2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bugun ters basladı okulda hersey ve oyle gıdıyor umarım duzelır
neyse bıraz kafamı dagıtayım gezmısı okuyayım..

cekılın ulennnnnnnnnnnnnnnnnn sıtenın haşara anasıyla kızı geldıııııııııııııııııııııııııııııııııı

Arabanız varsa travel sistem mecbur oluyor canım.. Ama gerçekten çok fazla fiyatlar yaa..

cekılın ulennnnnnnnnnnnnnnnnn sıtenın haşara anasıyla kızı geldıııııııııııııııııııııııııııııııııı

Hoşgeldilerrrrrrrrr :)

Arkadaşımaa bak benim yaaa, Ankaralar'dan bile düşünür .. Canım benim yaaa..
düşünürüm tabi kıızz keşke ben de gelebilsem, hepinizi yakından tanımayı çok isterdim valla yaa

Günaydın blue oh sevindim bugünde tatil olmasına yarında yaparlar kar olacakmış yarın markofonide bebettodan ve minimişten çok güzel şeyler aldım şi,mdi çok mutlu oldum:)))))))

sağol canım benim, minimişinkini ben de gördüm bebettoya daha bakmadım. sence oradaki tulumlar alt pijamalar uygun mu fiyatları? ben de kararsız kaldım alsammı almasammı diye..

Benim babamda edebiyat öğrt.. olduğundan mıdır nedir taktı bu türk ismi değil falan filan.. delirtti beni, ama gençler genelde çok beğeniyor ismi, ben çevremden çok olumlu tepkiler aldım.. zaten onlara ne ya offfffff.. Birde abimle eşi beni sinir ettiler, olmamışta, uymamışta, iki isme bile alışık değil insanlar.Sinir oldum.. Bende eşin gibi düşünüyorum canım ben koymuşum kimseyi enterese etmez..

çok ucuz yaaa
benim indirimli diye ödediğim ücretin yarısı
vay bee ne paralar harcadık şu doktorlara

gidemedikten sonra napiyim ben yaa 24 nisanda hilminin ales sınavı vardı bende gidicektim kars a ama embesiller pazar çalışmıyorlarmış haspamlara bak yaa

hallolur canım sıkma canını.

19 mart haftaya cumartesi cumadan konuşuruz senide geeliyor olarak sayıyoruz. Fmg hnm sen hallet

yelkovan özelden mail at tel nonu adını ben sana mesaj atıcam ok

duygu sömürüsü yapan fırlama seni. Bırakkk hiç inandırıcı değil

Canım güle güle iyi günlerde kullanın bende funnababy uyku setini alacam burda özelcandan baktım nekadara aldın sen uyku setini

sanadda yazık değil kalbimiz sizinle..
ne romantik oldum ben bugun beeaaaaa

bugun ters basladı okulda hersey ve oyle gıdıyor umarım duzelır
neyse bıraz kafamı dagıtayım gezmısı okuyayım..
pozitif olalım cnm. benimde ters gidiyor.

hoşgeldiniz nasılsınızzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…