2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yarın aşım var dedin de, ben de geçen hafta sağlık ocağını aradım, hiç ilgilenmiyorsunuz aşı zamanım geçiyor, milleti her ay kontrole çağırıyormuş sağlık ocakları dedim..Tetanoz aşısı olmak zorunda değilsiniz dediler..Gıcık oldum..Olacağım dedim, o zaman perşembe gel dediler..Bende perşembe günü gideceğim..

günaydın işe başladın mı sen:))))))))) belirtiler akıntı beyazrenkte. Bazende kaşıntı oldu bi kaç kere ama fazla değil. Beni rahatsız eden bişey yoktu. Ama idrarda çıkıyor. Ilaç kullanmana gerek yoktur vermediyse:)

Miracık güle güle eskitsin duvar kağıtlarını büyüsünde elindeki pastel boyalarla çizsin o duvar kağıtlarını inşallah[/QUOTE]

AAA OYKUMCUMMMM DOĞUM GUNUN KUTLU OLSUNNNNNN kızlarınla sevdıklerınlee nıce guzel yaslaraaaa.......

Benim de güzel geçti, doktora gitmem gerekiyordu, şeker düşmemişti bir türlü , insülini arttırdı doktor, sonr da kızımla gezdik.. Alışveriş yaptık, sonra da küçük kızımın beşiği için kumaş falan aldık, pazarda onunla uğraştık. Çok güzel oldu ama değdi yani.. Güzeldi valla zevkliydi.. Onlara sarılıp yatmak ne kadar zevkli değil mi? Kızım bana sabahları kahvaltı bile hazırladı.. çok güzeldi..

ılac verdıde kullanmadımm azmıs dıee....ben doktorum yaaaa::))::)):)cok sık lavaboya gıdıorum bıde bıkacgundur akıntı olmaya basladı kasıntı felan yok ama artık bu sefer kullanırım ılacları...

maleseffff basladımmm cnmmmm..

allah allah banada olman lazım tutanak tutucaz dediler:)))))))) mecbur kaldım.

öyküm avatarını değiştirmişsn karıştırıyorum seni.. Doğum günün kutlu olsun mutluluklar cnm...

ohhhhhhhhh sefamız olsun. Ne güzel işte kız evlat öz evlat boşuna dememişler.

günaydıııııııııııın biz geldik

günaydınnn çatlak karı ve yakışıklı oğlu

günaydın hatunlar.
nasılsınız :)
Öyküm doğum günün kutlu olsun canım.

kızlar hepinize kocaman öpücükler güzel haftalar.

Miracık güle güle eskitsin duvar kağıtlarını büyüsünde elindeki pastel boyalarla çizsin o duvar kağıtlarını inşallah

Öykümmmm ne güzelll nice senelere, kızlarınla, eşinle, ailen ve sevdiklerin sağlıklı mutlu yılllar dilerimmmmmmmmmm

AAA OYKUMCUMMMM DOĞUM GUNUN KUTLU OLSUNNNNNN kızlarınla sevdıklerınlee nıce guzel yaslaraaaa.......[/QUOTE]

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar..

günaydın hatunlar.
Nasılsınız :)
öyküm doğum günün kutlu olsun canım.

Kızlar hepinize kocaman öpücükler güzel haftalar.

enerji dolu bir topiğe hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzz. Nasılsın.... Sezincm nasıl. Duru kahvaltı yapıyor ve çok mutlu. 28. Haftaya geldik. Ben 7 aylık diyorummm

enerji dolu bir topiğe hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzz. Nasılsın.... Sezincm nasıl. Duru kahvaltı yapıyor ve çok mutlu. 28. Haftaya geldik. Ben 7 aylık diyorummm
bende 26 dayım 2 hafta sonra dr a giiceeeeeeeeeeeeeeemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…