2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

İyi haftalar canımm..

ne güzeliz bugün maşşaaalah
havalar da düzeliyo.

kızlar sol elimde 3 gündür uyuşukluk ve batma va.
sabah uyandığımda daha yoğun oluyor gün içinde hafifliyor.
aynı sorunu yaşayan var mı? gebelikle alakalı olduğunun düşünüyorum ne dersiniz?

günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
herkes iyimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
biz iyiyizzz
kızlar benim fındık farem içimde öyle oynuyor ki dısarıdan karnımı sağa sola hareket ettiriyor bugun çok değişik yaaaaaaaaaaaa

öykümmmmm nice senelere bu yeni yaşın sana uğurlu gelsin inşallaaaah

günaydın hatunlar.
nasılsınız :)
Öyküm doğum günün kutlu olsun canım.

kızlar hepinize kocaman öpücükler güzel haftalar.

gunaydınnn cnmmmm

enerji dolu bir topiğe hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzz. Nasılsın.... Sezincm nasıl. Duru kahvaltı yapıyor ve çok mutlu. 28. Haftaya geldik. Ben 7 aylık diyorummm

yaaa bendee 7 olmak ıstıyoorummmmm. 7 olursam heran dogurcakmısım gıbı hıssederım herallll

Ben çıkıyorum kızlar..Azıcık yürüyüş yapacağım...Bugün patronlar da yok, ofiste iş de yok..
Parkın etrafında turlayacağım...

Bende de oluyor, hep sola yatmaktan üstüne yatıyorum diye düşünmüştüm ben..

gunaydınnn cnmmmm

yaaa bendee 7 olmak ıstıyoorummmmm. 7 olursam heran dogurcakmısım gıbı hıssederım herallll

Bizim daha çook var arkadaşım yaa :)

enerji dolu bir topiğe hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzz. Nasılsın.... Sezincm nasıl. Duru kahvaltı yapıyor ve çok mutlu. 28. Haftaya geldik. Ben 7 aylık diyorummm

maşalllah size canlarım.
ayyyy az kaldı yaaa. 10 hafta nedir ki. çok çabuk geçiyor.

afiyet bal olsun.
biz de sezincimle az önce kahvaltı ettik.

bende oluyo ellerimde ve ayaklarımda uyuşma doktora söylemiştim aynı hafta kramplarda vardı
magnezyum verdi ama uyuşmalara çok etkisi olmayabilir demişti

var canım bütün gece ellerim uyuştu. Burda da oluyor ama fazla değil. Hamilelikten.

maşalllah size canlarım.
Ayyyy az kaldı yaaa. 10 hafta nedir ki. çok çabuk geçiyor.

Afiyet bal olsun.
Biz de sezincimle az önce kahvaltı ettik.

afiyet olsun sezin hanıma ve sana.

Ibrahim tatlıses vurulmuş aaaaaaaaaaa şaşırdım

günaydın.
fındık fareni yerim yaaa. canlarım sabırsızlanıyorlar.

gunaydınnn cnmmmm

günaydın iyileştin mi canım?

Ben çıkıyorum kızlar..Azıcık yürüyüş yapacağım...Bugün patronlar da yok, ofiste iş de yok..
Parkın etrafında turlayacağım...

ohhh dolaş canım hava da çok güzel.

Bende de oluyor, hep sola yatmaktan üstüne yatıyorum diye düşünmüştüm ben..

ondan değil mi canım. bende sola yatıyorum sürekli.
sol el olunca korktum kalp vs. bişey olmasın diye. ne biliyim.

var canım bütün gece ellerim uyuştu. Burda da oluyor ama fazla değil. Hamilelikten.

evet başından vurulmuş.. yaşasa bile felç kalır büyük ihtimalle.. üzüldüm pkk lılar yapmış

çilek bitti mi duvar kagıdınız bizimkisi bitti hatta artan kagıtlarla lambasını yaptıralım dedik bir cerceveye kagidini geciricez güzel olabilir öle
odası ne zaman geliyyyyyyyyyyyyyyyy bebegin

Yok Allah korusun değildir canım yaa.. Sonuçta ağırlaştık elimiz ayağımzı uyuşuyor hamileliktendir Ege'nin dediği gibi. Ama doktoruna gittiğinde sorarsın sen yine

bende oluyo ellerimde ve ayaklarımda uyuşma doktora söylemiştim aynı hafta kramplarda vardı
magnezyum verdi ama uyuşmalara çok etkisi olmayabilir demişti

içimi rahatlattınız kızlar sağolun. 3 gün üst üste olunca korktum ben de. ailede kalp rahatsızlığı öyküsü de olduğu için tedirgin olmuştum.

evet yaaa gece 1 de duydum ben de. ibo vurulmuş diye. durumu ağırmış.

fmgciiim benim kuzenimde hamileyken el bileğinde uyuşmalar oluyordu karpal tunel sendrolmu neymiş adı sonradan ameliyat oldu hatta
ama hamilelikle ilgisi var mı bilmiyorum cünkü aynı ameliyatı sonra teyzemde oldu
umarım ciddi bişi değildir

çilek bitti mi duvar kagıdınız bizimkisi bitti hatta artan kagıtlarla lambasını yaptıralım dedik bir cerceveye kagidini geciricez güzel olabilir öle
odası ne zaman geliyyyyyyyyyyyyyyyy bebegin

Bitti canım bizimki de :) aynı şeyi ben düşündüm, artan kağıtları sakladım gece lambası yaparım diye ama becerebilir miyim bilmiyorum,
Oda da haftaya gelecek inşallah, ay biran önce gelsin de yerleştiriyim istiyorum..
Seninkinin ne zaman geliyiii :)

karakan bebeğine ve açılma olmamasına çok sevindim, gözünaydın. tansiyonun da tekrar çıkmaz inşallah. 32. haftana bir şey kalmamış. bundan sonra da her şey yolunda gider inşallah...

hele şükür yaa 2 gündür raktan çatlıyordum ama iyi olamnıza çok çok çok sevindim...herşey yolunda gider inş. bundan sonrasıda öptük senide

geçmiş olsun canım, iyi olduğunuza sevindim, tansiyonun da kontrol altında olduktan sonra sorun olmaz inşallah... maşallah bebeğine kocaman olmuş

geçmiş olsun tatlım)))))))))bebeğine de maşalllahhh))

Merve çok geçmiş olsun canım, Karakan senin adına da çok sevindim, çok merak etmiştim seni.. Hayırlı haberlerin daim olur inşallah..
Sağolun kızlar inşallah bişey olmaz dün yine 14/10 olduğu için doktor hap başlattı alfamed günde dört tane sürekli tansiyon takibi hayırlısıyla bişey olmaz inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…