2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok geçmiş olsun.. bilmiyorum ben pek ama enfeksiyon için ilaç verdi mi?

Canım hiçbir fikrim yok, ama idrar yolu enfeksiyonu için ege de ilaç kullanıyor..Plesantayı bilmiyorum ama, geçmiş olsun...
Bu arada herkese kocaman GÜNAYDINNNNN...

cuma günü gittiğimde plasenta ile ilgili olan şeyi söyledi..şeker testi ve idrar testinin sonucunu cumartesi telefon ederek öğrenebilirsin dedi..cumartesi telefon ettım, şeker sonucu iyi dedi, açlık 86 tokluk 117 mi dedi 107 mi dedi, onu unuttum şimdi...ama o iyiymiş sonuçta, yalnız idrar yolunda enfeksiyon var , bol su içmen gerekıyor dedi, bende öyle yapmaya çalışıyorum...
olmazsa cumartesi günü gidip bi sorayım ilaç kullanmam gerekıyormu diye...

Herkese günaydınnnnn kızlar, hava İstanbul da çok güzel, bahar havası var dışarda, çok mutlu uyandım bugün...Sizlerden naber?

gunaydınn cnm gecmıs olsunnn

günaydın kızlarrrrrrr biz geldik
hosgeldınızzzzzz

gunaydınnn guzel annelerrr..
seker yuklemem var oglumu gorecegım:))
bır yandan hazırlanıyorum bır yandan sızlere haber vereyım dedım
kendınıze ıyı bakın bana bol sans...

sende dıkkat et cnm kendıneee....

Canım hiçbir fikrim yok, ama idrar yolu enfeksiyonu için ege de ilaç kullanıyor..Plesantayı bilmiyorum ama, geçmiş olsun...

SANADA kocamaaannnn gunaydınnn cnmmmm

günaydın kızlarrrrrrr biz geldik
Günaydınnnnnnnnnnn

gunaydınnn guzel annelerrr..
seker yuklemem var oglumu gorecegım:))
bır yandan hazırlanıyorum bır yandan sızlere haber vereyım dedım
kendınıze ıyı bakın bana bol sans...

Canım bekliyoruz güzel haberlerinii :)

Günaydın kuzuuuuuuuu

Kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnn
biraz işim var halledip gelicem buralardayım

Ege sultan günaydın, kolay gelsinnn

Mira hanım güle güle kullansın duvar kağıtlarını...Eminim çok güzel olmuştur...

Canım benim çok teşekkürler :) unuttum resim çekmeyi, akşam çekip ekliycem umarımm :)

Herkese günaydınnnnn kızlar, hava İstanbul da çok güzel, bahar havası var dışarda, çok mutlu uyandım bugün...Sizlerden naber?

Günaydın, gerçekten bahar havası var. Güzel havalar bize bebeklerimizi getireceek :)

günaydın arkadaşlarrr mutlu ve güneşli haftalarrr.
cumartesi kontrolümüz vardı, yaramaz kızım kordonunu boynuna dolamış bi tur...doktorcum şu an için ciddi bişey yok ama takip edelim sen 2 hafta sonra yine gel dedi...kafası da yukardaydı yine dönmüş cimcime, yüzünü de göstermedi elimiz boş döndük usg den...
onun dışında mide kaynamalarım için gaviscon şurup ve balık hapına başladık...
bende havadisler böyle Allah beterlerinden korusun hepimizi

günaydın cnm. Geçmiş olsun. Konu enfeksiyon olunca bodozlama daldım. Bi ben bilirim bi alah:))))
ampisina içiyrum cnm bu ikinci kutu. Banada bol su iç dediler ama ilacı sor erken doğuma sebepmiş ve dolayısı ile gelişiminide etkiliyor. Ben 2 kutu fitil iki kutu antibiyorik kullandım hamileliğim boyunca. Ama sor mutlaka dr.

Canım o zaman dikkat et bol bol da su iç...Su zaten bol içmemiz gerekiyormuş..Bol bol dinlen...Zaten iyice ağırlaştık eskisi gibi ağır iş yapılamıyor..Dikkat et kendine.

sabahın 6nda bıle guzeldı oykum gercektennn hava guzel olunca ınsanın moralıde ıyı oluyorrrrr
gunaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnn

Evet çok güzel hava, bu havaları ben çok seviyorum ayrıca bugünün başka bir anlamı daha var benim için, bugün benim doğumgünüm... Veeeee hava da çok güzel, daha ne isterim ki..

Günaydın, gerçekten bahar havası var. Güzel havalar bize bebeklerimizi getireceek :)[/QUOTE]

Miracık güle güle eskitsin duvar kağıtlarını büyüsünde elindeki pastel boyalarla çizsin o duvar kağıtlarını inşallah

Kordonunu mu dolamış...Sen sık sık git o zaman canım doktora ihmal etme..doktorunun dediği gibi önemli bişey değildir inşalllah..

Enfeksiyon mağduru arkadaşım benim... Naber Ege kocasız hayat nasıldı.. Biz akşamları Aslı ile yattık çok zevkliydi..

saol egecim...kafaya taktım acayip ya, internetten araştırdım şimdi; plesantanın rahime yakın olması diye, plasenta rahim duvarını kapatırsa normal doğum yapılamıyormuş..mecburen sezeryan ...
enfeksiyonda dediğin gibi erken doğuma falan neden oluyormuş...ben bu hafta içi doktorun yanına bi gideyim...

çilekçim günaydın miranın odasına başlanmış hayırlısı olsn. Güle güle kullanın..
öyküm hava gerçekten insana moral veriyor. Bende bugun iyiyim işallah akşama kadar böyle gider. Yarın aşım var((( izin almak ölüm geliyor 1 saate bile dayanamıyorum izin alırken

fıstıkkk gunaydınnnnnn:) ıdrar yolları enfeksıyonun belırtılerı nelerr???
gecen banada cerrahpasada az enfeksıyon var dedıler ama ben kullanmadım bu hafta kesın yıne tahlıl yaptırcaklarr arttıysa kullancammmmm

Miracık güle güle eskitsin duvar kağıtlarını büyüsünde elindeki pastel boyalarla çizsin o duvar kağıtlarını inşallah[/QUOTE]

doğum günün kutlu olsun canım...Sana en güzel hediyeyi kızın bol bol tekmeleyerek versin inşallah..
Bende senin gibi düşünüyorum, güzel havalar bize bebeklerimizi getirecek, günler biran önce geçse, bi doğsalar..

enfeksiyon mağduru arkadaşım benim... Naber ege kocasız hayat nasıldı.. Biz akşamları aslı ile yattık çok zevkliydi..

iyi valla süper..
Bende kızımla yattım . Acaba kocayı yollasamda kuuzlarımla mı yatsam. Horlamıyor hemde yumuşacık:))) bende gezdim eylülü sinemaya götürdüm dünde sahile indik. Akşam babamız geldi. Senin nasıl geçti. Bu haftasonu bekardık ikimizde desene..

Miracık güle güle eskitsin duvar kağıtlarını büyüsünde elindeki pastel boyalarla çizsin o duvar kağıtlarını inşallah[/QUOTE]

Öykümmmm ne güzelll nice senelere, kızlarınla, eşinle, ailen ve sevdiklerin sağlıklı mutlu yılllar dilerimmmmmmmmmm

Sağol Egecim hepimizin bebişleri gelsin de odalarını güle güle kullanıp eskitelim :)
Evet o izin alma kısmı çok sıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…