Gunaydınnn..
sonunda gırebıldım!!Gune nasıl basladım anlamadım bıle neyse sızde ne var ne yok?
maşallah yaa . ben nisan sonunda banada işlerini yapıcam sonra mayıs başında bebişe geçicem yıka ütüle. alınacakları aldım bi kaç bişey kaldı eylülünde bvardı zaten eksiğimiz yok. yatağı alıcam park yatak onuda mayıs başı alırım. badana beni erteletiyor işte
Ya ben Aslı da bu kadar acele etmemiştim ama geçen hafta yolda kasılınca, doktorda böyle bişi olursa gel erken doğum sancısı da olabilir falan diyince birde şu şeker meker olayları beni biraz hızlandırdı.. Herşey hazır olsunda son zamanlarım ağır geçer diye toparladım.. Ben haftasonu beşiğini de aldım.. Çok istediğim bişeydi.. Onun içinde heveslendik herhalde.. Birde Aslının eskileri falan ortalığa çıktı toplayayım dedim.. Ben biraz düzen hastasıyımda, ütüsüz bişey koyamam dolaplara falan.. Kaldırmak için yaprım hazırlık yani.. Ahhhhh bende badana istiyordum ama vazgeçtim bakalım.. Senin Allah eksikliğini göstermesin anacın zaten halleder herşeyini..
ellerine sağlık annesiÜşütmüştür o zaman geçer inşallah, sabah benimde boğazım ağrıyordu sıcak bişeyler içince geçti.. Bu arada ben kızımın ütülerini bitirdim, tertemiz oldu cicileri.. Hazırlıklarım tamam sayılır.. Nedense biraz acele ettim bu sefer..
herkes tamamladı ben kaldım yaaa
bu hafta sonu beşik işini halledecektim ama çok kar var çıkamam herhalde
ben aldıklarımı yıkayıp ütülesemde dolabını felan almadık daha şimdi bir yere yerleştir oradan dolabına taşı iki iş olacak diye bekliyorum bakalım şimdilik
hoşgeldin cnmm
bizde iyiyiz istanbuldakiler buluışuyor gelirmisin 19 mart saat 14:30 da bakırköyde
Ya ben Aslı da bu kadar acele etmemiştim ama geçen hafta yolda kasılınca, doktorda böyle bişi olursa gel erken doğum sancısı da olabilir falan diyince birde şu şeker meker olayları beni biraz hızlandırdı.. Herşey hazır olsunda son zamanlarım ağır geçer diye toparladım.. Ben haftasonu beşiğini de aldım.. Çok istediğim bişeydi.. Onun içinde heveslendik herhalde.. Birde Aslının eskileri falan ortalığa çıktı toplayayım dedim.. Ben biraz düzen hastasıyımda, ütüsüz bişey koyamam dolaplara falan.. Kaldırmak için yaprım hazırlık yani.. Ahhhhh bende badana istiyordum ama vazgeçtim bakalım.. Senin Allah eksikliğini göstermesin anacın zaten halleder herşeyini..
yok yaa annem yaparda ben istemiyorum tabi ben yokken yapar duramaz. kıyamıyorum yıprattım kadıncağızı. park yatakmı aldın ne aldın. bende unkapanı na bakıcam kaça aldın marka model ver bana:)
iyi günlerde kullan canım sürüşü nasıl, hafif mi? Biz çok kararsızız araba konsunda
gunaydınnn..
Sonunda gırebıldım!!gune nasıl basladım anlamadım bıle neyse sızde ne var ne yok?
sadece sen ve ben çilek kontrolden gelebilir. :)))))))) ist.ç kızlar nerdeler ya. Millet kayboldu
ellerine sağlık annesi
herkes tamamladı ben kaldım yaaa
bu hafta sonu beşik işini halledecektim ama çok kar var çıkamam herhalde
ben aldıklarımı yıkayıp ütülesemde dolabını felan almadık daha şimdi bir yere yerleştir oradan dolabına taşı iki iş olacak diye bekliyorum bakalım şimdilik
yok ege ben de varım daha hiçbirşeyi yok bebişin heralde toptan alacaz
Blue resmini ekliyorum. Quinny zapp xtra
Eki Görüntüle 155673 Eki Görüntüle 155674 Eki Görüntüle 155675
sanırım sensin:) kupa vercekler sanakonya da bir ben mi varım yaaaa.biz de buluşsak beni kimse duymuyor. yoksa haziranda doğum yapacak tek kişi ben miyim konya da
hadi bakalım hayırlsııkızlar kars özelde bi dr buldum durun bi arayayım kaç paraymış muayene ücreti
eveettt
gelırım tabıkıı ama oncesınde tel numaralarımızı alallım da orada hamıle aramayayım:))
Evet bizde onu yaparız hala hafta sonları falan Aslı aramıza gelir mıncıklarız bizde.. Çilek sana bişi sorcam Mira ismine senin çevrendekiler alıştı mı, merak ettim benim etrafımdaki insanlar arkadaşlarım falan çok beğendi ama ailem birtürlü beğenmedi bende gıcık oldum yaaaaaaaaaa.... Değiştirmeyi düşünmüyorum ama sinir ediyorlar ya ben koymuşum artık sanane.. sanki onların yorumlarını soruyorum..
fmg hangi arabadan aldın? ben de bu ara bakıyorum da arabalara..
buluşmayı 1 saat erteleyin çilek de yetişir o zaman :))
günaydın canım sana da .. valla çok iyi oldu.. evdeyim bugün de :) yorulmadığım zaman çok mutlu oluyorum :))
fmg perdeyi niye beğenmedin? ama maşallah ya bitti herşeyiniz ne güzel... darısı başımıza.. sen bebek arabası aldın mı bu arada?
ne zaman buluşuyorsunuz kızlar? ay ne güzel yaa çok özendim valla
arkadaşlar ben de yeni bir konu açıyım bari. : konyada haziran anneleri buraya .diye
yok yaa annem yaparda ben istemiyorum tabi ben yokken yapar duramaz. kıyamıyorum yıprattım kadıncağızı. park yatakmı aldın ne aldın. bende unkapanı na bakıcam kaça aldın marka model ver bana:)
Valla bende park yatak vardı zaten de ben küçük ahşap sallanan bir beşik aldım. ilk 7-8 ay için.. Çok hoşuma gidiyordu mothercare de gördüğümde.. evde çok küçük zaten ilk zamanlarda onda yatırırız dedik.. Outletten uyguna bulunca dayanamadım aldım.. Ama e-bebek te falan çok park yatak vardı.
Günaydın blue oh sevindim bugünde tatil olmasına yarında yaparlar kar olacakmış yarın markofonide bebettodan ve minimişten çok güzel şeyler aldım şi,mdi çok mutlu oldum:)))))))
cnm ya kıyamam fatma da tek ardahanda . hem tek değilsin türkiyenin dört bir yanından dostun var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?