2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim birce araştıracam artık.ankarada kime gidebilirim...öpüyorum seni bebeğinle sağlıklı günlerin olsun inşallah.....

ayyyyyyyyyyyyyyy aptal geri zekalı manyak pislik herifffff... hıncımı burdan çıkarıyorum kusra bakmayın..öküzz yaaa :84::84:

Ben de bebişin eşyaları haftaya diyorum ama, inşallah hazırlarım..Ama kendiminkilere başladım ya, karnım şiştikçe erken olacakmış, patlayacakmış gibi gelyor..Daha 1 kilo oldu mu acaba dyorum, bu çocuk 3 kilo olacak göbeğim bu yükü nasıl kaldıracak, neme lazım erkenden olsun diye düşünmeye başladım..
Hem zaten gün sayıyoruz ya, 82 günümüz kaldı bizim büyük buluşmaya...İnşallah daha erken olmaz..

:):):):)::) bende valla bgn kısa kollu elbıse gıydım uzerımede hırka aldımmm. kız ben kıslıkları kaldırırsam gardolapta gıymeye bısı bulamammmmmmmm. bende kot etek ıstıyorum bı taneeee lcw de felan cıksa barı yaa baska yere baktım 100 mılyonnn

Ohh, hadi gözün aydın...İyiyim ben..Ne kazası geçirdiniz canım, geçmiş olsun yaa..Aman dikkat edin kendinize...Tuzla ekmek al dağıt bari, kazadan beladan korusun diye...Ben de demin eşortmanımın cebine çiko aldım koydum, parktaki çocuklara dağıttım, burda öyle bi inanç vardır, hamile kişi elinden bişeyler çıkarırsa doğumu kolay olur diye...Aman dikkat edin..Kazadan döndük demişsin, ama korkusu yetmiştir, sen korktuysan, ondan da bebişin hareketsizliği evhamını arttırmıştır...Allah bi daha yaşatmasın...

bende dogumu dusunuyorum evde bırılerı varken nasıl rahat edecem dıe:)

Valla doğumu bende düşünüyorum, birce aynı senin gibi akrabaların hepsi uzakta..Ve gelince eminim ki çok kalacaklar..Gelen gelsin hoşgelsin de, benim annemle kaynanam pek geçinemez, üstelik annemle babam boşanmış..Herkes bi arada olunca ne olacak hiç bilmiyorum...Belki öykü var diye kavga gürültü olmaz diye umut ediyorum hep..

Çok korktum kuzu sorma, dün anlattım kızlara burdan akşam... E-5 te önümüz boşken önümüze atlayan araba pert oldu adam sıkıştı içinde, eşim frene asılmasaydı bizde onunla çarpışa çarpışa bariyellere çarpa çarpa güme gidicktik... milim kalmıştı arabayla aramızda kastım kendimi o an , ağlamaya başladı eşim dörtlüleri yaktı hemen arkadaki araba kendisini sağa attı bize çarpmamak için... bırak çarpmayı değse bile bizi de bariyele savururdu... kaza yapan araç benzin akıtmaya başladı burun burunayız arabayla, trafik o biçim bütün arabalar kendisini geriye çekti bizde öyle geçtik yanından, eşim indi baktı adama o ana kadr herkes inmişti araçlarından zaten... adam yarı baygınmış ben inemedim ambulans falan çağırmışlardı, eşim geldi iyi misin falan dedi bi elimi tutuyo bi karnımı, neyse eve geldik hala elim ayağım tityordu çok kötüydü kuzu... o ses o bariyellerin yamulması adamın için yan koltuğa düşmesi offf Allah bi daha yaşatmasın...

bizde de acayip bir kültür farkı var. ben sadece annemi istiyorum yanımda. eşime dedim sizikiler sonra gelsin diye ama dinlerler inşallah. yoksa annem de gerilir erken gitmeye falan kalkar. üff yaa işin o tarafı iç karartıcı.

Bende bulamadım işte..Hafta sonu falan bakıcaz artık bişeyler..Daha 3 ay var, mecbur alıcaz..Kot etek değil de, hamile şortu kaprisi falan istiyorum ben...Doğurunca da onları giyecem, pijama falan almayacağım...Bi askılı badi,(hem emzirmek kolay olur), bi de şort..Nasılsa özelde olacak doğum koridorda yürütmezler herhalde diye düşünüyorum..Odamda çıplak bile yürürüm..100 milyon çok pahalı yaa..Kız ben dün gecelik aldım 15 tl..Hem de kocaman,ve yakası geniş emzirmek sorun olmayacak..Hamile kıyafeti olunca fiyatları çok aşırı şişiriyorlar...Ben xl alıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…