Canım güle güle kullan sen hangi şehirdeydin
Canım sıkma canını ya eşin belki cumartesi öğleden sonra izin falan alır öyle gidersiniz hemen üzüntüye kapılma
yaa başka zaman olmazki eşim hafta sonu çok yogun oluyo zaten sınavı oldugu için gidebiliyouz hafta sonalrı 11er saat derse giriyo uff cnım sıkıldı
tmm cnm inşallah aksilik çıkmazda görüşürüz.
bizde iyiyiz iş güç. normal yani.
birazdan kapatıcam son demlerim işlerim var. sonra yine girerim
öykümm ben çarşıdan 5 tl ye aldım yelek pijama takımları var 5 tl. inanılmaz uygun. markalar çok pahalı bence kanzdan bi body yi 8 tl ye aldım
iyiyim cnm iş güç işte koşturmaca.. bebişimi dinliyorum şu an dolaşıyor içerde cadıiyiyim canım sen nasılsın??
çok güzel ama penye yelek almanı tavsiye ederim yazın yün yelek giydiremezsin.Eki Görüntüle 155699 anacım ben bu yekelerın tanesını 6 tl ye aldım ıslemeye degmez vallacokta hos yumusacık cıceklerı dıkme hep yapıstrma degıl burası asırı pahalı ama bunlar ucuza aldım
erken kalkıyorum canım 8.30 da kalktım evi topladım kahvaltı yaptım bu sabah sağlık ocağında işim vardı ekstradan oraya gittim kan verdim markete uğradım geldim evde olmak güzelmiş gerçekten darısı isteyen herkesin başına
hafta içi mesaiden sonra git ya da başka hafta sonu eşinin dersleri bitince git illa ki ayarlanır bişeyyaa başka zaman olmazki eşim hafta sonu çok yogun oluyo zaten sınavı oldugu için gidebiliyouz hafta sonalrı 11er saat derse giriyo uff cnım sıkıldı
keşke gelebilsen de sen bu ara evden bile çıkamıyorsun
Bi blog var "Mira'nın Bahçesi" diye görümüşsündür belki. ordaki kız da çooook tatlı... ben çelişkiye düştükçe açıyorum bakıyorum, ismi de çok yakışmış.. Diyorum kesin Mira koyucam :)
Ama aklım gidip geliyor arada tabii
Hoşgeldinnnnnn
Ben de çıkıyorum, öğleden sonra görüşürüz kızlaar :)
iyiyim cnm iş güç işte koşturmaca.. bebişimi dinliyorum şu an dolaşıyor içerde cadı
çok güzel ama penye yelek almanı tavsiye ederim yazın yün yelek giydiremezsin.
aferin sanaaaaaaaaa. amin canım aminnnnnnnnn ama maddiyat işte.
Öyküm demi ben hani dışarda falan gezemiyorum bide eskiistanbullu olarak tamam eminönü falan ucuzda ankara olarak yelekler hem cici hem markalı hemde ucuz geldi aldım bebettonun yelegi 9 TL ama okadar ciciydiki onuda aldım:))))
ben kaçar sonra yine girerim. işlerim var.. byeeeee:92::92:
bende çıkyorum evimi toparlamam lazım
öğleden sonra görüşürüz
hafta içi mesaiden sonra git ya da başka hafta sonu eşinin dersleri bitince git illa ki ayarlanır bişey
ya hafta içleri 5e kadarmış e bende hilmide 5 de çıkıyoruz zaten öss yklaştı yaa öğrenciler bırakmıo izin sıkıntı bi gidip gelmek 200 tl patlıyo
Ya bende İstanbullu olarak Eminönü ne falan gitmedim zaten, e-bebek mağazası var bizim burda, ordan, mothercare ve Jokerden aldım herşeyi.. Bence çok güzel hepsi ve çok uygun.. Zaten ben internetten çok alışveriş yapıyorum ve gerçekten çok uygun şeyler buluyorum. Hatta dün kendime kapitoneli nevresim setleri varya onlardan aldım. Doğumda sererim diye..
Ya bende İstanbullu olarak Eminönü ne falan gitmedim zaten, e-bebek mağazası var bizim burda, ordan, mothercare ve Jokerden aldım herşeyi.. Bence çok güzel hepsi ve çok uygun.. Zaten ben internetten çok alışveriş yapıyorum ve gerçekten çok uygun şeyler buluyorum. Hatta dün kendime kapitoneli nevresim setleri varya onlardan aldım. Doğumda sererim diye..
güle güle kullan ben netten hiç alışveriş yapmıyorum eşimde sıkı sıkı tembihliyo sakın netten alma diye cesaret edemiyorum
benım esımde 2 yerden yapıo cok saglam ve guvenılır yermıs ama bende hıc yapmadım sadece uyku set sıparıs verdım
bebettodaki indirimden daha önce de aldım markafoniden gerçekten indirim güzel. mesela 16 tllik patik ayakkabılar markafonide 10tlye düşmüş. bence güzel. bi de indirim çekim vardı nerdeyse bedavaya gelmişti aldıklarım. organik 5li zıbın seti var onu beğendim 23 tlye düşmüş sence iyi mi fiyatı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?