2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bende akşamları bir dak süt içiyorum ama kocaman bi bardağım var. Bir şişe sütden sadece normal bardak eylüle kalıyor. Buda demek oluyorki 2 bardak içiyorum peynir yiyorum ama dişler kırık

bende söyleyeceğim versin kalsiyum. ilk bebeğin diye vermedi. gitti dişler.

bana kalsiyum verdi kullanmıyorum yeter ilaç ilaç mahvoldum iyce.

gerekli demek ki, içsene bacım yaaa. şurda ne kaldıki.

Düzene girer canım, bak çoğu gitti azı kaldı :)
Stresli işmiş ama şu hamilelik

E tabii gelişip de doğunca bar bar bağıracaklar :)

Gayet de güzel yiyormuşsun

Bende akşamları bir dak süt içiyorum ama kocaman bi bardağım var. Bir şişe sütden sadece normal bardak eylüle kalıyor. Buda demek oluyorki 2 bardak içiyorum peynir yiyorum ama dişler kırık

hortum gibi çekiyor bebek kalsiyumu. anneyi düşünmek yok

hortum gibi çekiyor bebek kalsiyumu. anneyi düşünmek yok

çok benciller çoookkkk istediği saatte hareket ediyorlar c.tesi gece yatamadım bi tarafıma toplantı karnımın sağ tarafı sipsivri oldu ne sesim çıkıyo ne dönebiliyorum Allahtan uzun sürmedi ama canımı yaktı yaaa

Küçük parazitler yaaaaaa

Ben komşulardan çekinirim gibi geliyor, düşünsene gecenin bi yarısı bebekle birlikte onlar da kalkıcak :26:
konuşmak lazım önceden insanlarla

evt yaa ama bu evde olmucaz şükür yoksa adamlar benden illalallah ederler valla 4 ay böğürtümü çektiler bide toki evleri yaa gak desen duyuluyo bide çocuk oldumu tamamdır.. bazen onlar ses yapınca kızıyorum hilmi sus diyo onlar az mı sesini çekti 4 ay bögürdün resmen diyo

sahi kızlar ne dicem ben ayrıntılı diye radyologa gitmiştim ya burdakine benim bebeğime bacakları kısa kfası büyük demişti ya o adam artık bebek ultrasonlara bakmıyormuş benim uzmanlık alanım değil diye kadın dogumcuda göndermiyormuş ona

kızlarınla ve eşinle nice mutlu yıllara öyküm...

Çok teşekkür ederim acanım..

Ya benimkide artık top gibi önde duruyor, canım yanıyor resmen, çok velet bu kız ya çok yaramaz ablasına çekmemiş..

kızlar sonra görüşürüz.
işlerimi halledeyim.

Görüşürükkk

Sen nie böğürdün 4 ay?

8.ayda başlarız.

bende çıkıyorum işlerim var grş. Sonra

Ya nereye gidiyorsunuz hep berabeerr :)

Bak salak adam senin sinirlerini bozduğuyla kaldı

Görüşürükkk

Sen nie böğürdün 4 ay?

Ya nereye gidiyorsunuz hep berabeerr :)

Bak salak adam senin sinirlerini bozduğuyla kaldı

4 ay kustum yaa ben ama kuarken acaip gök gürültüsü gibi ses çıkıyordu

evt ya radyolog sinirimi bozdu salak

Kızımla yürüdük geldik, parktaki zayıflama aletlerini kullandık biraz...
Şimdi de karnımız acıktı yahu...
oh oh maşallah size

Ay onu mu diyorsun :)))) duymamışlardır onu , duysalar da boşveeerrr hamşlik hali bu :) kapıyı çalıp ne diyeceklerdi, "Hanım kusma rahatsız oluyoruz" mu diyceklerdi

kız demezlerde duyuluyo yukardaki adam öksürse banyoda biz duyuyoruz yani o bakımdan evden çıkarken falan çok bögürüyordum merdiven boşlugunda falan ayyyy çok şükür geçti yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…