2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar... Nasılsınz? iyisiniz inşallah...

Benim bebişim sabahtan beri oynamıyor ya kahvaltı da yaptım ama tık yok :44:

ayyyy bu şube müdürüme gıcık oluyoruuuuuuuuuumm.. geri zekalıı aptaal ne boşbogaz bi adam ya:84::84::84::84:

kalçan genişlemişse çatlak olabilir canım... Nemlendirici sür daha fazla ilerlemesin...

HAyırlı olsun bu arada oğlun... Benim de oğlum oluck Allah izin verirse inşallah...

ayyy ne guzel cnmm sonunda basbasa bı zaman gecırdınız yanı:) ınsallah bundna sonra oyku hanımla hep beraber zaman gecırırsınızzz..

bızde 2lı yasamaya okadar alısmısızkı kayınvalıden gıdınce sele serpe evımızde rahat ettık :))::)

sağlıkla kucağına alırsın inşallah... benim göğsümde koyu kırmızı çizgiler var ama bacaklarımda yok.

dur canım endşelenme hemen. bazen benimki de çok geç başlıyor oynamaya. dün çok kasmışsın ya kendini o da anca kendine geliyordur..

Aynı şeyi bende düşünüyorum biliyor musun...5 sene bekledim, yıprandım şimdi keyfini süreceğime, göbeğime üzülüyorum diye kendimi suçlu hissediyorum bazen..
Film çok güzel, ama konu biraz iç karartıcı cinayet üstüne falan gidiyor..Etkilenirim dersen seyretme..Ben etkilenmiyorum, korku filmi falan olsun seyrettim hep hamileliğim boyunca..
Yavaş yavaş yaparsın acelesi yok işlerin ya, ben doğum çantamı tam olarak hazırlayınca bebiş gelmek isteyecekmiş gibi geliyor, o yüzden hep ağır aksak yapıyorum, önemsemiyorum...Nisan da gelsin de ondan sonra tam olarak hazırlayacağım, arabanın bagajına koyacağım...Evde olursa eşim panikler garanti unutur..

cnm onlar catlakkkk doğum catlagı sanırımm... varıs te damarlar bellı oluyor

inşallah bekliyorum ne zaman oynucak diye... karnımı da okşadım oynattım biraz ama ı ıh bişi yok...

sinirden gözlerimden ışık çıkıyor valla adam karşımda bogaım var üstüne olmayan vazifelere karışıyo koca karı çenesi düşük aptal

KUZUUUUUUUUUUUUU su usttekı resımdekı senmısın kızzz:):):)):))sen uzerıne bole kalın esofman ustlerı felan gıyermıydınnnnn...

fark sadece heralde oykunun varlıgı merak etme sen eskı halıne donersın hatta daha bıle zayıf olacagına ben emınımmmm

Ben de sürekli oturuyorum ama hiç çizgi yok..Ama esmerlerde olabiliyor diye duydum ben..Eğer biraz esmersen belki ondandır..Görücemin göğüslerinde olmuştu ve karnında, doğumdan sonra kaybolmuştu kahverengi çizgiler..

İyiyiz canım, oynar merak etme, uyuyordur belki..Az bi çalkala göbüşü..Benimki elimi koydum mu hemen tekme atıyor, ya seviniyor, ya rahatsız oluyor..Süt iç yada çiko ye, onlara güzel oynuyorlar..

ben de şimdi yıkayıp ütülesem yine kirlenecekmiş gibi geliyor. dayanamayıp bakıyorum arada:))

çok kasvetli, ağır ilerliyor dedi eşim filme. sonu çok güzelmiş ben de onu gördüm aksi gibi:)) biraz zaman geçsin de öyle izleyeyim.

Di mi amaa...Ben şimdiden 3 kişi olunca ne yapacağız adapte olabilecek miyiz diyorum..15 gün bizimkiler de kaldı da, bunalıma girdik ya, eşim de ben de...

İyiyiz canım, oynar merak etme, uyuyordur belki..Az bi çalkala göbüşü..Benimki elimi koydum mu hemen tekme atıyor, ya seviniyor, ya rahatsız oluyor..Süt iç yada çiko ye, onlara güzel oynuyorlar..

oynuyor gibi dönüyor galiba ohh çok şükür ya korktum bi an :18: şimdi kan ilacımı içicem zaten tatlı o da iğrenç ama tatlı sen nasılsın canım? güzl bi hafta sonu geçirmişsin okuduğuma göre... benimki berbattı akşam vakti... kazadan döndük eşimle

Benim ben...
Ya cumartesi günü kışlıkları yıkadım kaldırdım, yazlıklarla da baktım üşüyeceğim...Eşimin eşortmanını geçiriverdim üzerime, ne yapayım...Yazlık hamile kıyafeti almam lazım..Şimdi ayakta durabiliyorken bi yandan kışlıkları kaldırıyorum, zor olacak sonra..Kendi eşortmanlarım olmuyor..Gerçi yazlık hiçbirşeyim olmuyor...Burda mart geldimi kediler gibi bende başlarım yanmaya, kışlıklar kalkar yazlıklar çıkar..Alışveriş yapana kadar, mecburen eşimin kalın eşyalarına kaldım...

Di mi amaa...Ben şimdiden 3 kişi olunca ne yapacağız adapte olabilecek miyiz diyorum..15 gün bizimkiler de kaldı da, bunalıma girdik ya, eşim de ben de...

aynen yaa, biz de çok alışmışız 2 kişi yaşamaya. akrabalar uzak olunca gelen giden de az. 2 günlüğüne bile misafir gelse acayip gergin oluyorum ben, hemen düzenimi özlüyorum. doğumdan sonrasını düşündükçe strese giriyorum, kalabalık nasıl olacak diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…