ben de şimdi yıkayıp ütülesem yine kirlenecekmiş gibi geliyor. dayanamayıp bakıyorum arada:))
çok kasvetli, ağır ilerliyor dedi eşim filme. sonu çok güzelmiş ben de onu gördüm aksi gibi:)) biraz zaman geçsin de öyle izleyeyim.
Benim ben...
Ya cumartesi günü kışlıkları yıkadım kaldırdım, yazlıklarla da baktım üşüyeceğim...Eşimin eşortmanını geçiriverdim üzerime, ne yapayım...Yazlık hamile kıyafeti almam lazım..Şimdi ayakta durabiliyorken bi yandan kışlıkları kaldırıyorum, zor olacak sonra..Kendi eşortmanlarım olmuyor..Gerçi yazlık hiçbirşeyim olmuyor...Burda mart geldimi kediler gibi bende başlarım yanmaya, kışlıklar kalkar yazlıklar çıkar..Alışveriş yapana kadar, mecburen eşimin kalın eşyalarına kaldım...
ayyyyyyyyyyyyyyy aptal geri zekalı manyak pislik herifffff... hıncımı burdan çıkarıyorum kusra bakmayın..öküzz yaaa :84::84:
oynuyor gibi dönüyor galiba ohh çok şükür ya korktum bi an :18: şimdi kan ilacımı içicem zaten tatlı o da iğrenç ama tatlısen nasılsın canım? güzl bi hafta sonu geçirmişsin okuduğuma göre... benimki berbattı akşam vakti... kazadan döndük eşimle
ayyyyyyyyyyyyyyy aptal geri zekalı manyak pislik herifffff... hıncımı burdan çıkarıyorum kusra bakmayın..öküzz yaaa :84::84:
teşekkür ederim birce araştıracam artık.ankarada kime gidebilirim...öpüyorum seni bebeğinle sağlıklı günlerin olsun inşallah.....
bende dogumu dusunuyorum evde bırılerı varken nasıl rahat edecem dıe:)
aynen yaa, biz de çok alışmışız 2 kişi yaşamaya. akrabalar uzak olunca gelen giden de az. 2 günlüğüne bile misafir gelse acayip gergin oluyorum ben, hemen düzenimi özlüyorum. doğumdan sonrasını düşündükçe strese giriyorum, kalabalık nasıl olacak diye.
ayyy msaalaaaaaaaaaaaaaaah :))) ay bende ekliim bi foto moto kızlar bende memleket gibiydim şimdi kendimi betimleyecek kelime yok :)))
Ohh, hadi gözün aydın...İyiyim ben..Ne kazası geçirdiniz canım, geçmiş olsun yaa..Aman dikkat edin kendinize...Tuzla ekmek al dağıt bari, kazadan beladan korusun diye...Ben de demin eşortmanımın cebine çiko aldım koydum, parktaki çocuklara dağıttım, burda öyle bi inanç vardır, hamile kişi elinden bişeyler çıkarırsa doğumu kolay olur diye...Aman dikkat edin..Kazadan döndük demişsin, ama korkusu yetmiştir, sen korktuysan, ondan da bebişin hareketsizliği evhamını arttırmıştır...Allah bi daha yaşatmasın...
Valla doğumu bende düşünüyorum, birce aynı senin gibi akrabaların hepsi uzakta..Ve gelince eminim ki çok kalacaklar..Gelen gelsin hoşgelsin de, benim annemle kaynanam pek geçinemez, üstelik annemle babam boşanmış..Herkes bi arada olunca ne olacak hiç bilmiyorum...Belki öykü var diye kavga gürültü olmaz diye umut ediyorum hep..
:):):):)::) bende valla bgn kısa kollu elbıse gıydım uzerımede hırka aldımmm. kız ben kıslıkları kaldırırsam gardolapta gıymeye bısı bulamammmmmmmm. bende kot etek ıstıyorum bı taneeee lcw de felan cıksa barı yaa baska yere baktım 100 mılyonnn
epey büyümüş göbüş. maşallahkağan'dı değil mi senin oğluş? ona da maşallah...
maşallah sübhanallah, nazarlardan sakınsın Rabbim çok ttlısınız:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?