2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Valla canım uygun geldi bana niye diyeceksin özelcanda daha pahalı burdan bide bebettoya bak tulum çok almıcam pahalı oluyor benim iki tane tulum var yeter dedim minimişten babası galatasaray takımı aldı öyküm yelek çok kullanılıyor dediya 6 TL orda

Bende gördüm o siteyi çok uygun kızlar, hatta ben pişman oldum aldıklarıma...ben e-bebekten yelekleri 13 tl ye aldım.. bence çok ucuz hepsi..

evet pozıtıf olayım bebgımı dusuneyım amaann ısler bı sekılde yurur zaten:))
fmg ye ılettım cep no mu gene haftaıcı haberlesır konusuruz..

keşke gelebilsen de sen bu ara evden bile çıkamıyorsun

Bi blog var "Mira'nın Bahçesi" diye görümüşsündür belki. ordaki kız da çooook tatlı... ben çelişkiye düştükçe açıyorum bakıyorum, ismi de çok yakışmış.. Diyorum kesin Mira koyucam :)
Ama aklım gidip geliyor arada tabii

günaydın bende geldim..cıkıcam birazdan..

Hoşgeldinnnnnn

Kızlar öğlen görüşürüz
Ben de çıkıyorum, öğleden sonra görüşürüz kızlaar :)

bebettodaki indirimden daha önce de aldım markafoniden gerçekten indirim güzel. mesela 16 tllik patik ayakkabılar markafonide 10tlye düşmüş. bence güzel. bi de indirim çekim vardı nerdeyse bedavaya gelmişti aldıklarım. organik 5li zıbın seti var onu beğendim 23 tlye düşmüş sence iyi mi fiyatı?

Bende gördüm o siteyi çok uygun kızlar, hatta ben pişman oldum aldıklarıma...ben e-bebekten yelekleri 13 tl ye aldım.. bence çok ucuz hepsi..

Öyküm demi ben hani dışarda falan gezemiyorum bide eskiistanbullu olarak tamam eminönü falan ucuzda ankara olarak yelekler hem cici hem markalı hemde ucuz geldi aldım bebettonun yelegi 9 TL ama okadar ciciydiki onuda aldım:))))

anacım ben bu yekelerın tanesını 6 tl ye aldım ıslemeye degmez valla cokta hos yumusacık cıceklerı dıkme hep yapıstrma degıl burası asırı pahalı ama bunlar ucuza aldım

Öyküm demi ben hani dışarda falan gezemiyorum bide eskiistanbullu olarak tamam eminönü falan ucuzda ankara olarak burası ucuz geldi yelekler hem cici hem markalı ucu diye bebettonun yelegi 9 TL ama okadar ciciydiki onuda aldım:))))

günaydın cnmm. yenimi kalktın kız.(((((
evde olmak çok güzel demi. bide para gelse süper olur..

erken kalkıyorum canım 8.30 da kalktım evi topladım kahvaltı yaptım bu sabah sağlık ocağında işim vardı ekstradan oraya gittim kan verdim markete uğradım geldim evde olmak güzelmiş gerçekten darısı isteyen herkesin başına

evet pozıtıf olayım bebgımı dusuneyım amaann ısler bı sekılde yurur zaten:))
fmg ye ılettım cep no mu gene haftaıcı haberlesır konusuruz..
tmm cnm inşallah aksilik çıkmazda görüşürüz.

ıyıyız cok sukur efendım sızlerı sormalı
bizde iyiyiz iş güç. normal yani.
birazdan kapatıcam son demlerim işlerim var. sonra yine girerim

öykümm ben çarşıdan 5 tl ye aldım yelek pijama takımları var 5 tl. inanılmaz uygun. markalar çok pahalı bence kanzdan bi body yi 8 tl ye aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…