Canım çok geçmiş olsun.. bilmiyorum ben pek ama enfeksiyon için ilaç verdi mi?
Canım hiçbir fikrim yok, ama idrar yolu enfeksiyonu için ege de ilaç kullanıyor..Plesantayı bilmiyorum ama, geçmiş olsun...
Bu arada herkese kocaman GÜNAYDINNNNN...
Günaydın canımm :) çok güzel oldu duvar kağıtları Miracık'ın :))
Sen nasılsın??
gunaydınn cnm gecmıs olsunnngünaydın kızlar..
cuma günü kontrolüm vardı..
idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve plasenta rahme çok yakın kendini fazla yorma dedı doktorum! bunların gebeliğe etkıleri neler bileniniz varmı..moralim çok bozuldu ya
hosgeldınızzzzzzgünaydın kızlarrrrrrr biz geldik
Günaydın canımm :) çok güzel oldu duvar kağıtları Miracık'ın :))
Sen nasılsın??
ben fena deılım cnmmmm sadece bırazcık sesım az:) gule gule kullansın mıracıkk
Canım çok geçmiş olsun.. bilmiyorum ben pek ama enfeksiyon için ilaç verdi mi?
gunaydınnn guzel annelerrr..
seker yuklemem var oglumu gorecegım:))
bır yandan hazırlanıyorum bır yandan sızlere haber vereyım dedım
kendınıze ıyı bakın bana bol sans...
Canım hiçbir fikrim yok, ama idrar yolu enfeksiyonu için ege de ilaç kullanıyor..Plesantayı bilmiyorum ama, geçmiş olsun...
Herkese günaydınnnnn kızlar, hava İstanbul da çok güzel, bahar havası var dışarda, çok mutlu uyandım bugün...Sizlerden naber?
Günaydınnnnnnnnnnngünaydın kızlarrrrrrr biz geldik
gunaydınnn guzel annelerrr..
seker yuklemem var oglumu gorecegım:))
bır yandan hazırlanıyorum bır yandan sızlere haber vereyım dedım
kendınıze ıyı bakın bana bol sans...
Kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnn
biraz işim var halledip gelicem buralardayım
Mira hanım güle güle kullansın duvar kağıtlarını...Eminim çok güzel olmuştur...
Herkese günaydınnnnn kızlar, hava İstanbul da çok güzel, bahar havası var dışarda, çok mutlu uyandım bugün...Sizlerden naber?
cuma günü gittiğimde plasenta ile ilgili olan şeyi söyledi..şeker testi ve idrar testinin sonucunu cumartesi telefon ederek öğrenebilirsin dedi..cumartesi telefon ettım, şeker sonucu iyi dedi, açlık 86 tokluk 117 mi dedi 107 mi dedi, onu unuttum şimdi...ama o iyiymiş sonuçta, yalnız idrar yolunda enfeksiyon var , bol su içmen gerekıyor dedi, bende öyle yapmaya çalışıyorum...
Olmazsa cumartesi günü gidip bi sorayım ilaç kullanmam gerekıyormu diye...
cuma günü gittiğimde plasenta ile ilgili olan şeyi söyledi..şeker testi ve idrar testinin sonucunu cumartesi telefon ederek öğrenebilirsin dedi..cumartesi telefon ettım, şeker sonucu iyi dedi, açlık 86 tokluk 117 mi dedi 107 mi dedi, onu unuttum şimdi...ama o iyiymiş sonuçta, yalnız idrar yolunda enfeksiyon var , bol su içmen gerekıyor dedi, bende öyle yapmaya çalışıyorum...
olmazsa cumartesi günü gidip bi sorayım ilaç kullanmam gerekıyormu diye...
sabahın 6nda bıle guzeldı oykum gercektennn hava guzel olunca ınsanın moralıde ıyı oluyorrrrr
gunaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnn
günaydın arkadaşlarrr mutlu ve güneşli haftalarrr.
cumartesi kontrolümüz vardı, yaramaz kızım kordonunu boynuna dolamış bi tur...doktorcum şu an için ciddi bişey yok ama takip edelim sen 2 hafta sonra yine gel dedi...kafası da yukardaydı yine dönmüş cimcime, yüzünü de göstermedi elimiz boş döndük usg den...
onun dışında mide kaynamalarım için gaviscon şurup ve balık hapına başladık...
bende havadisler böyle Allah beterlerinden korusun hepimizi
günaydın cnm. Geçmiş olsun. Konu enfeksiyon olunca bodozlama daldım. Bi ben bilirim bi alah:))))
ampisina içiyrum cnm bu ikinci kutu. Banada bol su iç dediler ama ilacı sor erken doğuma sebepmiş ve dolayısı ile gelişiminide etkiliyor. Ben 2 kutu fitil iki kutu antibiyorik kullandım hamileliğim boyunca. Ama sor mutlaka dr.
günaydın cnm. Geçmiş olsun. Konu enfeksiyon olunca bodozlama daldım. Bi ben bilirim bi alah:))))
ampisina içiyrum cnm bu ikinci kutu. Banada bol su iç dediler ama ilacı sor erken doğuma sebepmiş ve dolayısı ile gelişiminide etkiliyor. Ben 2 kutu fitil iki kutu antibiyorik kullandım hamileliğim boyunca. Ama sor mutlaka dr.
Evet çok güzel hava, bu havaları ben çok seviyorum ayrıca bugünün başka bir anlamı daha var benim için, bugün benim doğumgünüm... Veeeee hava da çok güzel, daha ne isterim ki..
Günaydın, gerçekten bahar havası var. Güzel havalar bize bebeklerimizi getireceek :)
enfeksiyon mağduru arkadaşım benim... Naber ege kocasız hayat nasıldı.. Biz akşamları aslı ile yattık çok zevkliydi..
Günaydın canım, hava burda da çok güzel..Dediğin gibi hava güzel olunca insan daha bir mutlu oluyor..
Evet çok güzel hava, bu havaları ben çok seviyorum ayrıca bugünün başka bir anlamı daha var benim için, bugün benim doğumgünüm... Veeeee hava da çok güzel, daha ne isterim ki..
Günaydın, gerçekten bahar havası var. Güzel havalar bize bebeklerimizi getireceek :)
çilekçim günaydın miranın odasına başlanmış hayırlısı olsn. Güle güle kullanın..
öyküm hava gerçekten insana moral veriyor. Bende bugun iyiyim işallah akşama kadar böyle gider. Yarın aşım var((( izin almak ölüm geliyor 1 saate bile dayanamıyorum izin alırken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?