çilekçim günaydın miranın odasına başlanmış hayırlısı olsn. Güle güle kullanın..
öyküm hava gerçekten insana moral veriyor. Bende bugun iyiyim işallah akşama kadar böyle gider. Yarın aşım var((( izin almak ölüm geliyor 1 saate bile dayanamıyorum izin alırken
fıstıkkk gunaydınnnnnn:) ıdrar yolları enfeksıyonun belırtılerı nelerr???
Gecen banada cerrahpasada az enfeksıyon var dedıler ama ben kullanmadım bu hafta kesın yıne tahlıl yaptırcaklarr arttıysa kullancammmmm
Evet çok güzel hava, bu havaları ben çok seviyorum ayrıca bugünün başka bir anlamı daha var benim için, bugün benim doğumgünüm... Veeeee hava da çok güzel, daha ne isterim ki..
Günaydın, gerçekten bahar havası var. Güzel havalar bize bebeklerimizi getireceek :)
iyi valla süper..
Bende kızımla yattım . Acaba kocayı yollasamda kuuzlarımla mı yatsam. Horlamıyor hemde yumuşacık:))) bende gezdim eylülü sinemaya götürdüm dünde sahile indik. Akşam babamız geldi. Senin nasıl geçti. Bu haftasonu bekardık ikimizde desene..
günaydın işe başladın mı sen:))))))))) belirtiler akıntı beyazrenkte. Bazende kaşıntı oldu bi kaç kere ama fazla değil. Beni rahatsız eden bişey yoktu. Ama idrarda çıkıyor. Ilaç kullanmana gerek yoktur vermediyse:)
günaydıııııııııııın biz geldik
yarın aşım var dedin de, ben de geçen hafta sağlık ocağını aradım, hiç ilgilenmiyorsunuz aşı zamanım geçiyor, milleti her ay kontrole çağırıyormuş sağlık ocakları dedim..tetanoz aşısı olmak zorunda değilsiniz dediler..gıcık oldum..olacağım dedim, o zaman perşembe gel dediler..bende perşembe günü gideceğim..
ohhhhhhhhh sefamız olsun. Ne güzel işte kız evlat öz evlat boşuna dememişler.benim de güzel geçti, doktora gitmem gerekiyordu, şeker düşmemişti bir türlü , insülini arttırdı doktor, sonr da kızımla gezdik.. Alışveriş yaptık, sonra da küçük kızımın beşiği için kumaş falan aldık, pazarda onunla uğraştık. çok güzel oldu ama değdi yani.. Güzeldi valla zevkliydi.. Onlara sarılıp yatmak ne kadar zevkli değil mi? Kızım bana sabahları kahvaltı bile hazırladı.. çok güzeldi..
Hoşgeldinizzz iyi ki geldiniz :))
Bahar havası devam eidyor muu :)
ohhhhhhhhh sefamız olsun. Ne güzel işte kız evlat öz evlat boşuna dememişler.
günaydınnn çatlak karı ve yakışıklı oğlu
Miracık güle güle eskitsin duvar kağıtlarını büyüsünde elindeki pastel boyalarla çizsin o duvar kağıtlarını inşallah
günaydın hatunlar.
nasılsınız :)
Öyküm doğum günün kutlu olsun canım.
kızlar hepinize kocaman öpücükler güzel haftalar.
günaydın hatunlar.
Nasılsınız :)
öyküm doğum günün kutlu olsun canım.
Kızlar hepinize kocaman öpücükler güzel haftalar.
günaydın hayırlı haftalar
bende 26 dayım 2 hafta sonra dr a giiceeeeeeeeeeeeeeemmenerji dolu bir topiğe hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzz. Nasılsın.... Sezincm nasıl. Duru kahvaltı yapıyor ve çok mutlu. 28. Haftaya geldik. Ben 7 aylık diyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?