anladım iyi yapmışsın cnm güle güle kullan
kızım cumartesi git hafta içi izin al git. zorla buldun zaten.
ya ben dolmuşta saatlerce gidemem tangır tungur bide kokuyo kaldıramam yaa benim asıl istediğim hilmininde görmesi o 2 defa gördü zaten 2.sinden bişey anlamadı korkuttular bizi
hallolur canım sıkma canını.
yelkovan özelden mail at tel nonu adını ben sana mesaj atıcam ok
duygu sömürüsü yapan fırlama seni. Bırakkk hiç inandırıcı değil
yapmıyom yaa ianan bana valla gıcık oldum şu dr a açsana pazar yaa ne var sanki
günaydın bende geldim..cıkıcam birazdan..
düşünürüm tabi kıızz keşke ben de gelebilsem, hepinizi yakından tanımayı çok isterdim valla yaa
sağol canım benim, minimişinkini ben de gördüm bebettoya daha bakmadım. sence oradaki tulumlar alt pijamalar uygun mu fiyatları? ben de kararsız kaldım alsammı almasammı diye..
Valla canım uygun geldi bana niye diyeceksin özelcanda daha pahalı burdan bide bebettoya bak tulum çok almıcam pahalı oluyor benim iki tane tulum var yeter dedim minimişten babası galatasaray takımı aldı öyküm yelek çok kullanılıyor dediya 6 TL orda
sanadda yazık değil kalbimiz sizinle..
ne romantik oldum ben bugun beeaaaaa
pozitif olalım cnm. benimde ters gidiyor.
hoşgeldiniz nasılsınızzzzzzzzz
düşünürüm tabi kıızz keşke ben de gelebilsem, hepinizi yakından tanımayı çok isterdim valla yaa
sağol canım benim, minimişinkini ben de gördüm bebettoya daha bakmadım. sence oradaki tulumlar alt pijamalar uygun mu fiyatları? ben de kararsız kaldım alsammı almasammı diye..
Benim babamda edebiyat öğrt.. olduğundan mıdır nedir taktı bu türk ismi değil falan filan.. delirtti beni, ama gençler genelde çok beğeniyor ismi, ben çevremden çok olumlu tepkiler aldım.. zaten onlara ne ya offfffff.. Birde abimle eşi beni sinir ettiler, olmamışta, uymamışta, iki isme bile alışık değil insanlar.Sinir oldum.. Bende eşin gibi düşünüyorum canım ben koymuşum kimseyi enterese etmez..
günaydın bende geldim..cıkıcam birazdan..
Ben de çıkıyorum, öğleden sonra görüşürüz kızlaar :)Kızlar öğlen görüşürüz
ya ben dolmuşta saatlerce gidemem tangır tungur bide kokuyo kaldıramam yaa benim asıl istediğim hilmininde görmesi o 2 defa gördü zaten 2.sinden bişey anlamadı korkuttular bizi
yapmıyom yaa ianan bana valla gıcık oldum şu dr a açsana pazar yaa ne var sanki
Canım sıkma canını ya eşin belki cumartesi öğleden sonra izin falan alır öyle gidersiniz hemen üzüntüye kapılma
Valla canım uygun geldi bana niye diyeceksin özelcanda daha pahalı burdan bide bebettoya bak tulum çok almıcam pahalı oluyor benim iki tane tulum var yeter dedim minimişten babası galatasaray takımı aldı öyküm yelek çok kullanılıyor dediya 6 TL orda
günaydın cnmm. yenimi kalktın kız.günaydın nasılsınız hanımlar
Bende gördüm o siteyi çok uygun kızlar, hatta ben pişman oldum aldıklarıma...ben e-bebekten yelekleri 13 tl ye aldım.. bence çok ucuz hepsi..
hoşgeldin cnm nasılsınnn
Bende gördüm o siteyi çok uygun kızlar, hatta ben pişman oldum aldıklarıma...ben e-bebekten yelekleri 13 tl ye aldım.. bence çok ucuz hepsi..
Eki Görüntüle 155699 anacım ben bu yekelerın tanesını 6 tl ye aldım ıslemeye degmez vallacokta hos yumusacık cıceklerı dıkme hep yapıstrma degıl burası asırı pahalı ama bunlar ucuza aldım
Eki Görüntüle 155699 anacım ben bu yekelerın tanesını 6 tl ye aldım ıslemeye degmez vallacokta hos yumusacık cıceklerı dıkme hep yapıstrma degıl burası asırı pahalı ama bunlar ucuza aldım
günaydın cnmm. yenimi kalktın kız.(((((
evde olmak çok güzel demi. bide para gelse süper olur..
tmm cnm inşallah aksilik çıkmazda görüşürüz.evet pozıtıf olayım bebgımı dusuneyım amaann ısler bı sekılde yurur zaten:))
fmg ye ılettım cep no mu gene haftaıcı haberlesır konusuruz..
bizde iyiyiz iş güç. normal yani.ıyıyız cok sukur efendım sızlerı sormalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?