2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hepinizi çok çok öpüyorum.. Bende çıkıyorum.İşlerim var kuaföre falan gitçem, arkadaşımla buluşçam.. Kendinize iyi bakın.. byeee

kızlar merhaba.uzun zamandır yazmıyordum.eşimle ileri boyutta çok problemlerimiz oldu.yazamadım haliyle....ama ara ara girip bi yokluyordum ne var ne yok diye.çok şükür herkes iyi inşallah...bugün şeker yüklemesi için doktora gitmem gerekiyordu.randevu almak için aradım.ama doktor ayrılmış :18: kaldım ortada.... sizinle paylaşmak istedim

cılekkkkk senınde karnın artık masaya tosluyormuuuuuuuuuu:):):)
ayyy gobegımı bı yere sıgdıramıyorum yaaaaaaaaaa

kendimi düne kadar hala eski asuman zannediyordum sadece göbek diyordum alışveriş merkezinin wc sinde çift taraflı aynada kendimi gördüm araba gibi olmuşum akıllara zarar yaaa nasıl gitcek bu kilolar bilmiyorum

kötü olmuş. başka kadın doğumcu yok mu hastanede, ona gitsen. şeker yüklemesini herhangi bir yerde de yaptırabilirsin.

kötü olmuş. başka kadın doğumcu yok mu hastanede, ona gitsen. şeker yüklemesini herhangi bir yerde de yaptırabilirsin.

evet başka kadın doğumcu var ama ona gitmek istemiyorum.bide asıl mesele sadece şeker yüklemesi değil.ya sonrası doğum falan başka doktor almazki beni bu aydan sonra demi...

bak varrr bısı ıste yada daha uyanamadın cnmm:)

nasıl geçti hafta sonu? cumartesi romantik sofra hazırlayacaktın:))

Romantik soframı hazırladım, eşim de pazar izinliydi zaten...Çok güzeldi baş başa yemek yedik..Evimize geçtiğimizden beri ilk güzel haftasonumuzdu zaten...Sonra dans ettik, bana güzel karıcım dedi eşim saçlarımı okşadı...
Ben salak başladım ağlamaya, güzel değilim artık çok şişmanladım, hiçbişeye benzemiyorum dans bile edemiyoruz göbekler tokuşuyor diye...
Sonra sarıldık uyudukkk....Pazar günü yataktan 12 de çıktık, kahvaltı yapmaya gittik hava çok güzeldi piknik yerleri var burda, orda kahvaltı yaptık, yürüyüş yaptık..Sonra alışverişe gittik, evde bişey kalmamıştı yiyecek..Bana da gecelik aldık, real markette bulduk 15 tl..Hem de güzel..XL aldım, doğumdan sonra giyerim diye..Eve geldk film seyrettik Av mevsimi..Ben çok istiyordum o filmi, kusuyorum diye gidememiştik..Evde dvd.sini alıp seyrettik çok beğendim..Sonra hastane çantamı hazırlamaya başladım, bebişe bi kaç zıbın koydum, kendime gecelik koydum, orkit koydum...Hastane çıkışını da bu hafta sonu yıkayacağım, ütüleyeceğim onları falan yavaş yavaş hazırlayacağım artık...

kendimi düne kadar hala eski asuman zannediyordum sadece göbek diyordum alışveriş merkezinin wc sinde çift taraflı aynada kendimi gördüm araba gibi olmuşum akıllara zarar yaaa nasıl gitcek bu kilolar bilmiyorum

sen en azından doğuma yakın fark etmişsin, şimdiye kadar iyi hissediyormuşsun kendini, ben bunu fark edeli o kadar çok zaman oldu ki

off offff nolcak bu halımız bılmemm vallaaa......tokluk hıssı yasamak ıstıyorummmmm

evet başka kadın doğumcu var ama ona gitmek istemiyorum.bide asıl mesele sadece şeker yüklemesi değil.ya sonrası doğum falan başka doktor almazki beni bu aydan sonra demi...
neden almasın, alırlar. bir an önce araştır yeni bir doktor. hastası çok olan, ün yapmış doktorlar almaz sadece.

ohh ne güzel, çok iyi gelmiştir... işleri de halletmişsin, ben hiçbir şey yapmıyorum. ev taşıyacağız daha((
ben de ne zaman çok kilo aldım diye üzülsem annem kızıyordu, onca zaman bu bebek için uğraştın, göbeğim çıkıyor diye sevineceğine nankörlük yapıp üzülüyor musun diye...
hafta sonu eşim de ben uyurken izlemiş av mevsimini, gözümü açtığımda son sahnesi vardı. kötü oldu sonunu görmem, ben de merak ediyordum o filmi.

merhaba arkadaşlar,
26+5 haftalık hamileyim bir erkek bekliyorum :) haziranda doğum yapıcam bende inşallah. sormak istediğim birşey var 25.haftadan itibaren kalçalarımda çizgi çizgi koyu renkte birşeyler çıktı annem varis olduğunu söyledi ancak önceden bacaklarımın birkaç yerinde varis vardı nasıl bişey olduğunu az çok biliyorum onlara hiç benzemiyor böyle birşeyle karşılan varmı hiç acaba ? çalışıyorum işimden dolayı oturuyorum sürekli bunun etkiside olmuş olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…