2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

konya da bir ben mi varım yaaaa.biz de buluşsak beni kimse duymuyor. yoksa haziranda doğum yapacak tek kişi ben miyim konya da

kızlar kars özelde bi dr buldum durun bi arayayım kaç paraymış muayene ücreti

iyi günlerde kullan canım sürüşü nasıl, hafif mi? Biz çok kararsızız araba konsunda

sağol canım. Arkadaşım kullanıyor 1 yaşında oğlu. Ben de denemek için kullanım rahat manevraları ama 3 tekerleklilerde denge problemi oluyor dediler. Ne derece doğru bilmiyorum.araştırmak lazım. Ben artık aldım siz bakarsınız.

gunaydınnn..
Sonunda gırebıldım!!gune nasıl basladım anlamadım bıle neyse sızde ne var ne yok?

günaydııııınn :)

sadece sen ve ben çilek kontrolden gelebilir. :)))))))) ist.ç kızlar nerdeler ya. Millet kayboldu

gelen olur daha. Ist en kalabalık buluşma olması lazım :))))

güle güle kullanın canım. ben de travel sistem alsam mı almasam mı kararsız durumdayım. fiyatlar gereksiz yere çok artıyor travel sistem olunca. bi de beğendiğim model çok kullanışlı olmayacak katlamak için sürekli oturma kısmını çıkarmak gerekecek o yüzden onu da almıcam.. bakalım ya daha herşey duruyor yatağı arabası kıyafetleri..off düşününce canım sıkılıyor yaa.

konya da bir ben mi varım yaaaa.biz de buluşsak beni kimse duymuyor. yoksa haziranda doğum yapacak tek kişi ben miyim konya da
sanırım sensin:) kupa vercekler sana

kızlar kars özelde bi dr buldum durun bi arayayım kaç paraymış muayene ücreti
hadi bakalım hayırlsıı

eveettt
gelırım tabıkıı ama oncesınde tel numaralarımızı alallım da orada hamıle aramayayım:))

19 mart haftaya cumartesi cumadan konuşuruz senide geeliyor olarak sayıyoruz. fmg hnm sen hallet

Öyküm sorma bir araba laf işityorum. Bi de iş yerinde sorduklarında "Mira" diyorum, boş boş bakıyorlar yüzüme, güzel falan bile demiyorlar :)
Geçen gün babam kızım Müslüman ismi değil, sanki yabancı ismi gibi, bi ikinci isim düşünseniz dedi, baba Hande var ya ikinci ismi dedim , o zaman iyi dedi de, ben Hande denmesini istemiyorum bebeğe, Bahadır'ın ölen ablasının ismi, öyle hitap edilmesini istemiyorum,
Şoka girdim babamın tepkisine, bi de o kadar aydın bir adamdır...
Acaba çocuğa kötü birşey mi yapıyorum bu ismi koyarak, hayatı boyunca böyle tepkilerle mi karşılacak diye bile düşündüm..
Eşim de diyor ki biz koyduk bitti, kapat kulaklarını sen..

fmg hangi arabadan aldın? ben de bu ara bakıyorum da arabalara..

buluşmayı 1 saat erteleyin çilek de yetişir o zaman :))

Arkadaşımaa bak benim yaaa, Ankaralar'dan bile düşünür .. Canım benim yaaa..

Günaydın blue oh sevindim bugünde tatil olmasına yarında yaparlar kar olacakmış yarın markofonide bebettodan ve minimişten çok güzel şeyler aldım şi,mdi çok mutlu oldum:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…