bende nisanda gidicem bi dahakine berbaer gidelim.
Medine manyak ya çok güldürüyor beni salak
bana kalsiyum verdi kullanmıyorum yeter ilaç ilaç mahvoldum iyce.
Bende hamile kalmadan gittim temizlettim falan dişlerimi şimdilik bir sıkıntı yok ama benim dişler çok sağlamdı, ilk kızıma hamileyken ilk dişim çürüdü ve ben ihmal ettim minnacık şey büyüdü.. Ham,leyken de dolgu yapılıyor kızlar ihmal etmeyin, gebeliğin bitmesini beklemeyin kocamanolmasın çürükler kırıklar.. Bunda çok dikkat ediyorum valla bişey olmasın diye, hatta ben D-flor alıyorum bebemin ve benim dişlerim güzel olsun diye..
bana kalsiyum verdi kullanmıyorum yeter ilaç ilaç mahvoldum iyce.
Düzene girer canım, bak çoğu gitti azı kaldı :)
Stresli işmiş ama şu hamilelik
E tabii gelişip de doğunca bar bar bağıracaklar :)
Gayet de güzel yiyormuşsun
Bende akşamları bir dak süt içiyorum ama kocaman bi bardağım var. Bir şişe sütden sadece normal bardak eylüle kalıyor. Buda demek oluyorki 2 bardak içiyorum peynir yiyorum ama dişler kırık
Düzene girer canım, bak çoğu gitti azı kaldı :)
Stresli işmiş ama şu hamilelik
E tabii gelişip de doğunca bar bar bağıracaklar :)
Gayet de güzel yiyormuşsun
hortum gibi çekiyor bebek kalsiyumu. anneyi düşünmek yok
hortum gibi çekiyor bebek kalsiyumu. anneyi düşünmek yok
he yaa çene kasları kuvvetlensin gecenin bi yarısı
Küçük parazitler yaaaaaa
Ben komşulardan çekinirim gibi geliyor, düşünsene gecenin bi yarısı bebekle birlikte onlar da kalkıcak :26:
konuşmak lazım önceden insanlarla
8.ayda başlarız.ya biz ne zaman başlıycaz 15de 1 kontrole gitmeyee?
kızlar sonra görüşürüz.
Işlerimi halledeyim.
kızlarınla ve eşinle nice mutlu yıllara öyküm...
çok benciller çoookkkk istediği saatte hareket ediyorlar c.tesi gece yatamadım bi tarafıma toplantı karnımın sağ tarafı sipsivri oldu ne sesim çıkıyo ne dönebiliyorum Allahtan uzun sürmedi ama canımı yaktı yaaa
kızlar sonra görüşürüz.
işlerimi halledeyim.
evt yaa ama bu evde olmucaz şükür yoksa adamlar benden illalallah ederler valla 4 ay böğürtümü çektiler bide toki evleri yaa gak desen duyuluyobide çocuk oldumu tamamdır.. bazen onlar ses yapınca kızıyorum hilmi sus diyo onlar az mı sesini çekti 4 ay bögürdün resmen diyo
8.ayda başlarız.
bende çıkıyorum işlerim var grş. Sonra
sahi kızlar ne dicem ben ayrıntılı diye radyologa gitmiştim ya burdakine benim bebeğime bacakları kısa kfası büyük demişti ya o adam artık bebek ultrasonlara bakmıyormuş benim uzmanlık alanım değil diye kadın dogumcuda göndermiyormuş ona
Görüşürükkk
Sen nie böğürdün 4 ay?
Ya nereye gidiyorsunuz hep berabeerr :)
Bak salak adam senin sinirlerini bozduğuyla kaldı
4 ay kustum yaa ben ama kuarken acaip gök gürültüsü gibi ses çıkıyordu
evt ya radyolog sinirimi bozdu salak
Kızımla yürüdük geldik, parktaki zayıflama aletlerini kullandık biraz...
Şimdi de karnımız acıktı yahu...
Ay onu mu diyorsun :)))) duymamışlardır onu , duysalar da boşveeerrr hamşlik hali bu :) kapıyı çalıp ne diyeceklerdi, "Hanım kusma rahatsız oluyoruz" mu diyceklerdi
Kızımla yürüdük geldik, parktaki zayıflama aletlerini kullandık biraz...
oh oh maşallah sizeKızımla yürüdük geldik, parktaki zayıflama aletlerini kullandık biraz...
Ay onu mu diyorsun :)))) duymamışlardır onu , duysalar da boşveeerrr hamşlik hali bu :) kapıyı çalıp ne diyeceklerdi, "Hanım kusma rahatsız oluyoruz" mu diyceklerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?