off offff nolcak bu halımız bılmemm vallaaa......tokluk hıssı yasamak ıstıyorummmmm
merhaba arkadaşlar,
26+5 haftalık hamileyim bir erkek bekliyorum :) haziranda doğum yapıcam bende inşallah. sormak istediğim birşey var 25.haftadan itibaren kalçalarımda çizgi çizgi koyu renkte birşeyler çıktı annem varis olduğunu söyledi ancak önceden bacaklarımın birkaç yerinde varis vardı nasıl bişey olduğunu az çok biliyorum onlara hiç benzemiyor böyle birşeyle karşılan varmı hiç acaba ? çalışıyorum işimden dolayı oturuyorum sürekli bunun etkiside olmuş olabilirmi
Romantik soframı hazırladım, eşim de pazar izinliydi zaten...Çok güzeldi baş başa yemek yedik..Evimize geçtiğimizden beri ilk güzel haftasonumuzdu zaten...Sonra dans ettik, bana güzel karıcım dedi eşim saçlarımı okşadı...
Ben salak başladım ağlamaya, güzel değilim artık çok şişmanladım, hiçbişeye benzemiyorum dans bile edemiyoruz göbekler tokuşuyor diye...
Sonra sarıldık uyudukkk....Pazar günü yataktan 12 de çıktık, kahvaltı yapmaya gittik hava çok güzeldi piknik yerleri var burda, orda kahvaltı yaptık, yürüyüş yaptık..Sonra alışverişe gittik, evde bişey kalmamıştı yiyecek..Bana da gecelik aldık, real markette bulduk 15 tl..Hem de güzel..XL aldım, doğumdan sonra giyerim diye..Eve geldk film seyrettik Av mevsimi..Ben çok istiyordum o filmi, kusuyorum diye gidememiştik..Evde dvd.sini alıp seyrettik çok beğendim..Sonra hastane çantamı hazırlamaya başladım, bebişe bi kaç zıbın koydum, kendime gecelik koydum, orkit koydum...Hastane çıkışını da bu hafta sonu yıkayacağım, ütüleyeceğim onları falan yavaş yavaş hazırlayacağım artık...
sağlıkla kucağına alırsın inşallah... benim göğsümde koyu kırmızı çizgiler var ama bacaklarımda yok.merhaba arkadaşlar,
26+5 haftalık hamileyim bir erkek bekliyorum :) haziranda doğum yapıcam bende inşallah. sormak istediğim birşey var 25.haftadan itibaren kalçalarımda çizgi çizgi koyu renkte birşeyler çıktı annem varis olduğunu söyledi ancak önceden bacaklarımın birkaç yerinde varis vardı nasıl bişey olduğunu az çok biliyorum onlara hiç benzemiyor böyle birşeyle karşılan varmı hiç acaba ? çalışıyorum işimden dolayı oturuyorum sürekli bunun etkiside olmuş olabilirmi
dur canım endşelenme hemen. bazen benimki de çok geç başlıyor oynamaya. dün çok kasmışsın ya kendini o da anca kendine geliyordur..Günaydın kızlar... Nasılsınz? iyisiniz inşallah...
Benim bebişim sabahtan beri oynamıyor yakahvaltı da yaptım ama tık yok :44:
ohh ne güzel, çok iyi gelmiştir... işleri de halletmişsin, ben hiçbir şey yapmıyorum. ev taşıyacağız daha((
ben de ne zaman çok kilo aldım diye üzülsem annem kızıyordu, onca zaman bu bebek için uğraştın, göbeğim çıkıyor diye sevineceğine nankörlük yapıp üzülüyor musun diye...
hafta sonu eşim de ben uyurken izlemiş av mevsimini, gözümü açtığımda son sahnesi vardı. kötü oldu sonunu görmem, ben de merak ediyordum o filmi.
merhaba arkadaşlar,
sağlıkla kucağına alırsın inşallah... benim göğsümde koyu kırmızı çizgiler var ama bacaklarımda yok.
dur canım endşelenme hemen. bazen benimki de çok geç başlıyor oynamaya. dün çok kasmışsın ya kendini o da anca kendine geliyordur..
merhaba arkadaşlar,
Günaydın kızlar... Nasılsınz? iyisiniz inşallah...
Benim bebişim sabahtan beri oynamıyor yakahvaltı da yaptım ama tık yok :44:
üstteki dah güzel, içinde öykü var:)))
Aynı şeyi bende düşünüyorum biliyor musun...5 sene bekledim, yıprandım şimdi keyfini süreceğime, göbeğime üzülüyorum diye kendimi suçlu hissediyorum bazen..
Film çok güzel, ama konu biraz iç karartıcı cinayet üstüne falan gidiyor..Etkilenirim dersen seyretme..Ben etkilenmiyorum, korku filmi falan olsun seyrettim hep hamileliğim boyunca..
Yavaş yavaş yaparsın acelesi yok işlerin ya, ben doğum çantamı tam olarak hazırlayınca bebiş gelmek isteyecekmiş gibi geliyor, o yüzden hep ağır aksak yapıyorum, önemsemiyorum...Nisan da gelsin de ondan sonra tam olarak hazırlayacağım, arabanın bagajına koyacağım...Evde olursa eşim panikler garanti unutur..
ayyy ne guzel cnmm sonunda basbasa bı zaman gecırdınız yanı:) ınsallah bundna sonra oyku hanımla hep beraber zaman gecırırsınızzz..
bızde 2lı yasamaya okadar alısmısızkı kayınvalıden gıdınce sele serpe evımızde rahat ettık :))::)
İyiyiz canım, oynar merak etme, uyuyordur belki..Az bi çalkala göbüşü..Benimki elimi koydum mu hemen tekme atıyor, ya seviniyor, ya rahatsız oluyor..Süt iç yada çiko ye, onlara güzel oynuyorlar..
Di mi amaa...Ben şimdiden 3 kişi olunca ne yapacağız adapte olabilecek miyiz diyorum..15 gün bizimkiler de kaldı da, bunalıma girdik ya, eşim de ben de...
KUZUUUUUUUUUUUUU su usttekı resımdekı senmısın kızzz:):):)):))sen uzerıne bole kalın esofman ustlerı felan gıyermıydınnnnn...
fark sadece heralde oykunun varlıgı merak etme sen eskı halıne donersın hatta daha bıle zayıf olacagına ben emınımmmm
Di mi amaa...Ben şimdiden 3 kişi olunca ne yapacağız adapte olabilecek miyiz diyorum..15 gün bizimkiler de kaldı da, bunalıma girdik ya, eşim de ben de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?