cnm ya kıyamam fatma da tek ardahanda . hem tek değilsin türkiyenin dört bir yanından dostun var..
cnm ya kıyamam fatma da tek ardahanda . hem tek değilsin türkiyenin dört bir yanından dostun var..
neler aldın yazsana bebek kıyafetleri mi
evet canım çok güzel yelekler tulumlar var ben yelek tulum patik ve battaniye aldım:))))
çok ucuz yaaauff yaa salaklar pazar günü çalışmıyorlarmışşşş aptallar sinir oldum ücretide 70 tl imiş....
Arabanız varsa travel sistem mecbur oluyor canım.. Ama gerçekten çok fazla fiyatlar yaa..güle güle kullanın canım. ben de travel sistem alsam mı almasam mı kararsız durumdayım. fiyatlar gereksiz yere çok artıyor travel sistem olunca. bi de beğendiğim model çok kullanışlı olmayacak katlamak için sürekli oturma kısmını çıkarmak gerekecek o yüzden onu da almıcam.. bakalım ya daha herşey duruyor yatağı arabası kıyafetleri..off düşününce canım sıkılıyor yaa.
cekılın ulennnnnnnnnnnnnnnnnn sıtenın haşara anasıyla kızı geldıııııııııııııııııııııııııııııııııı
düşünürüm tabi kıızz keşke ben de gelebilsem, hepinizi yakından tanımayı çok isterdim valla yaaArkadaşımaa bak benim yaaa, Ankaralar'dan bile düşünür .. Canım benim yaaa..
Günaydın blue oh sevindim bugünde tatil olmasına yarında yaparlar kar olacakmış yarın markofonide bebettodan ve minimişten çok güzel şeyler aldım şi,mdi çok mutlu oldum:)))))))
en yazık bana
anladım iyi yapmışsın cnm güle güle kullanValla bende park yatak vardı zaten de ben küçük ahşap sallanan bir beşik aldım. ilk 7-8 ay için.. Çok hoşuma gidiyordu mothercare de gördüğümde.. evde çok küçük zaten ilk zamanlarda onda yatırırız dedik.. Outletten uyguna bulunca dayanamadım aldım.. Ama e-bebek te falan çok park yatak vardı.
sağol bitanem çok sevindim bu sözlerine
kızım cumartesi git hafta içi izin al git. zorla buldun zaten.uff yaa salaklar pazar günü çalışmıyorlarmışşşş aptallar sinir oldum ücretide 70 tl imiş....
Öyküm sorma bir araba laf işityorum. Bi de iş yerinde sorduklarında "Mira" diyorum, boş boş bakıyorlar yüzüme, güzel falan bile demiyorlar :)
Geçen gün babam kızım Müslüman ismi değil, sanki yabancı ismi gibi, bi ikinci isim düşünseniz dedi, baba Hande var ya ikinci ismi dedim , o zaman iyi dedi de, ben Hande denmesini istemiyorum bebeğe, Bahadır'ın ölen ablasının ismi, öyle hitap edilmesini istemiyorum,
Şoka girdim babamın tepkisine, bi de o kadar aydın bir adamdır...
Acaba çocuğa kötü birşey mi yapıyorum bu ismi koyarak, hayatı boyunca böyle tepkilerle mi karşılacak diye bile düşündüm..
Eşim de diyor ki biz koyduk bitti, kapat kulaklarını sen..
Arkadaşımaa bak benim yaaa, Ankaralar'dan bile düşünür .. Canım benim yaaa..
çok ucuz yaaa
benim indirimli diye ödediğim ücretin yarısı
vay bee ne paralar harcadık şu doktorlara
güle güle kullanın canım. Ben de travel sistem alsam mı almasam mı kararsız durumdayım. Fiyatlar gereksiz yere çok artıyor travel sistem olunca. Bi de beğendiğim model çok kullanışlı olmayacak katlamak için sürekli oturma kısmını çıkarmak gerekecek o yüzden onu da almıcam.. Bakalım ya daha herşey duruyor yatağı arabası kıyafetleri..off düşününce canım sıkılıyor yaa.
19 mart haftaya cumartesi cumadan konuşuruz senide geeliyor olarak sayıyoruz. Fmg hnm sen hallet
en yazık bana
funnababy'nin daisy uyku setini seçmiştik.
perdeyi de direk onun takımını aldık. uyku seti güzel ama perdesi düz beyaz çok gösterişsiz. mutfak önlüğü gibi durdu. hiç içime sinmedi. yerine başka bişey alıcam.
tamamladık çok şükür fatmacım akşam resimlerini çeker yarın eklerim.
Blue evet arabayı aldım.
Arabanız varsa travel sistem mecbur oluyor canım.. Ama gerçekten çok fazla fiyatlar yaa..
Hoşgeldilerrrrrrrrr :)
sanadda yazık değil kalbimiz sizinle..en yazık bana
pozitif olalım cnm. benimde ters gidiyor.bugun ters basladı okulda hersey ve oyle gıdıyor umarım duzelır
neyse bıraz kafamı dagıtayım gezmısı okuyayım..
cekılın ulennnnnnnnnnnnnnnnnn sıtenın haşara anasıyla kızı geldıııııııııııııııııııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?