe güle kullansın sezin hanım yatağını
fmg perdeyi niye beğenmedin? ama maşallah ya bitti herşeyiniz ne güzel... darısı başımıza.. sen bebek arabası aldın mı bu arada?
kız konya ya eşim geliyor hafta sonu cuma cmartesi pazaar döncek inşallah. orada alternetifbank mıdır ne dir onların işini yapıyorlar.ptt lerde. yanlış hatırlamıyorsam..
Ohhhh ana kız yumuşak yumuşak sarılıp uyuyun :)
Miracık doğsun ben de haftasonları alıp yatağa, babasıyla mıncıklayıp durucam :)
Yok randevu 13de, buluşma 14:30da, 1.5 saat var ya arada yarım saate doktordan çıksak belki bi saate yetiişirim
O gün yiğenimin doğumgünü var ama ayarlayabilsem iyi olur aslında.. Yer çok uzak eşim kesin dırdır eder ama dur bakalım ikna edebilirsem eğer gelmeye çalışırım..
Yok randevu 13de, buluşma 14:30da, 1.5 saat var ya arada yarım saate doktordan çıksak belki bi saate yetiişirim
funnababy'nin daisy uyku setini seçmiştik.
perdeyi de direk onun takımını aldık. uyku seti güzel ama perdesi düz beyaz çok gösterişsiz. mutfak önlüğü gibi durdu. hiç içime sinmedi. yerine başka bişey alıcam.
tamamladık çok şükür fatmacım akşam resimlerini çeker yarın eklerim.
Blue evet arabayı aldım.
funnababy'nin daisy uyku setini seçmiştik.
perdeyi de direk onun takımını aldık. uyku seti güzel ama perdesi düz beyaz çok gösterişsiz. mutfak önlüğü gibi durdu. hiç içime sinmedi. yerine başka bişey alıcam.
tamamladık çok şükür fatmacım akşam resimlerini çeker yarın eklerim.
Blue evet arabayı aldım.
ohhh kebap vallla. çok sevindim.
sağolun kızlar valla darısı başınıza dicem ama burda dize kadar kar var yürüyemiyoruz dışarı çıkıp. ben 2 gündür evde mahsur kaldım :) bugün de yağacak dediler ama güneş açtı bakalım yağacak mı öğleden sonra..çok şanslısın kıskandım seni:)))))) bizim yerimizede uzat ayaklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?