2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben bır takım aldım 47 tl ama bambu ıplıgı dıolar bacım antialerjıkmıs

iyiyim canım sen nasılsın??
iyiyim cnm iş güç işte koşturmaca.. bebişimi dinliyorum şu an dolaşıyor içerde cadı

çok güzel ama penye yelek almanı tavsiye ederim yazın yün yelek giydiremezsin.

aferin sanaaaaaaaaa. amin canım aminnnnnnnnn ama maddiyat işte.

Bu saatten sonra ben değiştirmem zaten gördüm o siteyi birde eşim baya bir araştırdı yabancı sitelerden falan o kadar güzel anlamları var ki değer dillerde falan ben çok beğendim.. Boşver bence güzel bir isim..

yok bacım hemen olmazkı zatenbıle bıle buyuk aldım ben bunları kışa :))))))))

Ya bende İstanbullu olarak Eminönü ne falan gitmedim zaten, e-bebek mağazası var bizim burda, ordan, mothercare ve Jokerden aldım herşeyi.. Bence çok güzel hepsi ve çok uygun.. Zaten ben internetten çok alışveriş yapıyorum ve gerçekten çok uygun şeyler buluyorum. Hatta dün kendime kapitoneli nevresim setleri varya onlardan aldım. Doğumda sererim diye..

canım hangi sitelerden alıyorsun? bana da internetten almak mantıklı geliyor ama işte dokunmayınca falan ya kötüyse diye endişe ediyorum.. bide fiyatları tam bilmediğim için sorun oluyor. pahalı mı ucuz mu bilemeyince alamıyorum :)) bak mesela yelekler çok uygunmuş dediğinize göre..ben de alıcam şimdi, renk seçiyorum..

güle güle kullan ben netten hiç alışveriş yapmıyorum eşimde sıkı sıkı tembihliyo sakın netten alma diye cesaret edemiyorum

güle güle kullan ben netten hiç alışveriş yapmıyorum eşimde sıkı sıkı tembihliyo sakın netten alma diye cesaret edemiyorum

benım esımde 2 yerden yapıo cok saglam ve guvenılır yermıs ama bende hıc yapmadım sadece uyku set sıparıs verdım

Son düzenleme:
kızlar bübchen diye bi marka var bebek bakım ürünleri bildiğiniz bi marka mı? kullanan varmı ?

Benimle aynı hamile arkadaşım özelcandan geçen hafta bebettonun 10 hastane çıkışını 105 Tl idi 95 TL ye aldı organik burdakinin aynı modelini kıyaslama yaptım beşlisi 23 Tl ye uygun geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…